ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Razboiul Presedintelui Trump cu Media sau al Media jewmericana cu Presedintele Trump? Cine minte de zeci de ani si a adus populatiile a zeci de tari in dezinformare, decizii eronate si razboaie?

Razboiul Presedintelui Trump cu Media sau al Media jewmericana cu Presedintele Trump? Cine minte de zeci de ani si a adus populatiile a zeci de tari in dezinformare, decizii eronate si razboaie?

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Trump este o miscare politica, un nou curs dat istoriei dupa ani de minciuna, in favoarea unui grup de infractori politici....

A inceput razboiul Presedintelui Trump cu Media si fiecare dintre noi stim de zeci de ani ca Media minte si a minitit mereu si ca estea rondata unui grup de interese, dar unii dintre noi nu sintem de acord cu Trump.

De ce, daca stiam ca acesti jewmericani mint si aduc dezbinare in societate, dezinformare si conflicte dintre cele mai devastatoare?
Actiunile Media jewmericane au adus dupa sine un alt razboi, de data asta de magnitudine nemaintilnita in istoria moderna a lumii, un razboi intre Trump si Serviciile de Securitate si Inteligenta nationale.
De ce Media pozeaza in victima si de ce au incercat permanent sa deturneze adevarul legat de presedintele american? De unde vine supararea Media, dupa ce ani de zile, au pus presedinti, sefi de guverne, au declansat razboaie, au darimat guverne, au demolat clase politice in diferite tari si asa mai departe?
De ce sint ei suparati si de ce nu continua jocul mizerabil facut pina acum si cu satisfactii pentru mizeriile politice de teapa lui Soros, Hillary si altii ?
Realitatea este ca a venit momentul adevarului, cind ei inseamna din ce in ce mai putin pentru tinara generatie, cind retelele sociale au inceput sa aiba o pondere devastatoare in fata unei Media care nu lasa loc de interpretari, care otraveste mintile oamenilor, care creaza diversiuni.

A venit vremea Twitter, Facebook, LinkedIn si asa mai departe. A venit vremea cind presedinti si sefi de guverne intra in direct si comunica cu oamenii de rind, cei care pina acum erau infectati de Media cu informatii care nu erau adevarate dar favorabile grupului lor de influenta.

Acum, oamenii pot scrie un mesaj presedintelui SUA, pot primi de la el raspunsuri si in final, pot evita contactul cu Media. Asta este ceea ce nu le place, faptul ca informatia sa nu mai treaca prin „filtrul” lor, al jewmericanilor din Media. Nu le place ca Trump foloseste ceea ce era de folosit, insa nu era acceptat de catre cei ce ofereau fonduri incredibile supusilor de la Casa Alba si nu numai.

Acesti jewmericani sint deranjati ca presedintele american nu afla, in timp ce serveste cafeaua de dimineata citind ziarul, care este opinia lor si in ce directie infecteaza ei populatia legat de atitudinile presedintelui.

Nu le place pentru a omul de rind poate intreba si i se poate raspunde chiar de catre presedinte. Nu le place ca presedintele insasi face serviciul de Media, informind poporul, devenind responsabil pentru deciziile si opiniile lui. Nu le place pentru ca presedintele are personalitate si nu o mai pot construi ei. Nu le place pentru ca președintele le spune ceea ce nimeni nu le-a spus pina acum, cind au putut minti cit au dorit si cum au dorit...
Pentru zeci de ani, Media a dominat viata politica si vedem unde am ajuns, au dominat discursul politic si am auzit ce doream sa auzim si se facea exact ce nu doream sa se faca, dar candidatul fusese ales presedinte. Aceasta Media a sfidat orice clasa politica oponenta indiferent din ce zona a venit. Jewmericanii din Media au devenit “masters” ai ghidarii si formarii opinie publice, fara nici un gram de obiectivitate.

