ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Va putea fi propulsat Trump de reactia anti Rusia si fobia infractorilor din jurul lui Clinton, Soros, Rotschild &Co, legata de Rusia. Dupa Procurorul General Jeff Session, urmeaza ginerele lui Trump, Jared Kushner...si evident Mike Pence.....

Va putea fi propulsat Trump de reactia anti Rusia si fobia infractorilor din jurul lui Clinton, Soros, Rotschild &Co, legata de Rusia. Dupa Procurorul General Jeff Session, urmeaza ginerele lui Trump, Jared Kushner...si evident Mike Pence.....

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Hillary Clinton a pierdut alegerile prezidentiale si este pensionata din politica Americana, dar ea nu a pierdut prietenii infractori, nu a pierdut controlul asupra criminalilor din institutiile financiare malefice americane, nu a pierdut prietenii jewmericani plini de bani care au interdictie in multe tari datorita ONG urior lor care au spionat, spioneaza si schimba guverne la comanda unor bisorogi refulati de genul Soros.

Ea nu a pierdut Wall Street ul, nu a pierdut pe cei din complexul militar industrial bancar, care sint avizi de un nou razboi devastator si au ales cel mai mare trofeu, Rusia, fara sa isi dea seama de consecinte posibile.

Dupa infractiuni la nivel mondial, dupa un scandal al email urilor, care a fost de natura sa duca la moartea a sute, poate chiar mii de oameni, dupa frauda de 6 miliarde de dolari facuta in dauna Departamentului de Stat si dupa toate scandalurile cu frauduloasa Fundatie Clinton si legatura ei cu liderii tarilor arabe si evident Soros si pina la FIFA, gasca de infractori ai lui Killary Clinton, gaseste de cuvinta, in stil evreiesc, sa se agate de aspecte relative si minciuni, ce nu pot fi dovedite, care au grevat activitatea Procurorului General Jeff Session, a lui Jared Kuchenr si a Vice Presedintelui american Michael Pence, unul dintre cei mai buni politicieni pe care i-am vazut pina acum.

Mizeriile din gasca lui Killary, spun cu nonsalanta ca Jeff Session a discutat cu oficiali ai guvernului rus de doua ori, inainte ca Trump sa fie ales de poporul American presedinte si cu mult inainte ca el sa fie validat de catre Congresul American in functia de Procuror General. Este mai mult decit evident ca in acea perioada, Session era doar parte a Congresului American, fara sa fie in Administratie, fiind doar in grupul de conducere al campaniei lui Trump.

Session a spus in fata anchetatorilor, faptul ca intilnirile cu diplomatii rusi au survenit intr-o intilnire mai larga cu diplomati din mai multe tari, in ambele ocazii, dar in final, Session a renuntat la a mai fi subiectul unei anchete prostesti si chiar a renuntat la pozitia de Procuror General, pentru a nu crea presiune pe noua si fragila Administratie creata de Trump.

Daca Session lua legatura cu ambasadorul Somaliei, tara care a furnizat un numar impresionant de pirati care au atacat vase comerciale si au primit zeci de milioane de dolari pentru a le elibera, era aceasi problema?

Ce putea face Session la intilnirea cu diplomatii rusi, sa fuga de ei sa se ascunda in toaleta ca sa nu poarte discutii cu ei? De ce este o eroare sa discuti cu diplomatii rusi, din moment ce perversa clasa politica americana promoveaza globalizarea, dar aceasi menestreli ai globalizarii, Soros si echipa lui de la Open Society, doresc sa selecteze chiar pe cei ce nu ii multumesc pe ei si care nu au voie sa ia legatura cu diplomatii si politicienii americani? Daca un spion american, bine intentionat in privinta interesului national, discuta cu un oficial rus, asta inseamna ca americanul va fi trimis in tribunal si judecat?  Nimeni, absolut nimeni nu ne spune nici ce s-a discutat si nici care a fost scopul intilnirii, dar noi ne intrebam: Daca aceasta intilnire a fost de o asa gravitate, de ce Congresul si adeptii lui Killary Clinton, nu cer deschiderea unei anchete cu rezultate analizate de Curtea Suprema de Justitie? De ce aceste mizerii clintoniene, nu aduc inregistrarile discutiilor care au avut loc intre Session si oficialii rusi? Ce ar fi putut discuta Session cu rusii care sa fie in detrimentul Americii?

