ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Putem sa credem Media jewmericana care a anuntat ca Rusia a fost notificata inaintea atacului american din Siria, in situatia in care Trump & Co nu a anuntat de atac, nici macar Congresul SUA, care era normal sa dezbata necesitatea actiunii militare?

Putem sa credem Media jewmericana care a anuntat ca Rusia a fost notificata inaintea atacului american din Siria, in situatia in care Trump & Co nu a anuntat de atac, nici macar Congresul SUA, care era normal sa dezbata necesitatea actiunii militare?

E-mail Print PDF


Minciunile in lant ale Mediei americane legate de notificarea de catre Administratia Trump a Rusiei, asupra atacului intreprins de americani in Siria, inainte ca acest atac sa aiba loc, nu au nici o substanta si nu pot fi luate in seama.
In primul rind Trump & Co nu au anuntat in mod democratic si ierarhic, Congresul American despre intentia lor de a ataca o tara suverana cum este cazul Siriei, un eveniment de maxima gravitate internationala, dar luat de Trump ca o usoara razbunare, fara sa realizeze consecintele.
Este adevarat ca atacurile americane au evitat zonele de stationare ale armatei ruse insa au atact o tara suverana care are un acord de aparare reciproc cu Iranul si Rusia…. Cu putin timp in urma, Serghei Lavrov a cerut Americii ca venirea la Moscova a lui Tillerson  sa fie de natura ca acesta sa aduca dovada tehnica a  faptului ca guvernul sirian a atacat cu gaz Sarin zona Idlib din Siria. Lavrov a spus ca nu poate sa isi imagineze ca America ar fi putut ataca o tara suverana fara a avea puternice dovezi de implicare a acestei tari intr-o actiune ilegala la nivelul ONU si Consiliului de Securitate al ONU…Iranul cere aceasi dovada a generari atacului.
Fara discutie ca Rusia si Presedintele Putin stiau ca Trump va bombarda Siria, ei stiind ca este singura sansa politica ca Trump sa obtina o majoritate in Congres pentru a-si promova legile dorite, avind nevoie de mizeriile republicane din jurul lui McCain si Graham, dar si de asa zisii democrati ai lui Clinton & Co.
Trump a luat momeala internationala, a inteles prea rapid ca este politician, ceea ce nu este nici pe departe adevarat, iar Rusia a venit din nou la cirma situatii generate prosteste de Trump si gasca din jurul lui.

 