Aceasta Media ne-a pus pe masa varianta elitei globale, fara sa ne ofere vreo alternativa, fortindu-ne sa ascultam si sa citim aceleasi stiri, mai mult sau mai putin cosmeticizate, pe toate canalele, in avantajul asa zisei elite si in detrimentul maselor.

Monopolul lor trebuia darimat si creat un alt tip de Media, care sa interactioneze cu poporul si problemele lui, cu tineri si frustrarile lor, cu batrinii si criza prin care trec si asa mai departe.

Este adevarat ca foarte multi, inca se bazeaza pe informatiile Media si nu citesc „printre rinduri” luind totul mot a mot.
Momentele de joi si simbata, cind Trump a atacat frontal Media, au facut ca milioane de oameni care recunosteau aceasta institutie ca fiind cea mai mincinoasa, sa vada ca au un aliat, ca insasi presedintele american gindeste ca si ei, bucurindu-se ca el este un om progresist si alaturi de ei, prin Twitter, Facebook, LinkedIn si alte retele de socializare in sfidare fata de institutia Media care a infectat poporul pentru zeci de ani si nu o mai poate face asa cum isi doreste.

Trump i-a definit foarte clar: „Dusmanii poporului american..!” si eu zic ca nu numai americanilor ci ai tuturor popoarelor aflate sub jugul capitalist...
Inainte ca Trump sa cistige alegerile, Media spunea ca o astfel de alternativa reprezinta „fake news..”, iar acum, dupa cistigarea alegerilor detasat, nu le place ca insasi ei sint categorisiti prin rezultatul democratic zdrobitor, ca fiind „fake news..”.

Pai de ce nu va place dragi jewmericani si de ce nu o spuneti? Ei se prevaleaza de faptul ca Trump nu este politicos si se adreseaza lor in mod vulgar, dar faptul ca ei au mintit continuu in scopul deturnarii rezultatului alegerilor, a fost politicos?

A fost politicos sa minti un popor imtreg care da bani la chiosc pentru a cumpara ziarul in ideea sa afle informatiile care le considera utile, iar el este mintit grosolan?
CNN, reteaua Media cea mai mincinoasa si parintele minciunii organizate si pe fata, fara rusine, este acum scoasa din functiune de Trump, prin afirmatiile si faptele aduse la cunostiinta poporului, considerindu-i „very fake news..”
https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2017/02/16/remarks-president-trump-press-conference
Pentru ani de zile, orice poveste aparea in Media, era favorabila presedintelui Obama, lui Hillary sau altor mizerii politice, dar odata cu venirea lui Trump la Casa Alba, stirile negative au navalit, chiar daca actualul presedinte nici nu si-a construit intreg cabinetul.
http://thehill.com/homenews/administration/320168-trump-the-media-is-the-enemy-of-the-american-people
Pe buna dreptate, Steve Bannon, Strategistul Sef de la Casa Alba, considera Media un partid de opozitie, impotriva a tot ce nu se  supune regulilor impuse de jewmericanii care o conduc.

Media nu are nici macar decenta ca o perioada sa taca si sa duca alt tip de stiri pentru americani, dupa esecul pe care l-a avut dupa potopul de minciuni proferate. Ei inca nu inteleg ca Donald Trump este presedintele ales al Americii...
Media foloseste impotriva lui Trump, McChartysmul pe care ei il criticau cu putin timp in urma. Senatorul McCarthy  spunea in 1950 ca are o lista cu comunisti infiltrati in Departamentul de Stat. Astfel foloseste Media actuala relatia invizibila cu Rusia ca un cal de bataie, pentru a arata „tradarea” lui Trump in fata poporului american, satul de razboaie, de cifre umflate platite de ei si de saracia generata de razboaie si refugiati datorita lor...
Cu totii stim ca  Media este sub un control strict al unui grup care a facut bani pe care nu mai stiu sa ii numere…..peste 96% fiind ale unor concerne evreesti si corporatii de ale lor, in numar de sașe...controlate de elita mondiala....
Razboiul declansat de Media in societatea americana, impotriva lui Trump, este un razboi pentru cistigarea mintilor si inimilor americanilor, el fiind pina acum cistigat de Media datorita dependentei americanilor de singurul canal de informare lejer si la indemina, care a fost Main Stream Media.

