ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Trump se umileste in fata Arabiei Saudite, la fel ca fiecare presedinte american de pina acum. Seful CIA, ofera ”Medalia pentru Eforturi Impotriva Terorismului”, Ministrului de Interne saudit… Cea mai mare rusine de la venirea lui Trump la putere.

Trump se umileste in fata Arabiei Saudite, la fel ca fiecare presedinte american de pina acum. Seful CIA, ofera ”Medalia pentru Eforturi Impotriva Terorismului”, Ministrului de Interne saudit… Cea mai mare rusine de la venirea lui Trump la putere.

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Nimeni nu are nici un dubiu, asupra faptului ca 15 dintre cei 19 teroristi  care au participat la demolarea turnurilor din New York City, pe 11 Septembrie 2001, au fost sauditi. Nimeni nu poate ignora faptul ca in pietele oraselor saudite, se decapiteaza persoane asa zis condamnate, la ordinal oficialitatilor saudite.

http://www.ibtimes.co.uk/saudi-arabia-chop-square-beheading-453240

http://www.globalresearch.ca/why-does-the-u-s-support-saudi-arabia-a-country-which-hosts-and-finances-islamic-terrorism-on-behalf-of-washington/5398408

Nimeni nu are nici un dubiu asupra faptului ca teroristii al Qaeda sint finantati si intretinuti de Arabia Saudita, la fel ca si al Shabah si al Nusra, care au destabilizat Siria si intreg Orientul Mijlociu.

http://www.trunews.com/article/Al-Nusra-commander-US-Israel-Saudis-back-ISIS

https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2016/09/15/how-much-is-saudi-arabia-to-blame-for-islamist-terrorism-iran-says-entirely/?utm_term=.1c770ea889a4

http://www.huffingtonpost.com/terry-strada/saudi-arabia-terrorism-9-11_b_9516706.html

Nimeni nu poate ignora faptul ca femeile sint batute cu pietre, dupa ce sint introduse in saci, pina cind mor, pentru adulter, in aceasta tara “democrata”, aliat al SUA, la fel de “democrata”.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3337297/Saudi-Arabia-sentences-married-maid-death-stoning-adultery-man-slept-escape-100-lashes.html

Un intreg glob stie ca mii de copii yemeniti au fost omoriti in raiduri aeriene iresponsabile ale aviatiei saudite, fara nici o finalitate, doar pentru a  mentine tensiunea si pentru ca sauditi sa poata sa isi transporte petrolul prin strimtoarea al Mandeb, care apartine Yemenului.

http://www.infowars.com/isis-works-with-saudi-arabia-to-kill-yemeni-women-and-children/

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/yemen-almost-2800-civilians-killed-as-civil-war-and-saudi-arabia-led-air-strikes-take-terrible-toll-a6797871.html

Un intreg glob stie ca, guvernul saudit publica anunturi pentru angajarea de calai pentru taierea capetelor celor condamnati, chiar in pietele centrale ale marilor orase, mai rau decit in Evul Mediu, dar americanii vedem ca ii considera “democrati”…ca si ei de altfel.

http://www.breitbart.com/national-security/2015/05/19/now-hiring-saudi-arabia-seeking-executioners-as-beheading-rates-soar/

https://www.theguardian.com/world/2015/may/18/saudi-arabia-advertises-eight-new-executioners-beheadings-soar

Practic, noul CIA este vechiul CIA, fara ca Trump sa fi schimbat ceva, din pacate.

Cu numai doua zile in urma, Printul Mohammed bin Nyef bin Abdulaziz al Saud, care este si Vice Prim Ministru si Ministru de Interne, a primit din partea CIA, medalia pentru lupta antiterorista si contributia sa la pacea si securitatea internationala, dupa cum arata Al Arabiya.

Este cea mai mare jignire pentru umanitate, pentru America si pentru familiile a zeci de mii de morti datorati terorismului generat chiar de casa Saudita peste tot pe glob... Este un circ greu de imaginat

http://english.alarabiya.net/en/News/gulf/2017/02/10/CIA-awards-Saudi-Crown-Prince-for-efforts-against-terrorism-.html

Medalia i-a fost inminata de catre Michael Pompeo, seful CIA, acesta din urma fiind mai mult decit satisfacut de primirea cordiala facuta de acest ministru arab, promotor al terorismului in Orientul Mijlociu si peste tot pe glob.