Nu avem cum sa fim prostiti de acesti maimutoi mincinosi americani sau jewmericani. Realitatea este ca Trump este in razboi cu insasi cercul politic de linga el, pe care nu numai ca nu il intelege, ba mai mult, incearca acum sa il aprobe pentru a-si putea salva presedentia, dar razboiul cu “Deep State”al lui Trump este in derulare si cu siguranta il va impinge spre zona dezastrului mondial si implicarii Americii in conflicte devastatoare.
Chiar si magarii de la CNN sint in cadere libera si raspindacii de baza sint din ce in ce mai tacuti pe subiect, incercind in continuare sa prezinte situatia atacului cu gaz Sarin ca fiind generata de Rusia, dar si la acest subiect va trebui sa raspunda aceasta Rex Tillerson.
Trump se face de ris in fiecare zi dovedind cercul care de oleaza societatea americana si faptul ca Deep State, adica caracatita coruptiei din structurile de stat in legatura directa cu mizeriile din corporatiile americane, conduc totul, atunci cind vine vorba de politica externa, economie, politica si discutiile din Media, cronologia evenimentelor si pina la pasiunile oamenilor.
Riscul unui razboi de proportii si chiar nuclear, este extrem de ridicat, pentru ca jigodiile care conduc Deep State si politica americana, au ajuns sa irite diplomatic si miliar mult prea multe tari. Trump a spus in campania electorala ca vrea in mod special sa destinda relatiile cu Rusia, dar vedem ca el alege solutiile cele mai tensionate si cu grad de risc ridicat, ducind relatiile cu Rusia la un nivel periculos, dar Presedintele Putin stia acest lucru si acum il asteapta sa faca compromisuri si sa ajute la crearea pacii sau sa faca urmatoarea greseala. Trump deplaseaza flota militara spre Coreea de Nord, in momentul cind ieri, a avut loc in capitala nord coreeana un maraton atletic international de proportii, iar interviurile cu sportivi participanti, din Canada si SUA, dar si din alte tari, aratau ca au fost primiti cu o caldura deosebita si au scos in evidenta respectul Nord coreenilor fata de straini si dorinta lor de colaborare dar si o tara deosebita cu oameni deosebiti.
Un alt aspect foarte periculos pentru evolutia lucrurilor in plan mondial in imprevizibilul mediu creat de Trump, este faptul ca in acest moment razboiul de proportii poate pornii oricind, datorita faptului ca toate tarile care doresc o relatie corecta, deschisa si bazata pe legile internationale, cu America, se simt in pericol de a fi atacate oricind interesele americane nu sint primordiale, indiferent de cit pierde tara sau tarile respective si la ce nivel economic sint aduse, ceea ce face ca o intreaga emisfera “estica”sa se simta in pericol si sa fie pe picior de raspuns militar. Asta a facut Trump pina acum si acest climat domina relatiile internationale ale Americii in acest moment, iar razboiul poate fi declansat peste noapte.
America lui Trump continua, prin intermediul stabilimentului politic mizerabil si corupt pina in cele mai mici detalii, continua o politica de confruntare nefondata impotriva Rusiei, singurul bastion mondial unde America nu poate exporta capitalismul dorit si o tara pe care nu o poate aduce in genunchi. In China, America incearca sa duca acest sistem prin intermediul corporatiilor americane, insa si acolo stilul de confruntare american poate oricind duce la un razboi devastator.
La adresa Rusiei si Presedintelui Putin, America aduce acuzatii dintre cele mai diversificate si fara nici o baza, fara nici o dovada pe care sa o poata pune pe masa ONU sau altor organisme internationale, de la interceptarea informatiilor din diverse Medii politice americane si utilizarea lor pentru deturnarea rezultatelor alegerilor, la discutiile deja plictisitoare legate de necesitatea sanctiunilor impotriva Rusiei, la atribuirea atacului chimic declansat de teroristii diversionisti in Siria de care tot Rusia este vinovata, dar CIA finanteaza teroristii.....
 Toate aceste intr-un context international total defavorabil Americii, in care Rusia nu discuta nici de miile de persoane impuscate pe strazile americane de politie, pentru ca multi dintre ei nu se supun terorii capitaliste(o rata de 3,2 americani impuscati de politie pe zi in SUA), nu discuta nici de marile manifestatii de protest din toate statele americane, nici de cozile disperarii la bancile de alimente expirate, nici de prigoana rasiala din America, nici de pogromul declansat impotriva emigrantilor hispanici, care pina acum au umplut buzunarele miliardarilor americani lucrind in constructii si agricultura pe bani de nimic si intretinind o economie care se dorea “prospera si de piata libera”,nici de coruptia de proportii din lumea politica americana, nici de unul din patru copii in America, care nu are posibilitatea sa manince micul dejun datorita conditiilor materiale precare ale familiei, nici de cei peste 1,4 milioane de americani care traiesc cu un venit de sub 2 dolari pe zi, nici de cei peste 49 de miliarde de americani care stau zilnic cu cartele de alimente in mina pentru a primi cele necesare supravieturii de la statul “prosper” capitalist american, nici de sutele de mii de americani care nu au apa potabila si sufera de o serie intreaga de anomalii, nici de tinerii fortati sa plateasca studii dupa care ingroasa numarul somerilor, nici de batrinii care nu isi pot procura medicamente si sint eliminati ca niste numere, in spitalele americane, care au una dintre cele mai mari rate ale uciderii acestor bolnavi datorita interventiilor medicale si prescriptiilor gresite si asa mai departe….
Un lucru devine din ce in ce mai clar si anume ca este un moment in care povestile mincinoase derulate de politicienii americani in tandem cu Media jewmericana nu se mai incadreaza in scenariile credibile, in nici o tara.
Cind scenariile create de acesti monstrii nu mai pot fi determinante pentru popoare intregi, America nu mai vede posibil decit atacul militar impotriva acestor tari care nu se supun si nu cred minciunile lor sau nu arata ca le sint necesare pentru a le determina viata.
Este pentru prima data cind liderii americani si casa politica dementa si iresponsabila americana nu doreste nici cel putin sa discute despre un eventual proces de pace la nivel international, nu doresc sa foloseasca diplomatia in sensul aducerii pacii nicaieri, unde interesele de japca americane nu sint "promovate" cu succes.
Foste figuri politice marcante americane, de la Kennedy incoace si lideri rusi, de la Hrusciov si pina acum, au incercat, cu mai mult sau mai putin succes sa evite declansarea unor conflicte militare terminatoare si sa elimine teama confruntarii planetare.
Liderii americani si intreaga lor clasa politica, in acest moment, sint concentrati asupra intrigilor mondiale, confruntarii pe toate planurilor, razboaielor comerciale si subjugarea in sistem sclavagist a popoarelor care nu se supun lor..
In acest moment datorita diversiunilor la nivel mondial promovate de politica americana si Media jewmericana, nivelul de incredere dintre Rusia si SUA este la cel mai scazut nivel istoric.
De-a lungul anilor, globul a trebuit sa fie martor al mai multor alarme false care puteau declansa o conflagratie mondiala nimicitoare, mai ales in perioada Razboiului Rece, dar ambele parti au gasit solutia evitarii si crearii pacii dorite de popoare, guvernele lucrind pentru a deturna permanenent pericolul razboiului.
A fost confruntarea dintre Kennedy si Hrusciov, dupa care Nixon a luptat pentru implementarea tratatului de interzicerea utilizatii si controlul rachetelor balistice, denumit SALT 1, dupa care a fost Carter, care a lucrat cu succes la semnarea tratatului SALT 2, de interzicere a utilizarii acestor arme nimicitoare si controlul lor, dupa care a urmat STAR-urile parafate de Gorbaciov si Reagan, care au dus globul si la sfirsitul Razboiului Rece….
Cum pot spune politicienii americani ca doresc pacea mondiala, cind ei creaza tensiuni insurmontabile cu Rusia si lucreaza in echipa cu Media mizerabila jewamericana pentru a crea o propaganda desantata la adresa si impotriva Rusiei?
Cum poate crede Presdintele Putin America lui Trump, din moment ce intreaga propaganda americana este destinata confruntarii si amenintarilor?
Rezultanta este una singura si anume dorinta Americii de a derula un razboi devastator pentru a reface buzunarele lui Rothschild si gastii lui…..
In acelasi timp, situatia economica si sociala a Americii sau in alte tari generata de America, este deplorabila, volumul datoriilor la un nivel incredibil de mare, si absolut toti indicatorii socio economici sint in cadere libera, dar “parfumati” de presa jewmericana….
Moralul americanilor este la cel mai de jos nivel posibil si ei mai au din cind in cind cite o rabufnire de asa zis patriotism, ponderata in final de saracia la care sint supusi si propaganda pe care nici ei nu o mai inteleg ca fiind necesara si nu vad motivul desfasurarii ei.
Pe acest fond, vedem cu cita iresponsabilitate, liderii politici americani au aprobat cresterea bugetului Pentagonului cu peste 59 de miliarde de dolari, deci cu 10% fata de anul trecut, un procent urias, fondul alocat asa zisei aparari( de cine se apara ei?), fiind in SUA, numai pentru acest an, de peste 600 de miliarde de dolari, in contextul in care se discuta acerb reducerea cheltuielilor pentru sanatate, educatie si asigurari sociale…. Ce poate aduce un astfel de mediu, care este evident ca nu produce suficienti bani pentru a umple buzunarele celor ce vad ca singura solutie pentru a se imbogati mai mult, distrugerea umanitatii, ei crezind ca sutele de buncare construite ii vor feri de nebunia care poate fi declansata de o astfel de conflagratie mondiala…
Traim vremuri extrem de grele, nu pentru ca ar fi singura solutie, ci pentru ca alta nu se doreste…de catre cea mai “prospera si democrata”tara a lumii, America.

