ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Pina cind vom crede minciunile Mediei capitaliste ???

Pina cind vom crede minciunile Mediei capitaliste ???

E-mail Print PDF

...si cind vom intelege ca aceste minciuni sint o pirghie de control care ne face sa traim in doua lumi diferite ?

In acest moment, avem o lume generata de principalele canale Media care ne infecteaza zilnic sau prin intermediul altora care preiau informatiile lor de la aceasta Main Stream Media Jewmericana. Este o lume a unei culturi politice infecte, care se doreste sa ni se inoculeze, este o lume a retoricilor politice alese pentru a ne da senzatia ca insemnam ceva, in timp ce noi vedem zi de zi ca sintem tratati aidoma unor numere, este o lume ale carei jurnalisti slugi, cauta disperati sa distorsioneze si sa distruga orice masura legitima a realitatii, ducind oamenii in zona confuziei si a unei ceti economice, sociale si politice.
De partea cealalta, avem o  lume a faptelor concrete, o lume urita, brutala, care ne deranjeaza zilnic, care ne impune frustrari, o lume care lasa mult prea putine sperante celor mai multi dintre noi,  care la rindul nostru nu putem percepe nivelul de civilizatie pe care il avem in jurul nostru si cum evoluam sau ne depreciem zilnic.
Cea mai mare tristete este ca, daca marea majoritate a populatiei tarilor capitaliste ar studia si accepta lumea faptelor, lumea reala si nu lumea construita in mod intentionat de gunoaiele Media Jewmericana care ne infecteaza zilnic creierele, atunci o actiune imteligenta si agresiva a fiecaruia dintre noi ar putea nega informatiile mizerabile care se doresc a ne da contur vietii si actiunilor noastre.

 


Ar fi interesant ca fiecare dintre noi sa se intrebe: Oare am realizat o concluzie practica sau o dezvoltare logica ca raspuns la o problem nationala sau globala, renuntind la logica desfasurata pe sticla a Media, intrebindu-ne singuri si creind singuri scenarii? Daca ei pot crea scenarii care sa ne infecteze creierele, de ce nu am crea noi un scenariu si dezvolta o logica de care sa fim multumiti?
Auzim de jurnalisti profesionisti, de lideri politici de economisti reputati si de notorietate, de analisti politici bine platiti si ii vedem mereu pe aceasi, perindindu-se pe micile noastre ecrane, dar viata de zi cu zi ne poate duce la intelegerea faptului ca acestia nu sint deloc inteligenti, pentru ca noi ne lovim de alte "realitati", decit cea promovata de ei sau ei au o "agenda" impusa, dupa care lucreaza si ne dezinformeaza sau incearca prin notorietatea lor si faptul ca sint bine imbracati si mereu pe aceleasi scaune, sa ne creada niste prosti si fiinte usor de manevrat, construind logica evenimentelor dezvoltate de ei, dupa o organigrama a prostelii, bazata pe natura umana si pe faptul ca trebuie sa auzim ce ne place noua, dar construit de ei...
Cine este de vina pentru aceasta distorsiune informatica? Fara discutie, in prima linie a vinovatiei pentru acest curent furtunos al minciunilor zilnice care au impact asupra noastra, sint intelectualii societatii in care traim, clasa intelectuala, clasa celor care au invatat, inteleg adevarul, au si solutii la multe aspecte perturbatoare ale societatii si care nu mai creaza un curent de gindire, nu mai creaza "instigari" la discutii realiste. Cei mai multi din aceasta clasa intelectuala au devenit sau si-au creat o imagine a unor prosti sau a unor mincinosi care se ghideaza dupa anumite clisee in mintea lor, ca sa aiba o existenta linistita.
Acesti intelectuali nu inteleg faptul ca masele sint prinse in cursa montata de niste nemernici raspindaci jewmericani, cursa care are lateralele opace si da senzatie de ceata pentru multi dintre noi. Ii putem aduce pe acesti intelectuali in dezbateri reale pentru a spune ce gindesc?
Greu de crezut si este si mai greu de crezut ca fara niste formatori de opinie reali si ancorati la realitate, se va putea ajunge undeva....
Aceasta clasa de intelectuali, este alimentata de un spectru narativ emanat de  niste mizerii interesate in controlul nostru, iar acesti intelectuali evita sugestiile, solutiile si o anume filozofie constructiva care ar putea reflecta viata reala. Hai sa vedem impreuna, mai jos, numai citeva aspecte ale infectiei mentale la care sintem supusi zilnic, prin "Mainstream Media"...si care ne afecteaza major:

Dezbaterile legate de sistemele de sanatate si legile ce trebuiesc promovate in acest domeniu.
Daca ne uitam atent pe ecranele de pe Wall Street, vedem ca orice decizie legislativa are un corespondent mai puternic sau mai putin puternic in stocuri, iar cei ce manevreaza aceste stocuri, stiu foarte bine acest lucru.
Imediat, Mainstream media valorifica informatia legata de propunerile asupra acestui sistem si de modul de percepere a acestor sisteme puse in fata auditiei de catre politiceni si tot instantaneu, stocurile legate de punerea in practica a unuia sau altui sistem se duc in sus sau in jos, la valori anticipate de mizeriile care ancoreaza jurnalistii si intreaga Mainstream Media.
Ne uitam in "miraculoasa" America si vedem stocurile explodind la declaratia lui Trump prin care ar dori sa faca investitii majore si sa reduca taxele substantial si vedem circul indus, la care sintem parte.
Mai sintem infectati cu ideea ca, un sistem de sanatate favorabil, daca el nu este in paralel cu reducerile de taxe ale unor mizerii ce intretin starea de tensiune si controleaza finantele unei societati in putrefactie, dar ne intrebam: Sanatatea noastra este legata numai si numai de numere? Oare atunci cind un guvern local, provincial sau federal nu are bani sau decide sa construiasca ceva inutil pentru populatie dar favorabil buzunarului lor, cum se face ca se gasesc bani, fara ca noi sa oferim un volum de taxe acoperitor, iar cind este necesar ca noi sa avem o asistenta medicala, se discuta cu nerusinare de taierea de taxe pentru marile afaceri, pentru ca oricum, clasa medie nu mai exista?
Cum se poate ca pentru unii sa existe bani pentru proiecte care sa le umple buzunarele, iar pentru noi, cei multi care sintem mereu sub spectrul "deficitului" financiar peren, sa nu existe bani nici macar pentru a ne alina cit de cit sanatatea?
Dar de acest lucru nu se discuta si nu il veti vedea niciodata pe "tapet", pentru ca banii vin din zona celor mai mari infractori si pilonul de baza al sistemului capitalist finantializat in totalitate, adica BANCILE, iar acestor bancheri nu le pasa de noi ci ei trebuie sa ne convinga de faptul ca sanatatea noastra este dependenta de prosperitatea marilor corporatii, care la rindul lor seaca bugetele locale, provinciale sau federale....si evident buzunarele noastre, cu sume pe care le platim in taxe si ni se  pot marii, dar pe care politicienii stiu ca nu le vom plati vreodata, dar va veni un punct in care ne va place sclavia fara grija datoriilor....
Cit de trist poate fi acest scenariu care ni se urzeste zilnic..!
Polticienii americani intotdeauna au fost si sint sefii compensatiilor, care la rindul lor, aceste compensatii se doresc a fi intelese de populatie ca pot "impaca si capra si varza" si sint bune pentru toti. Atunci cind Trump discuta de sistemul de sanatate, are in vedere, dupa cum spune chiar el, economii in cadrul sistemului de sanatate, care sa se repercuteze in investii in infrastructura si crearea de locuri de munca, fara sa ne spuna citi oameni, din ce in ce mai bolnavi, ar putea aduce aceste locuri de munca in asa zisa infrastructura, care de departe nu sint o certitudine...
Mai mult, nebunia "zidului" cu Mexicului, face parte din ceea ce doresc sa auda americanii care prin reducerea fondurilor de la Sanatate, vor fi mai siguri pe viata de zi cu zi, ca o continuare a unui circ capitalist difuzat de Media si din care exista un grup de "invingatori"...in final taxele raminind la fel sau chiar marindu-se, iar obiectivele propuse fiind sub un mare semn de intrebare, dar ce mai conteaza...traim in capitalismul "prosper"..
