ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Vladimir Putin:”Cincizeci de ani in urma, strazile Leningradului m-au invatat o regula care se verifica oricind: Daca lupta este inevitabila si orice element logic este in afara discutiei, trebuie sa lovesti primul.”

Vladimir Putin:”Cincizeci de ani in urma, strazile Leningradului m-au invatat o regula care se verifica oricind: Daca lupta este inevitabila si orice element logic este in afara discutiei, trebuie sa lovesti primul.”

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Traim intr-o epoca in care se cumpara zvonurile si se vind stirile, construite pe zvonuri si fals. Informatia reala este extrem de rar intilnita, grupurile de interese isi apara parcela lor si buzunarele celor ce ii platesc. Toata aceasta dezinformare internationala si dorinta anumitor cercuri capitaliste, in special Media, sa ne induca in eroare, devine un element din ce in ce mai periculos pentru pacea mondiala, pentru ca ea se discuta in birouri cu usile inchise dar urmarile razboaielor sint resimtite de catre cei multi, care nu au participat la decizie si nici nu au stiut adevarul.

Pe 26 Aprilie 2017, Locotent Generalul rus Viktor Poznihir, unul dintre cei mai influenti oficiali ai armatei ruse, spunea la Conferinta pentru Securitate Internationala de la Moscova, ca, Comandamentul pentru Operatii Militare Speciale al Rusiei, a ajuns la concluzia ca Washingtonul pregateste o prima lovitura nucleara asupra Rusiei…

https://www.rt.com/news/386276-us-missile-shield-russia-strike/ 

http://www.fort-russ.com/2017/04/us-forces-preparing-sudden-nuclear.html 

https://www.times-gazette.com/ap%20general%20news/2016/10/12/russia-china-to-mull-joint-response-to-us-missile-shield  

http://themillenniumreport.com/2017/04/us-forces-preparing-sudden-nuclear-strike-on-russia-moscow-security-conference/ 

The Time Gazette, din Ashland, Ohio a fost singura publicatie americana, de mic tiraj, care a scos in evidenta acest aspect, promovat de unul dintre cei mai influenti generali rusi, intr-o conferinta cu participare internationala si de maxima importanta.

Daca, cautam pe Internet-Google, nu gasim nici o alta agentie de stiri americana, care sa prezinte si sa dezbata declaratiile oficialului rus. NU gasim nici la celelalte tari servitoare ale SUA, nici un comentariu in acest sens, cum ar fi Canada, Australia, Noua Zeelanda, UK si in general tarile vestice europene….singura sursa fiind RT si unele site-uri de pe Internet, care au preluat cuvintarea oficialului militar rus. Nici un senator american si nici un membru al Congresului American nu a scos in evidenta acest aspect. De ce? Ar fi fost un subiect care putea calma spiritele sau cel putin putea clarifica o pozitie a tarilor membre NATO.

Nimeni nu a sunat la cancelaria Presedintelui Putin, pentru a cere lamuriri sau a spune ca nu este de acord cu aceasta afirmatie sau sa roage pe lidrerul rus sa clarifice public declaratia oficialului militar rus, de prim rang.

Americanul de rind nu stie nimic despre aceasta declaratie si de fapt nu stie prea multe in general, cei mai multi luind informatia din minciunile CNN. Nici macar CIA nu a  plantat o poveste alternativa legata de declaratia liderului militar rus, pe canalele lor de raspindaci, Washington Post, The New York Times, CNN, MSNBC sau NPR.

Vasalii europeni ai americanilor nu spun nici ei nimic de frica de a nu supara pe ”Fratele mai mare..”

Ceea ce este interesant, este faptul ca si China crede ca SUA pregateste prin intermediul circului de forta afisat in Peninsula Coreeana, o prima lovitura nucleara la adresa Chinei.

Realitatea este ca numai una dintre aceste puteri, Rusia sau China, poate distruge oricind America, iar daca ele ar actiona impreuna, sfirsitul Americii ar fi o problema de citeva ore. Fara discutie ca cele doua mari puteri militare, nu vor sta cu miinile in sin, asteptind sau acceptind o prima lovitura nucleara a SUA.

Trump a trimbitat pe toate canalele ca doreste o normalizare a relatiilor cu Rusia, dupa care a invitat liderul chinez la Washington si a dat o declaratie ca doreste colaborarea si cu China, dupa care vedem ce se intimpla si faptul ca atit chinezii cit si rusii, trebuie sa urmareasca deplasarile trupelor americane pe toate meridianele globului, pentru a crea haos si incertitudine. Ce poate fi mai periculos?

Presedintele Putin a anuntat in nenumarate rinduri si cu mult timp in urma, acest pericol pe care vestul si in special America in escaladeaza. Vor americanii sa apara mai intii ciupercile nucleare pe cer si dupa aceea sa vada ce decizie este cea mai potrivita? Chinezii au aratat in nenumarate rinduri ca submarinele lor pot devasta foarte repede coasta vestica a SUA, acolo unde practic este cea mai mare parte a high-tech ului american si bazinul lor alimentar, legumicol. Imediat dupa aceasta actiune, ICMB urile chineze pot finaliza actiunea distrugind intreg teritoriul american…

Acest joc este ca si cum incerci si chiar reusesti sa convingi pe cineva ca doresti sa il ucizi si el stie ca o poti face. Cum va actiona aceasta persoana pe care ai convins-o ca o vei omori? Te va omori ea pe tine mai inti, pentru a-si apara existenta.

Washingtonul, in ultimii ani, nu a facut altceva decit sa convinga marile tari ale lumii ca sint tinte potentiale si ca America nu respecta vietile oamenilor de pe planeta, cind intra in discutie banii...

Unde este Media curvita americana, canadiana, australiana, germana, franceza, japoneza si din multe parti capitaliste ale globului, arondate la Unchiul Sam. Toate aceste guverne si Media mincinoase din aceste tari, servesc Washingtonul impotriva intereselor propriilor popoare...

 

Adrian Cosereanu

 

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


Inchiderea Canalului Suez,care este probabila in urma a ceea ce se intimpla in Egipt,ar crea un dezechilbru mondial.Navigarea din Arabia Saudita pina in Texas ar dura cu 12 zile mai mult decit acum, pentru tancurile petroliere.Peste 8% din trasportul maritim mondial se desfasoara prin Canalul Suez.Parcurgearea lui, de catre petroliere in general,din Peninsula Aarabica pina la New York scuteste 30% din drum,la fel o reducere de 57% o pot realiza in cazul unui transport de petrol catre Franta si peste 42% pentru Olanda.In fiecare zi,prin Canalul de Suez trec peste 2,2 milioane de barili de petrol catre tarile lumii.In 2009,prin Canal au trecut 17.228 nave comerciale si tancuri petroliere.Impactul inchiderii lui il vom simti fiecare dintre noi in buzunar.