Dependenta americanilor si orele petrecute in fata televizoarelor, aparatelor de radio si ziarelor, i-a facut pe jewmericanii din Media sa creada ca sint invincibili si nimic nu mai poate schimba acest curs dictat de ei, pentru pogramarea omului de rind dupa un “soft” prestabilit de sacalii din Media, dupa cum arata Nielsen..
http://thehill.com/homenews/administration/320168-trump-the-media-is-the-enemy-of-the-american-people
 Mai jos, pe site, aveti adevaratul motiv si orele petrecute in prezenta minciuni,  fata de care americanii au devenit total dependenti de aceste stiri si chiar educati de ele cu stiinta ca ele sint numai minciuni...Dar lucrurile iau alta turnura, neasteptata de magarii care conduc Media americana si mondiala... Aproximativ patru ore si jumatate  americanii vizualizeaza zilnic programele TV... si vedeti si alte categorii de instrumente ale indobitocirii, cum atrag si cit timp atrag oamenii de rind si poporul american in general...

Cind adaugam toate instrumentele intoxicarii informationale, vedem ca americanul mediu este in contact cu aceasta Media, mai bine de zece ore pe zi....
Virtual, orice show, emisiune de stiri, cintece, carti, filme sau reviste si ziare sint menite sa formeze modalitatile noastre de abordare in viata si pozitia noastra fata de realitatile vietii... si chiar atunci cind Media lasa ceva netratat sau ignora complet un subiect, ei trimit un mesaj forte puternic pentru creierul nostru si puterea noastra de a percepe.
Donald Trump a fost si este 100% corect legat de ceea ce reprezinta Media, un dusman al poporului...
Aud pe unii colaboratori, ca Trump ar fi gresit si ca ar fi trebuit sa lase media sa arate eronat sau sa greseasca pentru a specula greselile lor. Treziti-va fratilor! Aceasta Media a gresit grav chiar si prin faptul ca voi o gasiti inocenta pina acum, dar traiti mai rau din zi in zi. Aceasta Media nu mai poate fi lasata sa grseasca fata de interesele unui popor pe care l-a jignit si contiua sa il jigneasca prin minciuna, perversitate si fatarnicie, speculind  natura umana in avantajul unui grup de infractori internationali.

Adrian Cosereanu

 

Add comment


Security code
Refresh


ORA EXACTA

Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea sa existe o lume fara Romania?
Afacerile guvernului canadian cu indienii nativi din anumite provincii au scos la iveala sume fabuloase care sint platite sefilor de triburi pentru a acoperii o serie larga de matrapaslicuri ale guvernului.Seful tribului Peguis cistiga anual 220.000$ care nu sint taxabili.Un alt sef de trib,al Enoch Cree Nation cistiga 175.000$ pe an si asta comparabil cu salariul anual al unui rezident al zonei respective, care este de 15.000$ pe an.Seful tribului 543-person Piapot din Saskatchewan, este platit mai bine decit primul ministru al Provinciei.Trebuie spus ca, contribuabilii canadieni care platesc taxe uriase,ofera acestor triburi peste 7 miliarde de dolari pe an si nu au acces la nici o informatie pentru a vedea cum sint distribuiti bani lor.Canadieni s-au saturat de secretomania aceasta si au pus presiune pe guvern sa li se arate cum sint cheltuiti bani in acesta directie.Sa nu trezim in Romania cu sefii tiganilor ca li se acorda si lor salarii anuale de acest gen pentru a acoperii si vota un guvern uncapabil.