Oare fermierii, minerii, muncitorii din fabrici, mediile de afaceri si altii de ordinul milioanelor, care au votat covirsitor cu Trump, au fost contactati de oficialii rusi inaintea alegerilor si rugati sa voteze cu Trump? Asta crede Killary Clinton si gasca ei sau asta vor sa lase sa se inteleaga… Cit de bolnava sa poata fi mintea cuiva, pentru a intelege lucrurile sub forma sub care se fac ca o percep aceste gunoaie?

Cu numai doua zile in urma, a fost aruncata o alta ”bomba” de catre clintonieni, pentru ca timpul trece si magariile facute de ei, banii fraudati si legaturile in afara legii cu alte grupari politice, email-urile, pot iesii la iveala, pentru ca deocamdata, nimeni nu a discutat de vinzarea minei de uraniu din Utah de catre Hillary Clinton catre rusi via Iran, nici de cele 6 miliarde de dolari pierdute de Departamentul de Stat pe cind ea il conducea, nici de intilnirea lui Obama cu Hezbolah, care era pe lista terorista a Departamentului, nici de legaturile cu Iranul si trimiterea unui avion fara nici un insemn grafic pe el, in Iran cu suma de peste 500 de milioane de dolari, in diverse monede internationale, nici despre alimentarea gruparilor teroriste din Orientul Mijlociu cu arme americane, pregatirea lor si finantarea acestora si multe altele.

Jared Kushner, ginerele lui Trump a avut o intrevedere cu ambasadorul rus in Decembrie  2016, la care a fost impreuna cu Gen. Flynn si la care a fost propusa o linie de comunicare directa cu Casa Alba pentru elaborarea unor programe comune de eradicarea terorismului islamic si alte aspecte politice internationale, care trebuie sa isi gaseasca rezolvarea prin colaborari intre cele doua tari si puteri globale. Ce a fost rau in acest aspect si de ce nu vin raspindacii lui Killary cu inregistrari ale discutiilor, daca sint siguri ca a fost vorba de tradare de tara?

http://www.newyorker.com/magazine/2017/03/06/trump-putin-and-the-new-cold-war

https://www.nytimes.com/2017/03/02/us/politics/kushner-flynn-sessions-russia.html?smid=nytcore-ipad-share&smprod=nytcore-ipad

Se pare ca nu exista un aspect in diplomatia si politica americana, nefunctional, care sa nu fie pus pe seama rusilor…si cu siguranta procesul nu se va opri aici. Acest lucru demonstreaza cit de prosti manageri politici sint americani si cit de dispersate, divizate si dezinformate sint serviciile lor de inteligenta, dar mai ales cit de ancorate la un grup de mizerii cu bani care cauta numai si numai destabilizarea pentru a “stabiliza” situatia politica, economica si sociala dupa cum doresc ei.. Vedeti mai sus cum mincinosii de la The New Yorker’s zugravesc “realitatea” prin care doresc ei sa prosteasca lumea… si la fel si Washington Post…, citadelele minciunii, alaturi de CNN.
http://www.newyorker.com/magazine/2017/03/06/trump-putin-and-the-new-cold-war

Cine doreste pacea in baza unei colaborari si cine se opune ei? De ce America nu gaseste colaborarea cu Rusia eficienta si in interesul planetei? Pentru ca gasca de mizerii care ghidoneaza mintile americanilor si incearca sa il puna in dificultate pe Trump, au interes major in complexul militar industrial bancar si nu isi trimit copiii in razboi si nici ei nu se duc…dar spun ca presedintele lor a fost ales de Presedintele Putin….care a “uitat” sa voteze in numele a zeci de milioane de americani, care au ales Trump…

Perversii lui Killary Clinton nu vor renunta dar se fac de ris pe zi ce trece, insa din pacate nu ii mai lasa lui Trump decit varianta dictaturii… Cum va fi si cit va dura? Nimeni nu poate da un raspuns.

