ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Premiera in lumea politica mondiala: Trump VS Serviciile de Inteligenta si Securitate americane(CIA, NSA, FBI si toate celelalte...) cit si politicienii corupti americani. Va dura Trump pina la sfrisitul anului?

Premiera in lumea politica mondiala: Trump VS Serviciile de Inteligenta si Securitate americane(CIA, NSA, FBI si toate celelalte...) cit si politicienii corupti americani. Va dura Trump pina la sfrisitul anului?

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Nici nu si-a format Administratia care sa conduca tara, ca aceste servicii de inteligenta(inteligenta cui si folosite pentru cine?), au inceput sa il "lucreze" pe Trump dupa pozitia de Presedinte, avind in vedere ca nu au avut prea mare succes in calitatea lui de candidat.

Nimeni, dintre acesti vatafi ai Americii, erijati in membri ai serviciilor de securitate, nu analizeaza cum si in ce fel informatiile de la Casa Alba au ajuns in presa americana? Nimeni nu discuta de scandalurile extraordinare, dovedite ca reale, ale gasti Clinton&Soros, sume de bani deturnate si scandaluri sexuale, dar in schimb incearca din rasputeri, acesti milogi ai serviciilor de inteligenta, sa il obstructioneze pe Trump inainte de a fi complet indrodus in sarcinile de presedinte.

Ce sanse are Trump in acest moment? Prima ar fi ca aceste canalii, care au distrus globul si au creat o gloata de mizerii bogate, care nu mai stiu sa isi numere banii, lasind sute de milioane de oameni intr-o saracie inimaginabila, aceste gunoaie intentioneaza sa genereze un razboi civil in SUA.

O a doua varianta ar fi ca Trump sa fie asasinat si sa se creeze un precedent ca nici un alt candidat la presedentie sa nu mai aiba curajul sa vina din afara grupului ghidonat de aceste scursuri.

A treia varianta ar fi ca Trump sa nu mai vada iesire decit prin dictatura, dar asta este foarte greu, pentru ca nu ar avea oameni care sa o impuna, iar in acest caz ar putea genera confruntari militare internationale de proportii, de natura sa deturneze atentia acestor mizerii catre teatrele de lupta si modului cum se desfasoara acolo activitatea, tot ei facind bani, de data aceasta din nenorocirea unor oameni.

Trump este un caz unic in istoria politica mondiala, in care a cistigat presedentia, in pofida tuturor piedicilor puse de stabilimentul politic, el doreste sa aduca un suflu nou in econmie si sa extermine capusele politice, doreste o relatie apropiata si de pace cu Rusia, doreste o incetare a globalizarii care a dus zeci de state in situatii economice disperate prin exportul unui capitalism de cumetrie si implantarea unor sefi de state tradatori, doreste sa dezvolte clasa de mijloc si sa taie taxele care o demoralizase si crease un decalaj enorm intre mediul corporatist si micile si mediile afaceri, insa toate acestea nu sint pe placul speculantilor din banci si gastii lui Soros si Clinton, ceea ce face ca o schimbare majora la nivelul SUA si mondiala sa fie inevitabila.

Fara discutie, ca foarte multa lume se teme de schimbari, pentru ca toate, dictate de acesti speculanti si infractori care conduc destinele multor tari, aceste schimbari, au adus de fiecare data raul si mai rau.

Dupa numai citeva zile, isteria anti Trump din Media Jewmericana a ajuns la cote inimagiabile, fortind pe Gen. Flynn sa isi dea demisia, fortind pe cel propus de Trump la conducerea Departamentului Muncii sa isi retraga candidatura, injectind venin in orice intilnire a lui Trump cu personalitati politice straine si creind un mediu de tensiune greu de controlat care poate degenera in orice.

