ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ARHIVE

Vom sta cu aceaste statistici pe teritoriul Canadei si vom mai spune ca 84 % dintre adultii canadieni accepta ca stare de normalitate divortul,iar pentru cei din Manitoba si Saskatchewan rata este de 92 % a celor ce accepta ca stare normala si morala actul divortului.

Peste 79% dintre canadieni accepta ca un fapt normal a avea copii in afara casatoriei,sau cum spunem noi romanii,a avea "copii din flori", care pentru societatea noastra, pe care occidentalii o numeau bolnava,in timpul socialismului, era o stare determinanta de imoralitate si punea in pericol social pe parintii care paraseau copiii, sau aveau copii din relatii necunscute.Chiar in Quebec,odata foarte catolic,peste 87 % din populatia adulta manifesta toleranta si vede ca normal cresterea si educarea copiilor proveniti din relatii sexuale necunoscute.

Atita timp cit aceste aspecte umplu buzunarele celor care au copii acasa si sint uniti in familiile lor,au bani si o situatie financiara de invidiat,totul pare ca stare de normalitate.Acesti gunoieri sociali care sint cei care elaboreaza legi in acest sens,nu au probleme familiale si isi educa copiii in spiritul respectului fata de familie,dar atunci cind ies din casa se gindesc la buzunar si nu ii intereseaza evolutia unei societati"democrate" a liberei exprimari pentru toti cetatenii canadieni.

Voi reveni in cadrul site-ului cu avantajele vizibile si evidente care le aduc acestor ciocli sociali care conduc societatile vestice,aceste aspecte si statistici dezbatute mai sus.

Poligamia este si ea vazuta ca stare de normalitate de 19% din populatia Canadei,un procent urias daca tinem cont de implicatiile ei sociale.Autoritatile canadiene au incercat pentru ani de zile sa scoata aceasta practica in fara legii ,dar nu au putut,iar in zonele din vestul Canadei,in zona Bountiful din British Columbia se remarca in numar mare adepti ai unei secte Mormone,care reclama aceasta practica pe fondul unor drepturi religioase pe care ei sint indreptatiti sa le aiba,multe dintre fete fiind sub limita inceperii unei vietii sexuale normale si a unui consimtamint in acceptarea inceperii acestei vietii sexuale sau a intretinerii relatiilor sexuale cu barbati cu mult mai batrini decit ele.Acesti tineri,de multe ori copii sint exploatati sexual prin intermediul unui dezechilbru al puterii si sint acceptati tacit de catre autoritatile canadiene federale si ale statului British Columbia.

Prostitutia este moral acceptata de catre 56% dintre barbatii canadieni si 29% dintre femeile canadience.Cu doi ani in urma insa,procentele erau putin diferite si ele ne arata evolutia negativa a relatiilor intime din cadrul familiei canadiene si putem merge chiar mai departe in inima unitatii celei mai importante celule sociale,familia.In 2007,numai 46% dintre barbati si 25% dintre femei erau in Canada adeptii prostitutiei.

Acceptarea bordelurilor este sustinuta de 71% dintre barbati si 52% dintre femei,ceea ce spune mult despre legaturile din familie si dezvoltarea unei relatii sanatoase in cadrul ei,aici avind in vedere o serie de indicatori care pornesc de la educatia copiilor si timpul afectat familiei si nevoilor ei.

  • Este oare societatea"tuturor posibilitatilor sociale"  o scocietate pe care ne-o dorim noi romanii?
  • Este acesta societate una in care vrem sa lasam copii nostrii dupa eforturile si sacrificile facute pentru ei si pentru ca ei sa traisca o viata mai buna?

Sa raspundem la intrebari si sa vedem cum gindim statisticile de mai sus.

 

Adrian Cosereanu

 

ORA EXACTA

Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea sa existe o lume fara Romania?
In urma cu citeva zile Mugur Isarescu,asa zisul Guvernator al BNR declara cu nonsalanta unui bolnav mental ca este ingrjorat de modul cum tinerii ii vor acoperii pensia lui de batrinete atunci cind va iesii din cimpul muncii.Poate ca era beat, dar pentru un Guvernator BNR, chiar si beat fiind nu este o scuza a spune asemena enormitati.Nu este nici prima si nici ultima prostie debitata de reputatul specialist bisnitar de la BNR ancorat la corabia chiorului.

Cum poate el crea imaginea muncii lui in cadrul BNR care a reprezentat si reprezinta o pirghie importanta in economia nationala,lovind in tineri?

Atit a facut el,incit sa nu aiba incredere in tineretul roman? Pai atunci de ce a stat acolo si de ce mai cere pensie daca nu crede in ei si in ceea ce a facut?

Merita el pensie dupa ca e a trimsi tineretul la cules capsuni pentru a acoperii gaurile produse in bugetele de familie de o guvernare a BNR falimentara?

Oare nu este el un produs al unui sistem(capitalist) care ne ignora si ne sfideaza chiar si prin declaratii de acest fel? Halal sistem !!