Intrebarea mea catre americanii pe care ii intilnesc mereu in diferite ocazii, este:  De ce este necesara schimbarea sistemului de santate american de catre fiecare lider, din moment ce el prevede in interiorul lui modalitatile de a preintimpina o criza acuta a rezolvarii problemei omului de rind?
De ce, dupa atitea schimbari de lideri politici si sisteme de sanatate, omul de rind este din ce in ce mai bolnav, disperat datorita cheltuielilor enorme pentru medicamente si trist pentru ca a muncit o viata intreaga pentru a fi tratat ca o mizerie sau un om care datoreaza respect sistemului de sanatate si sistemului capitalist pe ansamblu, fara a se face nimic pentru acest "cotizant" permanent care este omul de rind...
Am fost in situatia de a plati medcamentele in Canada si deplasarea la spital cu ambulanta, datorita unor problem minore de sanatate si am in gind aceasi intrebare si pentru noua arhitctura a sistemului de sanatate american si anume: De ce nu se renunta la taxele prevazute pentru orice servicii medicale, atit in SUA cit si in Canada si nu numai, daca se doreste o scadere a pretului si accesibilitate mai mare a celor ce contribuie la el si nu isi pot permite cheltuielile impuse de acest sistem in situatiile limita care confrunta cetateanul? Mainstream Media jewmericana ignora total omul de rind si aduce osanale exact celor ce asupresc aceasta entitate, omul de rind, platitor de taxe si care are dreptul la munca josnica si saracie, la degradare umana in fata acestor mizerii si depersonalizare a lui si familiei sale....
Povestile cu "hackers" rusi de pe prima pagina a ziarelor vestice si in general in Mainstream Media jewmericana si in final, marea lor influenta politica asupra sistemului "democratic vestic", despre inexistenta caruia nu mai au dubii nici macar cei care traiesc in vest, este un alt subiect al deturnarii atentiei si crearii de opinie falsa....
Cel mai mare dezastru al acestui vest, NU vine de la faptul ca au fost sau nu interceptati si au fost influentate voturile in SUA, ci de la faptul ca cei ce trag sforile politicii internationale, nu au putut controla alegerile la ei in tara, ca nu au putut convinge poporul sa aleaga ce doresc ei, ca nu au putut convinge amaritul de american ca saracia este stare de normalitate, ca nu au putut convinge sute de milioane de oameni ca trebuie sa munceasca din ce in ce mai mult pentru sume din ce in ce mai mici si sa plateasca corporatiilor din ce in ce mai mult pe produsele existentiale pe care le consuma.
Pe de alta parte, occidentul a fost obisnuit sa influenteze alegerile politice in alte state si nici unui lider vestic nu ii place ca alegerile din tarile lor sa fie influentate nici macar de o declaratie a vreunui lider de alta factura politica din afara tarii.
Cind nu au putut influenta alegerile in unele tari, asa cum au dorit, vesticii au intrat in conflict militar cu tarile respective, care au derulat alageri democratice, asa cum se intimpla acum in Siria, cum s-a intimplat in Libia, Irak, Afganistan si in multe alte state din America de Sud si Centrala.
Trump, nu a rezistat cercurilor de influenta favorabile Wall Street si a cedat incepind un razboi in Siria, care poate fi terminator pentru intreg globul si care va continua. America a format doua gasti de mizerii la nivel politic, unii fiind republicanii, iar pe ceilalti numindu-i "democrati", fiind asa zisa  "stinga politica americana"...
