ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GENERALITĂȚI Constituire

Constituirea grupului si abordarea dezbaterilor

Constituirea grupului de români și cetățeni români apartenenți ai minorităților care trăiesc în România și în afara granitelor și cărora, eu personal și site-ul pe care îl prezint le va acorda tot respectul, se va face sub câteva modalități și anume:

1. Cei interesați în comunicare, pot trimite acest site via e-mail sau alte modalități, prietenilor sau rudelor lor, care în final sunt rugați ca, la rândul lor sa facă același lucru, chiar și în cazul în care site-ul nu ar reprezenta un interes deosebit sau un potențial drum de urmat și nu văd în el o reală rezolvare de perspectivă a problemelor lor. Comentariile lor se vor regăsi în diverse articole din cadrul site-ului sau în FORUM-ul de discuții.

2. Participanții, sau potențialii participanți la dezbaterile din cadrul site-ului pot căuta site-uri pe Internet cu opinii ale diverselor personalități din România sau români de pretutindeni, care își exprima singular părerile despre situația actuală din România și le pot trimite acestora adresa site-ului, sub care să ne reunim și să formăm un grup lărgit.

3. O mare parte a noastră avem contacte directe cu diverși români din țară și din străinătate, prin telefon, discuții directe fată în fată și asa mai departe. Pe aceștia ii putem informa despre existenta acestui site, în care va vor regăsi și vom putea sa colaborăm de la distanțe destul de mari, pentru o singură cauză.
Eu voi încerca să asigur și funcționalitatea unui forum de discuții și alte mijloace de comunicare necesare, care treptat vor fi  la îndemâna oricărui utilizator de internet și nu numai. Intrarea în colaborare nu tine de un anumit nivel de pregătire ci pur și simplu este afectat românilor de pretutindeni și se dorește a fi un schimb de opinii constructiv și care să formeze un grup de imagine și bune intenții în prima fază.

4. Informarea prin site-urile și blog-urile pe care le administrați și care au ca subiecte alte domenii de activitate, despre acest site și chiar informarea diverșilor colaboratori ai dumneavoastră de pe diferite blog-uri despre existenta acestui site.

Cunoașterea existentei site-ului și tipul de informații pe care dorește să le promoveze, trebuie să fie în interesul dumneavoastră și în interesul României, al viitorului țării în care ne-am născut și în care unii dintre noi trăim iar alții suntem sentimental și chiar mai mult, legați de ea.

Este de datoria noastră să încercam și eu personal cred că toți cei care vom colabora ar trebui să fim deschiși mai multor canale de comunicare și sunt sigur ca o vom face.

Trebuie să încurajăm orice comunitate romanească și orice român care își dorește să facă ceva pentru țară și să ii asigurăm de participarea noastră, cel puțin prin articole și opinii care să ne facă să înțelegem ce impact are situația actuală din România asupra noastră a tuturor romanilor.


Cu mulțumiri și respect,


AdrianCosereanu

 

Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


Inchiderea Canalului Suez,care este probabila in urma a ceea ce se intimpla in Egipt,ar crea un dezechilbru mondial.Navigarea din Arabia Saudita pina in Texas ar dura cu 12 zile mai mult decit acum, pentru tancurile petroliere.Peste 8% din trasportul maritim mondial se desfasoara prin Canalul Suez.Parcurgearea lui, de catre petroliere in general,din Peninsula Aarabica pina la New York scuteste 30% din drum,la fel o reducere de 57% o pot realiza in cazul unui transport de petrol catre Franta si peste 42% pentru Olanda.In fiecare zi,prin Canalul de Suez trec peste 2,2 milioane de barili de petrol catre tarile lumii.In 2009,prin Canal au trecut 17.228 nave comerciale si tancuri petroliere.Impactul inchiderii lui il vom simti fiecare dintre noi in buzunar.