 

 

Adrian Cosereanu

 

Comments  

 
0 #1 argos 2017-03-04 10:27
Interesant articol. Off topic va propun un articol publica in ziarul financiar.
http://www.zf.ro/eveniment/ce-vrea-sa-faca-bruxelles-ul-cu-romania-aparitia-europei-cu-doua-viteze-ar-da-senzatia-ca-am-fost-tot-timpul-mintiti-16179984
Credeti ca acest lucru se va intampla ? Si Romania va ramane la periferie, pradata, privatizata si incorsetata de restrictii chiar si de circulatie catre vest ? Ce masuri dure se pot lua impotriva acestui tip de abuz ?
-----------------------------------------------------------------------
Adrian Raspunde
Am citit ceva si din Europa si din Romania legat de dorinta lui Junker. Este un pervers si analiza trebuie inceputa exact de la faptul ca UE a functionat si a fost construita in structurile ei sa functioneze cu mai multe viteze, pe cercuri concentrce geografic, chiar prin zonele create, zona euro, zona shangen si asa mai departe, totul lucrind in interesul Germaniei. Romania nu are ce masuri sa ia, pentru ca singura cale de iesire este trecerea ei prin zero absolut, atita timp cit oamenii din tara cred inca in schimbarea de indivizi si nu de sistem. Romanii inca nu isi pot explica intreg tabloul care determina viata lor dinc e in ce mai grea si se prefera printr-un time managemnt precar sa se preia informatiile cele mai facile, adica din Media si cel mai mult de la TV, ceea ce ii indeparteaza si mai mult pe romani de realitate, din pacate. Romanilor le este frica de schimbare si vor una cosmetica, in speranta ca vor putea avea ceva avantaje de pe urma ei, ceea ce este o utopie. In afara de shimbarea sistemului si un sistem dictatorial, cel putin pentru o perioada, nu vad nici o posibilitate de revenire la o viata normala. Cunosc romanii coordonatele de baza ale sistemului capitalist pe care il doresc in continuare? Eu cred ca nu, iar ultimul meu articol, care se direste sa arate de ce traim din ce in ce mai rau, poate fi o parte a tabloului dezastrului pe care inca nu il intelegem...
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh


ORA EXACTA

Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea sa existe o lume fara Romania?
In urma cu citeva zile Mugur Isarescu,asa zisul Guvernator al BNR declara cu nonsalanta unui bolnav mental ca este ingrjorat de modul cum tinerii ii vor acoperii pensia lui de batrinete atunci cind va iesii din cimpul muncii.Poate ca era beat, dar pentru un Guvernator BNR, chiar si beat fiind nu este o scuza a spune asemena enormitati.Nu este nici prima si nici ultima prostie debitata de reputatul specialist bisnitar de la BNR ancorat la corabia chiorului.

Cum poate el crea imaginea muncii lui in cadrul BNR care a reprezentat si reprezinta o pirghie importanta in economia nationala,lovind in tineri?

Atit a facut el,incit sa nu aiba incredere in tineretul roman? Pai atunci de ce a stat acolo si de ce mai cere pensie daca nu crede in ei si in ceea ce a facut?

Merita el pensie dupa ca e a trimsi tineretul la cules capsuni pentru a acoperii gaurile produse in bugetele de familie de o guvernare a BNR falimentara?

Oare nu este el un produs al unui sistem(capitalist) care ne ignora si ne sfideaza chiar si prin declaratii de acest fel? Halal sistem !!