Ce stinga politica poate fi reprezentativa pentru un popor american in saracie lucie, fara locuri de munca, cu o economie in care nu mai exista sectorul productiv, insa numarul angajarilor ca ospatari si barmani a crescut exponential, cind rata participarii populatiei active la forta de munca a sistemului capitalist in general a scazut la cote istorice, cind sute de oameni stau la cozi interminabile pentru a-si procura hrana de la bancile de alimente expirate oferite de marile corporatii cu "generozitate", cind pe strada circula oameni venind de la lucru, fara dinti in gura si suferind de toate bolile fara a putea sa isi procure medicamentele necesare, care sint extrem de scumpe, cind fondurile de pensii au fost jucate la Cazinoul Wall Street si pensionarii sint platiti cu bani tipariti in fuga, cind tinerii termina o facultate sau un colegiu si nu gasesc de munca, muncind ca "ingineri" la debarasarea meselor din baruri si restaurante si neputind sa is plateasca studiile facute si in final locuind mai multi intr-un apartament pentru a suporta chiria, fara speranta de a-si construi propria familie?
Absolut nici o evidenta nu a fost adusa in sprijinul acestei asa zise interferari a rusilor in alegerile din America, dupa cum permanent discuta Media jewmericana. ABSOLUT NICI UNA ! Media jewmericana, nu numai ca nu aduce nici o dovada, dar nici macar nu intreaba pe cei ce fac astfel de declaratii, daca au vreo dovada asupra acestor interferente si in caz contrar sa incheie subiectul, ba mai mult, aceasta Media condusa de asa zisii democrati, accelereaza un proces inexistent dar aducator de moarte, prin consecinte, pe planeta, de la butoanele altor jewmericani care de ani de zile incearca rezolvarea problemelor lor de grup prin confruntare militara.....
Cind poporul este satul de circul zilnic cu rusii si interceptarea datelor influentind alegerile americane, Media jewmericana arunca o alta pastila irezolvabila si anume deciziile lui Obama, pe timpul cind era presedinte, de a fi interceptate convorbirile lui Trump din Trump Tower... Totul este pentru a crea confuzie in rindul populatiei si a face ce doreste gasca de mizerii din politica si complexul industrial militar bancar...
Acum, americanii bombardeaza Siria, in speranta unei victorii. Ce fel de victorie si impotriva cui? Nimeni nu stie, lumea fiind informata doar de bombardarea cu gaz Sarina a localitatii Idlib, aruncindu-se din nou vina pe guvernul sirian, Assad  si armata nationala. Dar bombardamentul american, a fost menit sa faca culoar catre vestul Siriei, teroristilor ISIS, al Nusra si al Qaeda, care au multumit SUA pentru ajutorul dat si in acelasi timp pentru a distruge infrastructura militara a Siriei care era folosita de Rusia, in vederea eliminarii terorirsmului. Nu exista nici cea mai mica evidenta asupra faptului ca armata nationala siriana a instrumentat bombardamentul cu gaz Sarin in Idlib, ABSOLUT NICI UNA, dar exista un precedent de aceasi natura, tot in Siria, care a fost clar instrumentat de teroristii de la ISIS si al Nusra Front, de care mizeriile din Media jewmericana au discutat, dar au renuntat cind au vazut ca nu pot sustine subiectul, iar dupa luni de zile, au demarat o alta actiune, de data asta militara si cu mare risc pentru pacea mondiala.
Absolut nimic din tot ce spune Media jewmericana, nu este sustinut de dovezi tehnice sau de alta natura, absolut nimic..., de la deturnarea rezultatului alegerilor de catre rusi, la inregistrarea convorbirilor lui Trump din Trump Tower si terminind cu bombardamentul cu gaz Sarin....Nimic, abaolut nimic nu este dovedit si ca deobicei, americani vor renunta si vor demara un alt potop de minciuni legat de alt subiect fabricat de CNN si alte retele si ziare jewmericane.
