ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI America este formata din mai multe natiuni, iar fara o mina de fier, va colapsa asa cum se intimpla cu UE, o uniune total nefunctionala, tinuta la reanimare de un grup de jefuitori…

America este formata din mai multe natiuni, iar fara o mina de fier, va colapsa asa cum se intimpla cu UE, o uniune total nefunctionala, tinuta la reanimare de un grup de jefuitori…

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Razboiul impotriva lui Trump a inceput in urma cu 18 luni si continua chiar dupa ce el s-a instalat la Casa Alba... Este greu de crezut si inimaginabil pentru o natiune care se doreste stindardul democratiei si capitalismului, o natinune care nu mai este nici capitalista, nici democrata si nici natiune, o natiune care arata ca o adunatura in care fiecare voteaza daca i se promite ca nu va mai munci si va avea mai multe drepturi fara nici o responsabilitate, iar pentru acest motiv ura fata de Trump a  celor ce au distrus ideea de munca ca valoare sociala, apare zilnic, manevrata de magari ca Soros.

Nu este Trump de vina ca presedinti dupa presedinti ai acestei adunaturi, numita America, au spalat pe creier o mare parte a americanilor, spunindu-le ca sint cei mai puternici, cei mai democrati, cei mai inteligenti, cei mai respectati, indiferent de ceea ce fac si au mai multe drepturi la nivel mondial decit au cetatenii vreunei tari chiar la ei in tara.

Acum, aceasi gasca condusa de Clinton si Soros, incearca sa aduca Razboiul Civil in fiecare zi, pentru a ascunde magariile care le-au facut si sumele imense  de care au frustrat oamenii care au muncit in America si peste tot pe glob.

Cu siguranta, cit Trump va fi la Casa Alba, vor fi proteste continuu, chiar daca marea lor majoritate, a celor care participa, nu stiu de ce le fac si au luat citiva dolari pentru a-si pierde timpul in folosul lui Soros si Hillary.

Obama a fost un mascarici si o marioneta care a placut atit lui Soros, cit si celor de pe Wall Street, care au facut ce au vrut cu el. El a avut presa si Media in intregime alaturi, a  avut o armata de activisti care au facut propaganda in timp ce corabia reprezentata de economia americana se scufunda.. El a avut un partid de hoti si alti hoti de la Republicani, de parte lui, aratind ca este un unificator, dar economia se scufunda si trecea total in miinile jefutorilor internationali…

In comparatie cu Obama, Presedintele Trump nu are pe nimeni de partea lui, din aceasta pleiada de sforari internationali pe toate fronturile. Media este opusa lui, dupa ce au dus intreaga campanie a minciunilor, iar in final poporul a incetat sa mai creada in prostiile scrise de ei si aruncate pe ecrane.

Columnistii de la cele mai mari publicatii, publicatiile de dreapta si de stinga capitalista minjita, au fost pe principiul Never Trump, cu toate ca cei mai multi discuta de o economie libera, care ar trebui sa fie condusa de cineva care are experienta afacerilor si stie circuitul privat al banilor, dar in realitate, acesti infractori din jurul lui Hillary, au in vedere interesele lor si nu interesul national si construirea unei natiuni democrate.

 

Partidul Republican nu l-a sustinut nici el pe Trump, actualul presedinte avind aportul citorva site-uri si al unui numar infim de publicatii pe care le putem numara pe degetele de la o mina… A cistigat impotriva cursului jocului impus de acesti infractori, iar dusmania lor este din ce in ce mai mare si nu vor sa recunoasca pirderea. Este foarte clar ca cine nu nu respecta pierderea in mod democratic, nu va respecta decit cistigul fraudulos.

Nimeni din gasca condusa si coordonata la nivel national de acesti infractori politici si Media, nu au votat pentru Trump, ceea ce il indreptateaste pe el sa devina cu mult mai dictatorial, atunci cind vine vorba de minciunile si dezinformarile din Media americana. Toti acestia aduc un deserviciu major Americii si intregului glob, aratind noua fata a capitalismului, dusmania si dorinta de a conduce in interesul unui grup, eliminind orice aspect democratic…

SUA este reprezentata faptic de mai mult de doua natiuni, in acest moment, si acesta este motivul pentru care UE este total nefunctionala. Acesti infractori care il infiereaza pe Trump, sint cei care au demolat ideea de federalism, dorind sa aduca forma de uniune falsa care le convine lor, iar acum, cind Trump pur si simplu doreste federalism si democratie, respect si transparenta, aceste mizerii se opun, punind in acest joc sume uriase.

America a fost tinuta unita de catre credite acordate usor, de case lasate in seama bancilor cind nu au mai fost platite ratele scadente, de forta si alte elemente degradante pentru o natiune care se doreste a fi cea mai evoluata de pe planeta..

In cuvintul inaugural, Trump nu s-a aliniat sub nici o forma cu Republicanii sau cu democratii, folosind cuvinte pe care nu le-a folosit niciodata nici un presedinte in istoria SUA, la vreo inaugurare si voi reveni cu acestea, pentru ca ele spun mult, legat de modul cum vede Trump sa actioneze in perspectiva..

Trump s-a aliniat cu cei din multime si a vrut ca sa ramina al lor, ceea ce poate aduce usor un razboi civil, dictat de ura terminatorilor economici din jurul lui Clinton si Soros…

Trump nu poate si sint sigur ca nici nu isi propune, sa salveze entitatea politica si mizeriile care au facut atit de mult rau Americii si lumii in general. Am vazut demonstratii anti Trump, in care purtau pancarde cu inscrisul “You are not our President!”. Intrebarea ar fi: Dar cine este presedintele vostru? Poate Soros? Pentru ca Hillary a pierdut lamentabil in fata lui Trump. Acesti circari care demonstreaza, nu reprezinta nici posteritatea parintilor fondatori ai Americii si nici nu se incadreaza in deviza lui Trump: “We the People..”. Deci, ei sint pe nicaieri, fara sa isi idea seama si se lasa manipulati de un bosorog sclerozat si o fripturista a politicii americane…

 

Adrian Cosereanu

Last Updated on Sunday, 05 February 2017 20:12  

Add comment


Security code
Refresh


ORA EXACTA

Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea sa existe o lume fara Romania?
Inchiderea Canalului Suez,care este probabila in urma a ceea ce se intimpla in Egipt,ar crea un dezechilbru mondial.Navigarea din Arabia Saudita pina in Texas ar dura cu 12 zile mai mult decit acum, pentru tancurile petroliere.Peste 8% din trasportul maritim mondial se desfasoara prin Canalul Suez.Parcurgearea lui, de catre petroliere in general,din Peninsula Aarabica pina la New York scuteste 30% din drum,la fel o reducere de 57% o pot realiza in cazul unui transport de petrol catre Franta si peste 42% pentru Olanda.In fiecare zi,prin Canalul de Suez trec peste 2,2 milioane de barili de petrol catre tarile lumii.In 2009,prin Canal au trecut 17.228 nave comerciale si tancuri petroliere.Impactul inchiderii lui il vom simti fiecare dintre noi in buzunar.