ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Avorturile, o afacere din ce in ce mai rentabila in SUA, in care personalul medical care le realizeaza, primeste ca stimulent o participare la “Pizza Party”…Personalul medical are o cota de avorturi pe care trebuie sa le efectueze daca vor sa fie platiti

Avorturile, o afacere din ce in ce mai rentabila in SUA, in care personalul medical care le realizeaza, primeste ca stimulent o participare la “Pizza Party”…Personalul medical are o cota de avorturi pe care trebuie sa le efectueze daca vor sa fie platiti

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Va puteti imagina sa locuiti si sa munciti in domeniul medical, in cea mai “democrata”si bogata tara a lumii si cea care duce stindardul capitalismului, dar in acelasi timp sa fiti platit functie de o cota de avorturi pe care trebuie sa o realizati in fiecare luna? Cum ati putea marii numarul femeilor care apeleaza la avorturi, pentru ca stimulentul obtinut de dumneavoastra sa existe sis a fie din ce in ce mai mare?

In concordanta cu raportul unei investigatii soc in clinicile Planned Parenthood, lucratorii din acest domeniu medical, sint platiti functie de o cota de avorturi pe care le realizeaza, iar trecerea peste cota ii duce automat la o petrecere cu pizza, gratuita, dar si alte avantaje ridicole.

In fiecare an, in America, Planned Parenthood, realizeaza sute de mii de avorturi, dar vedem ca si in acest caz, nu este suficient, aceste clinici promovind avorturile in speranta unui cistig si realizarea de fiecare angajat a cotei de avorturi lunare.

Este o degradare umana si nationala de proportii, atit in mediul social, economic, profesional cit si educational, o prostituare generala pentru o mina de bani, dublata de o critica virulenta la adresa tarilor…corupte si inumane de pe alte meridiane…ce ipocrizie!!!

Aceste clinici Planned Parenthood sint finantate de Guvernul American, din banii americanilor si tot din banii lor, personalul lor organizeaza petreceri cu pizza,daca depasesc cota de avorturi lunara, impusa..

Numarul de avorturi inclus in cota lunara impusa de conducerea acestor clinici, pune o presiune enorma pe angajati, pentru a realzia acest numar si a primii salariu, dupa cum relateaza Sue Thayer...

http://www.wnd.com/2017/02/video-planned-parenthood-insiders-confirm-abortion-quotas/

Personalul clinicilor incurajeaza sub toate formele femeile in vederea acceptarii avorturilor, acest personal fiind mai mult agenti de vinzari decit personal medical, ceea ce produce un soc de neimaginat pentru cei ce citesc acest articol…

https://www.lifesitenews.com/news/new-video-planned-parenthood-rewards-clinics-with-pizza-parties-for-meeting?utm_source=lifesitenews&utm_medium=web&utm_campaign=takeover

Intrebarea fireasca ar fi: Pot americanii in conditiile de saracie crunta prin care trece tara, sa isi permita un copil in casa? De ce si cine genereaza aceasta stare a frustrarilor permanente ale tinerilor?

Din 1973 si pina in prezent, statisticile arata ca in SUA au avut loc peste 56 de milioane de avorturi, iar clinicile Planned Parenthood, primesc anual de la statul american, peste 500 de milioane de dolari pentru a realiza aceste avorturi si a le promova, impunind si o cota.

In acest business, a intrat, evident, si...companiile de asigurari, unul dintre stilpii de sustinere ai sistemului crony capitalist actual, care a dereglat si deregleaza o intreaga societate. Aceste companii de asigurari, promoveaza avorturile, datorita preturilor reduse care trebuie sa le plateasca, dupa cum arata reputata publicatie Forbes, aceste companii trebuind sa plateasca de peste 10 ori mai mult pentru o nastere normala… Nu aveau cum sa nu se implice si chiar sa ofere bani clinicilor care realizeaza si favorizeaza avorturile.... Ce sistem mizerabil, dupa care liderii lui se mira de ce sistemul se islamizeaza!!!

http://www.forbes.com/sites/sciencebiz/2010/01/07/obamacare-why-private-insurers-like-paying-for-abortion/#4846c2afe02a

Ceva trebuie schimbat iar femeile nu mai pot fi considerate obiect al afacerii, intr-o tara care se defineste a fi cea mai puternica democratie de pe planeta, toti acesti bani sau cea mai mare parte a lor, vor trebui utilizati pentru cresterea stiintifica a constiintei tinerei generatii raportat la familie si valorile ei.

Trump cu siguranta va taia masiv fondurile acestui sistem de clinici Planned Parenthood, insa ar trebui ca banii sa mearga spre educarea femeilor si realizarea unui climat responsabil in acest sens.

Deocamdata circ de proportii, care arata unde se situeaza America si in ce directie merge....

 

Adrian Cosereanu

 

 

 

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


In urma cu citeva zile Mugur Isarescu,asa zisul Guvernator al BNR declara cu nonsalanta unui bolnav mental ca este ingrjorat de modul cum tinerii ii vor acoperii pensia lui de batrinete atunci cind va iesii din cimpul muncii.Poate ca era beat, dar pentru un Guvernator BNR, chiar si beat fiind nu este o scuza a spune asemena enormitati.Nu este nici prima si nici ultima prostie debitata de reputatul specialist bisnitar de la BNR ancorat la corabia chiorului.

Cum poate el crea imaginea muncii lui in cadrul BNR care a reprezentat si reprezinta o pirghie importanta in economia nationala,lovind in tineri?

Atit a facut el,incit sa nu aiba incredere in tineretul roman? Pai atunci de ce a stat acolo si de ce mai cere pensie daca nu crede in ei si in ceea ce a facut?

Merita el pensie dupa ca e a trimsi tineretul la cules capsuni pentru a acoperii gaurile produse in bugetele de familie de o guvernare a BNR falimentara?

Oare nu este el un produs al unui sistem(capitalist) care ne ignora si ne sfideaza chiar si prin declaratii de acest fel? Halal sistem !!