Pe cine a interesat faptul ca, Congresul Democrat American a avut schimburile de mesaje interceptate de rusi sau coreeni? Nu are nici o importanta acest fapt. Cel mai important este faptul ca aceste interceptari, puse in scena de Wikileaks au fost de natura sa scoata la iveala o coruptie de neimaginat din rindul clasei politice americane ai carui reprezentanti nu luptau pentru binele Americii ci pentru ca cei mai multi dintre ei sa vina la putere si in felul asta sa nu fie deconspirati...
Se discuta de coruptia de proportii promovata de Clinton pe toate meridianele si mai ales in SUA, de fapte clare de coruptie, dar nimeni nu a fost arestat si subiectul a incetat si chiar Trump, poate fi fara greseala dus in zona acoperirii coruptiei si favorizarii acestor infractori, pentru ca a inchis un subiect de sute de miliarde de dolari, in timp ce tara este in degringolada si se doreste infectarea populatiei inoculind ideea prin care  un razboi este strict necesar pentru a-l elimina pe Assad din Siria.... De ce nu este Hillary la puscarie? De ce America favorizeaza Arabia Saudita, cel mai crminal stat la nivel international, dar Trump discuta de eliminarea coruptiei...?.
Circ american care a dus la saruratie o lume intreaga si mai rau, acest circ a dus la milioane de morti pe toate meridianele lumii... Ce vina au acesti amariti din Siria si pretutindeni in tarile bombardate si lasate in paragina..?
Reactiile pietei stocurilor, in special cea a Wall Street, este un alt rezultat al minciunii si dezinformarii Mediei jewmericane.
De ce economistii de pe marile canale ale minciunii americane, mereu aceasi, sint concentrati pe piata stocurilor si nu pe economia reala, care este in declin major? De ce ei nu iau in seama inflatia galopanta la nivelul consumului bazal al populatiei, cum ar fi energia electrica, gazele, apa, petrolul, alimentele si asa mai departe? Acesti magari erijati in economisti, au in vedre prostirea poporului prin grafice si sageti verzi, mereu ascendente in zona stocurilor, ca si cum economia speculativa si a ne fura unul pe altul, poate duce la refacere.
Dupa parerea acestor asa zisi economisti, piata stocurilor este relevanta pentru starea noastra materiala si chiar observam acest lucru si anume, cu cit cresterile acestor stocuri sint mai mari cu atit devenim noi mai saraci. Ei vor sa ne induca ideea ca sanatatea unei economii depinde de stocuri si valoarea lor si nu de economia reala, de manufacturing si de departamentele economice reale si functionarea lor....
Economia americana si a lumii vestice in general este in declin de ani de zile, insa tot in aceasta perioada, valoarea stocurilor a crescut proportional cu saracia noastra.
Asa trebuie sa arate solutiile unor economisti de notorietate?
De ce trebuie sa ascultam Mainstream Media si asa zisii lor economisti, in acest caz? Ei sint niste perversi si mincinosi notorii, profitind de o bucata de sticla monopolizata de jewmericani, ei sint intotdeauna impotriva intereselor popoarelor si lucreaza in interesul unui grup infractional international din finante...
Un alt subiect al miniunii Mainstream Media, ar fi Emigratia Ilegala.
Permanent auzim de potentiala imbunatatire a sistemului de emigrare, a legilor sub auspiciile carora se desfasoara procesele de emigrare in tarile vestice. Aceste legi au fost valabile si binevenite pentru emigranti si localnici, pentru zeci de ani si personal, nu inteleg de ce ele trebuiesc mereu schimbate, asa cum se promoveaza ideea pe toate canalele Mediei jewmericane? De ce tarile capitaliste dezvoltate si in special America, nu se aliniaza legilor de emigrare internationale si de ce ele trebuie sa schimbe permanent cite ceva si sa ne ocupe timpul, tintuindu-ne in fata televizoarelor cu aceste dezbateri, pentru a vedea cit de importante sint aceste legi si sa ne duca in directia dorita de aceste mizerii politice si analisti lor masluiti, care apar pe sticla, mereu aceasi...