Nimeni din cadrul acestor servicii de inteligenta si securitate sau din Media, nu si-a aratat interesul pentru a investiga scurgerile de informatii de la Casa Alba, impotriva Gen. Flynn, care sint total ilegale si pot pune in pericol oricind securitatea Americii, ba mai mult, Media jewmericana a introdus in aceasta poveste, o serie de minciuni sfruntate si intrigi care nu au nici o legatura cu ceea ce s-a intimplat. Mai mult, FBI a anuntat ca nu poate cere retinerea si cercetarea Gen. Flynn datorita discutiilor pe care le-a purtat cu ambasadorul rus la Washington. De ce nu il aresetaza FBI ul pe Flynn, daca este adevarat ceea ce scrie Media Jewmericana din SUA, faptul ca a fost un act de tradare nationala? De ce nu pune FBI ul la indemina publicului inregistrarea convorbirii lui Flynn cu ambasadorul rus, daca este atit de grav precum se spune? De ce nu face CIA, un raport prin care Congresul American sa ceara international socoteala, in mod legal" asupra discutiilor purtate de ambasadorul rus la Washington cu Gen. Flynn?  Intrebari grele din care rezulta in mod clar intentia jewmericanilor din jurul lui Clinton si Soros de a destabiliza situatia si a o controla.

In ultima alocutiune critica a lui Trump la adresa serviciilor de inteligenta americane, el a spus ca "informatiile de la Casa Alba sint oferite cu extrem de multa usurinta de catre persoane obisnuite cu astfel de pracitici din serviciile de inteligenta, aidoma unei bomboane, ceea ce este extrem de neamerican".

Dar informatiile legate de toate magariile de proportii internationale facute de gasca lui Hillary, nu vor iesi niciodata pe canelele centrale ale Media....

In conferinta pe care a avut-o Trump la Casa Alba, impreuna cu Netanyahu, a numit ceea ce au facut serviciile de securitate si inteligenta, "acte criminale la adresa SUA, prin divulgarea de informatii de la cel mai inalt nivel politic...". Netanyahu a fost surprins realmente de remarcile lui Trump legate de "servicii" mai ales ca Netanyahu vine din zona Mossad, cu care intretine o relatie foarte buna si nu ar fi avut curajul sa spuna asa ceva vreodata.

Regretele pentru pierderea suferita de Hillary in alegeri si miliardele de dolari  irosite in ideea influentarii electoratului si anti Rusia, nu se pot stinge curind, ei vor incerca sa rastoarne situatia si vor specula fiecare moment pentru a distruge pe Trump. Depinde de el si de politica de personal pe care o va adopta.

Am urmarit Conferinta de Presa a lui Trump cu juranisti americani de ieri, mare parte a Media Jewmericana nefiind multumita de agresivitatea fina a Presedintelui. Evident, jurnalisti de la CNN(Clinton News Network) si altii arondati lui Soros, au venit din nou cu subiectul Rusia….si cu nava rusa de ultima tehnologie care patruleaza IN APELE INTERNATIONALE, la peste 100 de Km de coasta de est a SUA. Acesti jurnalisti au creat imaginea spionajului rusesc prin intermediul acestei nave care navigheaza legal, asupra teritoriului SUA, insa dupa opinia mea, Trump a fost mult prea diplomat si nu le-a amintit ca adevaratii spioni sint cei ce au pus in paginile publicatiilor americane si pe ecrane, stiri secrete de la Casa Alba, despre care nimeni nu vrea sa stie cine a ”scurs” aceste informatii catre Media, aceste stiri ducind in final la demisia Gen. Flynn.

Media si Serviciile de Inteligenta si Securitate sint adevaratii spioni ai Administratiei Americane si ai poporului american, platiti de poporul american pentru a desconspira orice intentie favorabila a Administratiei Trump.

