ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI In America, cei ce primesc pomana de la guvern, sint mai numerosi decit cei care muncesc. Cum poate exista si rezista un asemenea sistem capitalist?

In America, cei ce primesc pomana de la guvern, sint mai numerosi decit cei care muncesc. Cum poate exista si rezista un asemenea sistem capitalist?

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Poate nu stiati, dar numarul americanilor care primesc beneficii (pomeni legalizate), de la statul federal american in fiecare luna, este mai mare decit numarul lucratorilor full time din sectorul privat cu mai mult de 60 de milioane. Deci numarul celor care iau bani din sistem este mai mare decit al celor care ii produc si pun in sistem.

Cu siguranta, nu stiati ca peste 70% din toti bani pe care guvernul federal ii chelutie, merg in programele de ajutor social(welfare), sisteme medicale si sisteme de securitate sociala.

  1. 1.In concordanta cu o analiza a Guvernului American, condusa de Terrence P. Jeffrey, in acest moment in SUA, exista 86 de milioane de lucratori full time in sectorul privat care platesc taxe pentru a sustine peste 148 de milioane de americani care primesc ajutoare de la guvernul federal american in fiecare luna. Cit si pina unde poate continua acest proces si sistem capitalist de “virf”? Ei sint cei pentru care in Ucraina este saracie si “doresc” sa duca acolo prosperitatea de la ei...
  2. 2.In urma cu zece ani, numarul femeilor care aveau un loc de munca era mult mai mare decit al femeilor care primeau cartele de mincarea de la guvern, proportia fiind de 2 la 1. Acum, femeile care primesc cartele de mincare de la stat sint cu mult mai multe decit cele care au un loc de munca.

http://cnsnews.com/news/article/terence-p-jeffrey/food-stamp-recipients-outnumber-women-who-work-full-time

       3.   In ultimii cinci ani, guvernul American a cheltuit suma de 3.700 de miliarde de dolari pe programele de ajutoare sociale.

 

 

http://www.weeklystandard.com/blogs/report-us-spent-37-trillion-welfare-over-last-5-years_764582.html

       4.   In acest moment, guvernul ofera americanilor peste 80 de programe de ajutor social, toate aceste programme au avut o suplimentare materiala in ultimii ani. Odata ce industria si locurile de munca bine platite, au fost exportate in Asia, cum ar mai putea acest guvern capitalist sa acopere aceste “necesitati” ale americanilor?

http://www.weeklystandard.com/blogs/over-100-million-now-receiving-federal-welfare_649589.html

       5. In 1960, beneficiile sociale in SUA, raportate la salariile la nivel national, erau de 10%. La inceputul anilor 2000, acesti “ajutati social” primeau beneficii de 21% din volumul salariilor la nivel national, iar in present, procentul este de 35%. Cit credeti ca va mai dura pina cind America va fi o tara majoritar asistata social cu bani din China, pentru ca, contribuabilii nu mai au cum sa acopere aceste sume?

http://www.cnbc.com/id/41969508

       6. In perioada de pina acum, de cind Obama este la Casa Alba, numarul celor ce primesc cartele de mincare in SUA, a crescut de la 32 de milioane, la peste 47 de milioane. Cam ce prosperitate pot arata aceste cifre?

http://dailycaller.com/2012/12/09/food-stamp-use-reaches-another-high-in-september-47-7-million-participants/

       7. La sfirsitul anilor 70, aproape 1 din 50 de americani traiau pe cartele de mincare oferite de govern. In momentul de fata, 1 la 6,5 americani apeleaza la guvern pentru a primii cartela de mincare si o si primeste. Cifrele se duc in directia in care in citiva ani, fiecare strada va avea cite o cantina la care vor minca pe cheltuiala unui stat din ce in ce mai dator, majoritatea populatiei.

       8. Numarul de americani care sint alimentati de guvern prin cartele de mincare, este mai mare decit populatia totala a Spaniei.