Este mai mult decit necesar sa citim Media alternativa, dezbaterile, articolele si discutiile care nu sint ancorate la marile jigodii care la rindul lor, datorita banilor care sint varsati pe ei de grupurile de interese, au senzatia ca ne pot schimba soarta ori de cite ori doresc ei si ca ignoranta noastra in a discuta, teama noastra nejustificata, tendinta noastra de a crede permanent ca ni se poate intimpla ceva daca ne spunem opinia asupra unor fenomene politice si economice, opinie care poate fi opusa mizeriilor care conduc ostilitatile in ultra corupta societate capitalista occidentala, aceasta ignoranta este valorificata permanent de aceste mizerii... Sintem bombardati din cind in cind cu povesti despre "integritatea jurnalistilor si jurnalisticii" vestice pentru a considera concurenta din Media ca fiind in favoarea noastra.... Este gunoiul zilnic care ni-l arunca in ochi formatorii de opinie ai capitalismului, raspindacii sistemului capitalist....
Am vazut cum au derulat alegerile in SUA, am vazut ce "arme de distrugere in masa" a avut Saddam Hussein, am vazut cit de "rau" a fost Gadaffi in Libia si ce a ajuns Libia in acest moment, dupa impartirea dreptatii de catre americani, am vazut cum au aruncat pastile americani legat de doborirea avionului malaiezian de presupusele forte militare ruse din estul Ucrainei, iar cind adevarul a iesit la suprafata, nu s-a mai auzit nimic si alte gunoaie au intrat in vizorul jurnalistilor "integrii", am vazut cum o tara ca Siria a fost atacata fara nici o dovada a faptului ca Assad ar fi bombardat populatia cu Sarin, am vazut cu ani in urma ca, acelasi scenariu a fost derulat de aceleasi gunoaie sustinatoare ale terorismului sub toate formele, care conduc cea mai "democrata" tara a lumii....Asta poate insemna integritate jurnalistica?
Jurnalismul occidental poate fi oricind asimilat cu un bordel din Las Vegas sau de oriunde pe glob, o rusine, niste mizerii....
Din pacate, societatea noastra umana se afla intro perioada de tranzitie, in care cea mai mare parte a populatiilor tarilor globului sint sceptici si nu cred in Media si influenta ei, dar continua sa dea atentie zilnic stirilor si chiar sa le dezvolte dupa o logica dictata pe sticla de niste infractori periculosi deghizati in jurnalisti....

 

Last Updated on Wednesday, 12 April 2017 21:22  

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


Afacerile guvernului canadian cu indienii nativi din anumite provincii au scos la iveala sume fabuloase care sint platite sefilor de triburi pentru a acoperii o serie larga de matrapaslicuri ale guvernului.Seful tribului Peguis cistiga anual 220.000$ care nu sint taxabili.Un alt sef de trib,al Enoch Cree Nation cistiga 175.000$ pe an si asta comparabil cu salariul anual al unui rezident al zonei respective, care este de 15.000$ pe an.Seful tribului 543-person Piapot din Saskatchewan, este platit mai bine decit primul ministru al Provinciei.Trebuie spus ca, contribuabilii canadieni care platesc taxe uriase,ofera acestor triburi peste 7 miliarde de dolari pe an si nu au acces la nici o informatie pentru a vedea cum sint distribuiti bani lor.Canadieni s-au saturat de secretomania aceasta si au pus presiune pe guvern sa li se arate cum sint cheltuiti bani in acesta directie.Sa nu trezim in Romania cu sefii tiganilor ca li se acorda si lor salarii anuale de acest gen pentru a acoperii si vota un guvern uncapabil.