Ei sint si vor fi adevaratii spioni implantati de banii lui Soros si traficul de influenta al lui Clinton. Trump a  fost mai mult decit diplomat, nereamintind acestor asa zisi jurnalisti ca ei ar trebui sa lucreze pentru poporul american si ar trebui sa duca anchetele lor, asupra faptelor criminale din perioada Clinton-Obama, pina la final si nu sa acopere sutele de copii cu deficiente la nivel cerebral datorate apei asa zis potabile cu continut extrem de ridicat de plumb, consumata in Flint, la numai citiva kilometri de cele mai puternice centre industriale ale SUA, care si ele au devenit ruina totala. Da, Trump a subliniat foarte bine, faptul ca a mostenit un dezastru, total dezastru, o societate neglijata si speculata de un grup de infractori de la conducerea tarii si din finantele ei, o strada plina de tineri drogati care isi vind drogurile grele mai ieftin decit bomboanele si multe altele. Trump nu le-a amintit de 1,3 milioane de tineri elevi si studenti care sint homeless pe strazile oraselor americane si nimanui din Administratia Obama nu i-a pasat de ei si nici Mediei Jewmericane. Nu le-a amintit ca 1 din 4 copii americani nu servesc micul dejun din cauza lipsei de alimente si pleaca la scoala cu stomacul gol. Nu le-a amintit ca peste 2,2 milioane de americani traiesc din mai putind e doi dolari pe zi. Nu le-a aminitit de realizarile perioadei Obama-Clinton, cind peste 104 milioane de americani nu mai au loc de munca si sint angrenati in cel putin un program social prin care lis e dau cartele de alimente sau bani de supravietuire.  Nu le-a cerut sa spuna poporului american, prin intermediul canalelor de stiri, cine a aprobat planurile de invazie americana in Irak, Libia, Siria, Afganistan si asa mai departe si daca poporul a  fost informat corect despre consecintele potentiale ale acestor razboaie si cit de mult va fi deteriorata imaginea Americii si americanilor pe glob.

Ar fi multe de spus la dezastrul care domneste in SUA, dar ei nu vor sa il lase pe Trump nici macar sa isi construiasca un cabinet al lui de ministri, pentru inceperea acestui proces prin care parintii sa puna ceva pe masa copiilor si batrini sa poata beneficia de o pensie fara sa li se spuna ca fondurile de pensii au fost speculate pe Wall Street si nu prea mai sint bani pentru acesti batrini...

Unul dintre principalii autori ai mascaradei care a generat demisia lui Flynn, este fostul analist al NSA(National Security Agency), John Schindler, care este acelasi infractor care face un joc compensatoriu pentru gasca lui Clinton, dupa ce a fost dat afara de la Naval War College, dupa un scandal sexual de proportii, iar acum vrea sa multumeasca stapinilor care l-au iertat in acel moment, prin informatii obtinute despre modul cum lucreaza Administratia Trump.... Este acelasi care trimitea pe internet fotografii cu penisul lui, de pe computerele uneia dintre cele mai importante scoli militare din SUA…

Acelasi Schindler, scria cu putin timp in urma unui prieten din comunitatea “servciilor” de inteligenta ca, “acum vom actiona’nuclear’. Razboiul serviciilor impotriva lui Trump va trece la un nivel superior. El trebuie sa moara in puscarie…”.

Cind poporul american decide singur si democratic, dar nu este in consonanta cu ceea ce vor “serviciile”, nu are cum sa fie altceva decit tradare de tara in favoarea Rusiei….

Ce parodie au devenit CIA, FBI, NSA si celelalte agentii de inteligenta si cit de mult pot decadea, aratind fata mizerabila a unei societati create de ei, acesti monstri platiti de popor pentru a lupta impotriva poporului….exponenti ai capitalismului uman….actual si de perspective.

 

Adrian Cosereanu

 

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


Inchiderea Canalului Suez,care este probabila in urma a ceea ce se intimpla in Egipt,ar crea un dezechilbru mondial.Navigarea din Arabia Saudita pina in Texas ar dura cu 12 zile mai mult decit acum, pentru tancurile petroliere.Peste 8% din trasportul maritim mondial se desfasoara prin Canalul Suez.Parcurgearea lui, de catre petroliere in general,din Peninsula Aarabica pina la New York scuteste 30% din drum,la fel o reducere de 57% o pot realiza in cazul unui transport de petrol catre Franta si peste 42% pentru Olanda.In fiecare zi,prin Canalul de Suez trec peste 2,2 milioane de barili de petrol catre tarile lumii.In 2009,prin Canal au trecut 17.228 nave comerciale si tancuri petroliere.Impactul inchiderii lui il vom simti fiecare dintre noi in buzunar.