Adrian Cosereanu

 

 

Last Updated on Wednesday, 12 April 2017 21:22  

Comments  

 
0 #1 Sergiu 2017-04-11 02:44
Rusii au admis ca partea americana in Siria i-a informat despre vizita Tomahawk-urilor, dar ca a fost o informare de rutina (nu am inteles in ce sens a fost de rutina). Mai este un francez care spune ca baza fusese evacuata in mare masura: http://www.voltairenet.org/article195904.html
------------------------------------------------------------------------
Adrian Raspunde
Asta este ceea ce spune CNN si magarii ancorati la grupul infractorilor din Congres, care doresc razboiul mai mult decit sa isi vada propria casa. In orice caz, democratic, intotdeauna, fara echivoc, Presedintele trebuie sa intruneasca votul Congresului pentru a declansa o actiune militara impotriva unei tari suverane, care este un act de o gravitate internationala extrema. Mi-e greu sa cred ca au facut-o dar in acelasi timp au evitat propriul for politic, dar faptul ca au bombardat "selectiv" este o realitate, pentru ca nu isi puteau permite altfel, deci au cazut in plasa Rusiei, cheltuind bani si calcindu-si in picioare imaginea internationala....
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


Afacerile guvernului canadian cu indienii nativi din anumite provincii au scos la iveala sume fabuloase care sint platite sefilor de triburi pentru a acoperii o serie larga de matrapaslicuri ale guvernului.Seful tribului Peguis cistiga anual 220.000$ care nu sint taxabili.Un alt sef de trib,al Enoch Cree Nation cistiga 175.000$ pe an si asta comparabil cu salariul anual al unui rezident al zonei respective, care este de 15.000$ pe an.Seful tribului 543-person Piapot din Saskatchewan, este platit mai bine decit primul ministru al Provinciei.Trebuie spus ca, contribuabilii canadieni care platesc taxe uriase,ofera acestor triburi peste 7 miliarde de dolari pe an si nu au acces la nici o informatie pentru a vedea cum sint distribuiti bani lor.Canadieni s-au saturat de secretomania aceasta si au pus presiune pe guvern sa li se arate cum sint cheltuiti bani in acesta directie.Sa nu trezim in Romania cu sefii tiganilor ca li se acorda si lor salarii anuale de acest gen pentru a acoperii si vota un guvern uncapabil.