       9. Numarul americanilor care traiesc pe cartele de mincare eliberate de guvern, este mai mare decit populatia a 24 de state ale SUA.

http://www.breitbart.com/Big-Government/2012/11/23/Exclusive-Food-Stamp-Recipients-Outnumber-Populations-Of-24-States-Combined

       10. Un alt fapt ingrozitor, este aratat de o statistica a Centrului pentru Informare si Studii, care releva ca 43% dintre emigrantii care au trait si traiesc in SUA in ultimii 20 de ani, sint inca pe cartele de mincare de la guvernul federal, pentru a supravietuii.

http://cis.org/2012-profile-of-americas-foreign-born-population

       13. Sistemul de sanatate Medicare este total neacoperit financiar si va avea un deficit de 38.000 de miliarde de dolari in urmatorii 75 de ani, care inseamna o gaura de 328.404 dolari pe fiecare gospodarie americana din SUA. Cu ce se vor trata americanii peste citeva zeci de ani? Se pare cu “medicina naturista”, daca va mai fi si ea valabila….

http://cnsnews.com/news/article/medicare-faces-unfunded-liability-386t-or-328404-each-us-household

       14. Daca numarul americanilor inrolati in Serviciile de Securitate Sociala, ca fiind in incapacitate de munca ar fi un singur stat al SUA, el ar fi al 8-lea cel mai numeros stat american. Iar numarul celor care considera ca este mai bine sa mearga la doctor pentru a se da accidentati pe viata si a renunta la munca, este din ce in ce mai mare.

http://cnsnews.com/news/article/record-10978040-now-disability-disability-would-be-8th-most-populous-state

       15. In 1968, existau 51 de muncitori full time pentru fiecare american in incapacitate de munca. In acest moment sint 13 muncitori full time pentru fiecare cetatean american in incapacitate de munca. Va fi America o tara de incapabili de a muncii din cauze medicale, in citiva ani? Se pare ca da. Problema este ca nu se stie cine va muncii pentru ei. Poate ca ei se gindesc la ucrainieni, care inca nu stiu ca se poate traii si asa.

         16. Una peste alta, Serviciul de Securitate Sociala american va fi in gaura cu 134.000 de miliarde de dolari in urmatorii 75 de ani, cind cel mai probabil, un numar mare de americani vor traii ca in lumea a treia, iar altii vor emigra...

http://usatoday30.usatoday.com/USCP/PNI/Front%20Page/2012-08-20-PNI0820wirSocial-SecurityOptionsADV20_ST_U.htm

         17. In concordanta cu numerele eliberate de Census USA, un record al tuturor timpurilor in SUA, arata ca 49% dintre americani primesc beneficii sociale (pomeni federale legalizate) de la guvernul federal, in fiecare luna. Ce guvern “puternic”, sa poata sustine atitia pomanagii, in loc sa creeze locuri de munca, cu care se lauda, dar dupa cum vedem, realitatea este alta !!!!

http://cnsnews.com/news/article/terence-p-jeffrey/census-49-americans-get-gov-t-benefits-82m-households-medicaid

 

Cam asa rata realitatea economica la nivelul americanului si al celor ce muncesc sa plateasca pentru o armata de prosperi…. Cu ei trebuie sa intre in conflict Presedintele Putin, pentru ca acesti occidentali doresc o viata mai buna pentru ucrainieni, chiar mai buna decit a americanilor...... daca putem inghitii aceste minciuni

 

Adrian Cosereanu

Last Updated on Tuesday, 22 April 2014 20:12  

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


The New York Times din 4 Septembrie 2010 prezinta in pagina "International" un articol in care se arata ca autoritatile italiene urmeaza exemplu Sarkozy si evacueaza tiganii din orasele peninsulare.Dar ceea ce este cel mai rau este ca se titreaza cu litere mari - "Actiunea de Reducere a Emigrantilor Romani se Imprastie in Toata Europa".Am crezut ca vor sa limiteze emigrarea doctorilor,specialistilor,tehnicienilor si inginerilor romani,dar nu a fost vorba despre aceste categorii care au umplut golurile lasate de prostia occidentala.In articol  trateaza ceea ce inseamna acesti tigani pentru Europa si provenienta lor,adica sint considerati ca fiind in totalitate romani.Se ofera chiar si o fotografie si multe detalii la modul cum traiesc si cit de saraci sint ei.Ceea ce nu se vede si nu se titreaza in paginile ziarului este de ce acesti tigani care nu pot fi nici pe departe confundati cu poporul roman,au ales ca destinatii preferate pe francezi si pe italieni.Oare nu sint aceste doua tari de destinatie a tiganilor cele mai apropiate din punct de vedere al caracterului,de acesti tigani? Oare faptul ca ei se simt bine, fura,violeaza,maninca din gunoaie si nu muncesc, sint atribute ale vietii franceze si italiene cotidiene? De fapt am vazut ce fac italieni in Romania,cit de infractori sint,caracterul lor "constructiv" si la fel francezii cu tiganii lor care se pare ca sint mai multi decit albii in acest moment in Franta.Deci spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa iti spun cine esti,iar pentru zeci de ani prietenia franco-tiganeasca si italo-tiganeasca a dainuit in pace si prosperitate reciproca.