ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Media jewmericana nu este impotriva lui Trump ci impotriva unui intreg popor si in avantajul unui grup care o conduce prin minciuna si caruia ii salvgardaza interesele meschine, in detrimetul poporului.

Media jewmericana nu este impotriva lui Trump ci impotriva unui intreg popor si in avantajul unui grup care o conduce prin minciuna si caruia ii salvgardaza interesele meschine, in detrimetul poporului.

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Daca teoretic, se presupune ca Media este un forum al informarii si informatiilor pe care trebuie sa le aduca in fata poporului american, ea este departe, distantata de acest deziderat. Media este un forum al minciunilor si specularii naturii umane in favoarea unor bani destinati unui grup de mizerii politice si corporatiste.
Faptul ca minciuna este prevalenta in Media, o arata lipsa surselor de informare atunci cind fac afirmatii de o gravitate deosebita, in final dovedindu-se ca totul este fals, cind fac afirmatii si comentarii legate de documente strict secrete a caror provenienta nu stie nimeni de unde vin si incotro se duc, cine le-a oferit Media.

Media preia informatii si este obligata profesional sa arate provenienta lor...Media trebuie sa termine cu  plagiatura mincinoasa si sa puna articole sub semnatura sau sa indice sursele sau sa renunte la acest domeniu, extrem de sensibil.
Nu este posibil sa se spuna ca Media lucreaza favorabil natiunii, iar pe de alta parte sa puna declaratiile unui Senator  schizofrenic ca McCain, de la Munchen, in care isi manifesta in fata liderilor straini neincrederea in Administratia Americana spunind ca este in degringolada, iar Media pune aceste declaratii pe prima pagina si in emisiuni televizate ale mincinosilor de la CNN...  De ce? Asa arata Media americana si mondiala,  toleranta, intelegere, napartinire si respect pentru niste alegeri democrate si presedintele tari?

Media a dat doua mari sanse interlocutorilor, fie sa intoarca spatele acestei citadele a minciunii si sa nu li se raspunda, fie sa intre in razboi cu aceasta Media, pentru a incerca sa controleze interviul oferit, pentru ca altfel, acesti perversi din Media, fabrica interviuri pe care cel care le-ar fi dat nu are cum sa le recunosca, dar cititorul sau cel ce le urmareste pe micul ecran, sint fascinati, pentru ca ”mesterii” din Media in ale specularii naturii umane, fac in asa fel incit ascultatorii sau cititorii sa primeasca informatia pe care o doresc, de senzatie si in favoarea acestor lichele care conduc Media.

Un aspect foarte interesant este faptul ca nu auzim de discutii in contradictoriu, intre sursele mai mult sau mai putin mincinoase ale Media si mai mincinosii din Media, practic fiecare dintre ei fiind constienti de fabricarea in totalitate a faptelor… De aceea nu vedem nume in dreptul surselor de informare ale Media, ele fiind “anonime”…

De ce aceste publicatii si posturi de televiziune si radio, nu il trimit in judecata pe Donald Trump sau de ce avocatii renumiti si dornici de bani, nu iau masurile de rigoare in baza acestor informatii, pentru ca discutam de democratie, totusi....?
Oare ce este gresit, daca un oficial de prima mina ca Gen. Flynn discuta cu ambasadorul rus de la Washington despre sanctiuni, fara ca cineva sa stie daca a dorit sa puna presiune pe Rusia sau a dorit sa le elimine pentru o mai buna colaborare in plan international sub un sistem compensatoriu, pentru a elimina criza refugiatilor sau alte aspecte negative in plan global?