De ce in acest moment si de ce atita graba pentru Administratia Americana, in vederea acordarii acestei distinctii? Foarte simplu. Intillnirea a venit la numai citeva zile dupa ce Washington Times raporta ca Trump a deblocat un transport de armament destinat Arabiei Saudite si Bahreinului, care include tehnologie pentru fabricarea rachetelor de precizie ghidate prin laser si a zece avioane de lupta militare de tip F16.

http://www.washingtontimes.com/news/2017/feb/7/trump-ready-to-approve-weapons-packages-to-saudi-a/

Mai mult, aceasta medalie a minciuni si perversitatii americane, vine la citeva luni dupa ce Arabia Saudita a amenintat SUA ca, in cazul in care Congresul voteaza Legea prin care urmasii celor care au murit in atentatul din 11 Septembrie 2001 de la New York, pot da in judecata statul Saudit, arabii isi vor retrage fondurile din bancile americane care se situeaza in jur de 800 de miliarde de dolari…iar daca acesti bani sint aruncati necontrolat pe piata financiara americana de catre sauditi, impactul va fi urias pentru economia extrem de fragila americana, care exact de asa ceva nu are nevoie…

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3543702/Saudi-Arabia-threatens-pull-750-billion-U-S-assets-Congress-passes-bill-making-government-liable-9-11-related-lawsuits.html

http://www.juancole.com/2016/04/saudis-warn-they-will-withdraw-750-bn-from-us-economy-if-911-bill-passes.html

Ceea ce pare si mai paradoxal, este faptul acest Print, Ministrul de Interne al Arabiei Saudite, a fost pina in urma cu citeva luni, cel mai infocat supporter al lui Hillary Clinton, iar acum, este “onorat” de Adminitratia Trump, numai si numai de teama americanilor de a nu pierde banii sauditilor din bancile americane, o rusine de proportii pentru o tara care pretinde a fi superputere mondiala si cea mai dezvoltata democratie globala…

http://www.independent.co.uk/news/people/julian-assange-clinton-foundation-isis-same-money-saudi-arabia-qatar-funding-a7397211.html

http://dailycaller.com/2016/10/10/hillary-in-leaked-email-saudi-arabia-and-qatar-are-funding-isis/

Este cea mai mare rusine in care s-a infasurat Donald Trump si Administratia Americana de servitori ai beduinilor. Este cea mai mare rusine ca o tara cu pretentiile Americii sa fie la cheremul unei tari in care religia islamica este constitutie, o tara care nu poate deveni democrata pentru ca nu are o Constitutie, iar faptul ca islamismul joaca rol de Constitutie, este evident ca nu poate permite alte religii sa activeze alaturi de religia islamica si nu poate fi niciodata democrata. Astia sint prietenii falimentarei America, din pacate….
America ramine cel mai bun prieten al Arabiei Saudite in zona Orientului Mijlociu, o tara care a sponsorizat, intretinut si dezvoltat terorismul chiar impotriva poporului american.

Are Trump puterea sa continue actiunea inceputa de Obama si sa promoveze legea in Congres, prin care sauditii sa poata fi trasi la raspundere legal in tribunalele americane, de catre familiile celor morti in atentatul din 11 Septembrie 2001 din New York City si sa fie obligati la plata unor despagubiri de multe miliarde de dolari?  

Greu de spus in actualele conditii, in care chiar Trump se erijeaza in sluga sauditilor, ei nefigurind nici macar printre tarile majoritar musulmane, carora Trump le-a impus retrictii totale de calatorie in si dinspre America…

Ce poate fi mai degradant pentru SUA?

 

Adrian Cosereanu

 

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


In urma cu citeva zile Mugur Isarescu,asa zisul Guvernator al BNR declara cu nonsalanta unui bolnav mental ca este ingrjorat de modul cum tinerii ii vor acoperii pensia lui de batrinete atunci cind va iesii din cimpul muncii.Poate ca era beat, dar pentru un Guvernator BNR, chiar si beat fiind nu este o scuza a spune asemena enormitati.Nu este nici prima si nici ultima prostie debitata de reputatul specialist bisnitar de la BNR ancorat la corabia chiorului.

Cum poate el crea imaginea muncii lui in cadrul BNR care a reprezentat si reprezinta o pirghie importanta in economia nationala,lovind in tineri?

Atit a facut el,incit sa nu aiba incredere in tineretul roman? Pai atunci de ce a stat acolo si de ce mai cere pensie daca nu crede in ei si in ceea ce a facut?

Merita el pensie dupa ca e a trimsi tineretul la cules capsuni pentru a acoperii gaurile produse in bugetele de familie de o guvernare a BNR falimentara?

Oare nu este el un produs al unui sistem(capitalist) care ne ignora si ne sfideaza chiar si prin declaratii de acest fel? Halal sistem !!