ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Avorturile, o afacere din ce in ce mai rentabila in SUA, in care personalul medical care le realizeaza, primeste ca stimulent o participare la “Pizza Party”…Personalul medical are o cota de avorturi pe care trebuie sa le efectueze daca vor sa fie platiti

Avorturile, o afacere din ce in ce mai rentabila in SUA, in care personalul medical care le realizeaza, primeste ca stimulent o participare la “Pizza Party”…Personalul medical are o cota de avorturi pe care trebuie sa le efectueze daca vor sa fie platiti

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Va puteti imagina sa locuiti si sa munciti in domeniul medical, in cea mai “democrata”si bogata tara a lumii si cea care duce stindardul capitalismului, dar in acelasi timp sa fiti platit functie de o cota de avorturi pe care trebuie sa o realizati in fiecare luna? Cum ati putea marii numarul femeilor care apeleaza la avorturi, pentru ca stimulentul obtinut de dumneavoastra sa existe sis a fie din ce in ce mai mare?

In concordanta cu raportul unei investigatii soc in clinicile Planned Parenthood, lucratorii din acest domeniu medical, sint platiti functie de o cota de avorturi pe care le realizeaza, iar trecerea peste cota ii duce automat la o petrecere cu pizza, gratuita, dar si alte avantaje ridicole.

In fiecare an, in America, Planned Parenthood, realizeaza sute de mii de avorturi, dar vedem ca si in acest caz, nu este suficient, aceste clinici promovind avorturile in speranta unui cistig si realizarea de fiecare angajat a cotei de avorturi lunare.

Este o degradare umana si nationala de proportii, atit in mediul social, economic, profesional cit si educational, o prostituare generala pentru o mina de bani, dublata de o critica virulenta la adresa tarilor…corupte si inumane de pe alte meridiane…ce ipocrizie!!!

Aceste clinici Planned Parenthood sint finantate de Guvernul American, din banii americanilor si tot din banii lor, personalul lor organizeaza petreceri cu pizza,daca depasesc cota de avorturi lunara, impusa..

Numarul de avorturi inclus in cota lunara impusa de conducerea acestor clinici, pune o presiune enorma pe angajati, pentru a realzia acest numar si a primii salariu, dupa cum relateaza Sue Thayer...

http://www.wnd.com/2017/02/video-planned-parenthood-insiders-confirm-abortion-quotas/

Personalul clinicilor incurajeaza sub toate formele femeile in vederea acceptarii avorturilor, acest personal fiind mai mult agenti de vinzari decit personal medical, ceea ce produce un soc de neimaginat pentru cei ce citesc acest articol…

https://www.lifesitenews.com/news/new-video-planned-parenthood-rewards-clinics-with-pizza-parties-for-meeting?utm_source=lifesitenews&utm_medium=web&utm_campaign=takeover

Intrebarea fireasca ar fi: Pot americanii in conditiile de saracie crunta prin care trece tara, sa isi permita un copil in casa? De ce si cine genereaza aceasta stare a frustrarilor permanente ale tinerilor?

Din 1973 si pina in prezent, statisticile arata ca in SUA au avut loc peste 56 de milioane de avorturi, iar clinicile Planned Parenthood, primesc anual de la statul american, peste 500 de milioane de dolari pentru a realiza aceste avorturi si a le promova, impunind si o cota.

In acest business, a intrat, evident, si...companiile de asigurari, unul dintre stilpii de sustinere ai sistemului crony capitalist actual, care a dereglat si deregleaza o intreaga societate. Aceste companii de asigurari, promoveaza avorturile, datorita preturilor reduse care trebuie sa le plateasca, dupa cum arata reputata publicatie Forbes, aceste companii trebuind sa plateasca de peste 10 ori mai mult pentru o nastere normala… Nu aveau cum sa nu se implice si chiar sa ofere bani clinicilor care realizeaza si favorizeaza avorturile.... Ce sistem mizerabil, dupa care liderii lui se mira de ce sistemul se islamizeaza!!!

http://www.forbes.com/sites/sciencebiz/2010/01/07/obamacare-why-private-insurers-like-paying-for-abortion/#4846c2afe02a

Ceva trebuie schimbat iar femeile nu mai pot fi considerate obiect al afacerii, intr-o tara care se defineste a fi cea mai puternica democratie de pe planeta, toti acesti bani sau cea mai mare parte a lor, vor trebui utilizati pentru cresterea stiintifica a constiintei tinerei generatii raportat la familie si valorile ei.

Trump cu siguranta va taia masiv fondurile acestui sistem de clinici Planned Parenthood, insa ar trebui ca banii sa mearga spre educarea femeilor si realizarea unui climat responsabil in acest sens.

Deocamdata circ de proportii, care arata unde se situeaza America si in ce directie merge....

 

Adrian Cosereanu

 

 

 

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


Afacerile guvernului canadian cu indienii nativi din anumite provincii au scos la iveala sume fabuloase care sint platite sefilor de triburi pentru a acoperii o serie larga de matrapaslicuri ale guvernului.Seful tribului Peguis cistiga anual 220.000$ care nu sint taxabili.Un alt sef de trib,al Enoch Cree Nation cistiga 175.000$ pe an si asta comparabil cu salariul anual al unui rezident al zonei respective, care este de 15.000$ pe an.Seful tribului 543-person Piapot din Saskatchewan, este platit mai bine decit primul ministru al Provinciei.Trebuie spus ca, contribuabilii canadieni care platesc taxe uriase,ofera acestor triburi peste 7 miliarde de dolari pe an si nu au acces la nici o informatie pentru a vedea cum sint distribuiti bani lor.Canadieni s-au saturat de secretomania aceasta si au pus presiune pe guvern sa li se arate cum sint cheltuiti bani in acesta directie.Sa nu trezim in Romania cu sefii tiganilor ca li se acorda si lor salarii anuale de acest gen pentru a acoperii si vota un guvern uncapabil.