De ce CIA, FBI sau NSA, disperseaza informatii, fara sa ia masuri impotriva celor care le folosesc? Nu am auzit ca vreun organ Media sa fie pus sub acuzare grava de catre aceste institutii ale statului, pentru scoatere in public a unor informatii strict confidentiale din mediu politic cel mai inalt... De ce nu o fac, de ce nu fac demersuri pentru a incepe investigatiile? Pentru ca sint dusmanii poporului care ii platesc si slugile unui grup de infractori multi milionari si miliardari, niste bosorogi care arunca banii tipariti in directia informatiilor, corupind atit institutiile care ar trebui sa se ocupe cu securitatea statului cit si cele de “inteligenta” care ar trebui sa inmagazineze si sa foloseasca informatii in favoarea poporului care ii platesc. O fac? Cu siguranta NU, pentru ca, grija lor este Donald Trump si distrugerea Americii, pusa in sarcina lui…
De ce CIA, FBI sau NSA nu iau masuri impotriva fostului sef al CIA de pe timpul lui Obama, Mike Morell sau fostul sef al NSA, Michael Hayden sub Bush, care cu numai citeva zile in urma au avut alocutiuni la toate posturile Media, discutind deschis si fara jena impotriva lui Trump si facind afirmatii grave impotriva lui chiar pe durata campaniei electorale?
Agenda politica electorala a lui Trump a fost exact complet opusa la ceea ce dorea CIA, iar modul cum prezenta Hillary situatia, era aidoma a ceea ce dorea sa auda CIA, motiv pentru care insititutia statului platita de contribuabili a stat in spatele ei si inca sta..alaturi de ea si Soros.
Am vazut circul, in ultimele luni ale Administratiei Obama, cind liderii americani au ajuns la o intelegere cu Rusia pentru a crea un plan de pace in Siria. Dupa numai citeva zile, au avut loc lovituri militare aeriene americane, care au dus la moartea a peste 100 de soldati sirieni, astfel sfirsindu-se orice acord intre Rusia si SUA. S-a discuta de ceva in Media, despre acest joc al serviciilor de inteligenta americane si al Pentagonului? Nici vorba. A trecut ca orice eveniment comun al unui razboi de uzura.

CIA nu este un organism ai carui lideri sint alesi si nici programul lor nu este cunoscut, dar este sub total control politic. La rindul ei CIA primeste puteri pentru a alege, la discretia unui grup, liderii politici si guvernul.
Media jewmericana l-a bagat in fata pe Michael Moore, care a cerut arestarea lui Trump, dupa ce acelasi Moore a fost un portavoce vehement anti Wall Street, pina cind aceleasi “servicii” –au fost gasit cu mai multe case in proprietate si alte bunuri de valoare mare, neacoperite de activitatea lui economica, iar acum, este in joc si face atmosfera anti Trump, dar Media nu spune nimic, pentru ca este ceea ce le trebuie celor de la CNN, care il intervieveaza aproape zilnic…

Intreaga Media se intreaba daca Trump va supravietui mandatului de patru ani sau daca va fi condamnat pentru tradare, toate doar in scopul de a crea o imagine a lui in rindul maselor care asteapta mereu vestea de miine… Mesajul Media, este centrat pe faptul ca Trump este un dezastru, o amenintare existentiala care trebuie oprita…
Voturile si alegerile nu pot conferii dreptul la guvernare sau conducerea tarii, atita timp cit Media si “serviciile” nu doresc persoana respectiva, pentru ca asa este in democratia capitalista…
Viitorul ideii de libertate este legat in acest moment de descentralizare si vom asista la spargerea natiunilor, in zone mai mici si regiuni unde va exista un sistem de autodeterminare si unde consensul de orice fel nu mai poate deveni o iluzie…

Adrian Cosereanu

 

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


Inchiderea Canalului Suez,care este probabila in urma a ceea ce se intimpla in Egipt,ar crea un dezechilbru mondial.Navigarea din Arabia Saudita pina in Texas ar dura cu 12 zile mai mult decit acum, pentru tancurile petroliere.Peste 8% din trasportul maritim mondial se desfasoara prin Canalul Suez.Parcurgearea lui, de catre petroliere in general,din Peninsula Aarabica pina la New York scuteste 30% din drum,la fel o reducere de 57% o pot realiza in cazul unui transport de petrol catre Franta si peste 42% pentru Olanda.In fiecare zi,prin Canalul de Suez trec peste 2,2 milioane de barili de petrol catre tarile lumii.In 2009,prin Canal au trecut 17.228 nave comerciale si tancuri petroliere.Impactul inchiderii lui il vom simti fiecare dintre noi in buzunar.