ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Criza din Golf – mascareala americano saudita soritita esecului de la nastere. Tarile bogate din Golf rup legaturile cu Qatarul din motive imaginare si doresc sa se apropie cit mai mult de granita cu Iranul si sa controleze in totalitate Yemenul…

Criza din Golf – mascareala americano saudita soritita esecului de la nastere. Tarile bogate din Golf rup legaturile cu Qatarul din motive imaginare si doresc sa se apropie cit mai mult de granita cu Iranul si sa controleze in totalitate Yemenul…

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Imediat dupa declansarea crizei, noapte trecuta, Financial Times anunta cu surle si trimbite o criza diplomatica de proportii intre Qatar si tarile bogate din Golf.

Care ar fi motivul? Veti vedea ca stupiditatea sauditilor si modul cum americanii incurajeaza conflictul in zona, sint elemente ce pot duce la un conflict militar de proportii in zona si nu numai.

Motivul ar fi faptul ca Qatarul a oferit 700 de milioane de dolari Iranului pentru eliberarea unor membri ai familiei regale Qatareze, care au fost rapiti in timpul unei excursii de vinatoare, dupa cum arata persoane implicate in acest schimb.

In al doilea rind, tarile bogate din Golf au invinovatit Qatarul ca a finantat gruparile teroriste din Siria cu 300 de milioane de dolari, in special ISIS si al Qaeda.

Dar sa o luam pe rind si sa vedem ce fel de logica au dezvoltat sauditii, care conduc acest boicot diplomatic impotriva Qatarului, pentru ca sumele par niste glume fata de fraudele elaborate de sauditi, americani, evrei si aliatii lor, celelalte tari bogate din Golf, in aceasta zona de conflict.

Hillary Clinton si gasca ei de asa zisi “democrati”, stiau si chiar incurajau Qatarul si Arabia Saudita sa finanteze ISIS in Siria, dupa cum reiese din email urile trimise de seful campaniei electorale a lui Killary Clinton, John Podesta…

http://dailycaller.com/2016/10/10/hillary-in-leaked-email-saudi-arabia-and-qatar-are-funding-isis/

Deci ambele tari erau si sint mina americana in zona, dupa cum arata datele originale ale Wikileaks, extrase din email-urile “reginei” politicii americane. Ce este nou pina aici? Doar faptul ca sauditii au uitat sa se evidentieze si ei printre cei mai mari finantatori ai terorismului in zona si sa ii puna pe lista si pe americani ca si complici si chiar furnizori masivi de logistica pentru teroristi.

Ca sa nu facem vreo confuzie, ar trebui sa spunem, legat de faptul ca Qatarul a platit Iranului 700 de milioane de dolari pentru rascumpararea citorva membri ai familiei regale qatareze, ca americani a trimis un avion neinregistrat sub nici o companie, care a dus in jur 1,7 miliarde de dolari la Teheran pentru eliberarea a cinci ostatici americani surprinsi de iranieni la “lucru” in Iran.

Asta in timp ce qatarezi au dorit eliberarea de catre Iran a unui grup de 26 de persoane care fac parte din familie regala si se spune ca erau la vinatoare in Irak, o zona foarte interesanta de “vinatoare” in conditiile actuale din Golf…

In acelasi timp, Financial Times ne anunta ca qatarezii au oferit 300 de milioane de dolari jihadistilor din Siria, pentru eliberarea a 50 de militanti qatarezi capturati de ISIS… Ce cautau acolo si pentru cine “jucau”, nu se stie nimic, dar daca au fost capturati de ISIS inseamna ca erau de partea cealalta a baricadei, dar sauditilor, evreilor si americanilor nu le place ca cineva sa nu fie de partea ISIS, in zona.

https://www.wsj.com/articles/u-s-sent-cash-to-iran-as-americans-were-freed-1470181874?mod=e2tw

 

Daca lucrurile stau asa cum le prezinta sauditii, care se fac din nou de ris, Qatarul a tratat un “deal” mult mai bun pentru eliberarea prizonierilor decit SUA. Ei ai platiit in total 38 de milioane de dolari pentru un detinut, iar americanii au platit 340 de milioane pentru fiecare prizonier (in total cinci), luati de iranieni si care au fost eliberati de Teheran... Nu vi se pare ca ceva nu este in regula in tot circuitul asta si ca americanii au predat o lectie gresita camilarilor sauditi?

Dar, cel mai interesant este faptul ca in timp ce in ceea ce ii priveste pe americani, sint evidente clare ale afaceri cu Iranul, iar in ceea ce priveste pe qatarezi, totul este doar o presupunere si nimic nu a fost concluzionat in baza unor dovezi clare, tot acest esafodaj aducindu-ne aminte de lunile de pina acum de cind in toata presa jewmericana se discuta numai de implicarea Rusiei in alegerile prezindentiale din SUA, dar nu exista nici o dovada clara, dar Media continua circul si dupa discutia cu multi americani, se pare ca si copiii de gradinita s-au saturat de circul asta, insa nimeni nu intelege daca nu cumva amerricanii nu platesc pentru ca Rusia sa aiba publicitate in SUA, cum nu ar fi avut niciodata, indiferent de sumele pe care le oferea jewmericanilor.

Mai jos aveti un grupaj de email-uri originale care arata comunicarea de la data de 17 August 2014, dintre seful de campanie al lui Killary Clinton si arabi si in care Podesta admite ca atit Qatarul cit si sauditii furnizeaza ajutor financiar si logistic lui ISIS si altor grupari teroriste, americani doar supervizind acest ”deal”.

https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/3774

Acest email a fost trimis cu numai citeva zile inainte ca SUA sa inceapa campania de bombardare a Siriei, dupa cum spuneau lideri americani, ”temporara”…..ea extinzindu-se cu peste doi ani si aratind in final cit de benefica a fost pentru…ISIS

Eu cred ca acest email de mai sus arata cit se poate de bine perversitatea americanilor si sauditilor si de ce ei acuza Qatarul, fara a avea vreo legatura cu finantarea teroristilor, de care se stia si nici cu rascumpararea membrilor familiei regale qatareze… 

Qatarul, sub obladuirea americana are o istorie lunga in finantarea terorismului, ca si Arabia Saudita, qatarezii finantind gruparile teroriste din Sudan, cu sediul la Darfur, pe talibani in Afganistan si pe Hamas in Gaza…

Intrebarea care vine imediat este: Se poate ca Arabia Saudita, un principal sponsor al terorismului in zona si international, sa iasa din vederile comunitati internationale, prin acest “gest” diplomatic impotriva qatarezilor?

Cum vede Iranul aceasta incursiune diplomatica perversa a sauditilor impotriva qatarezilor, din moment ce Qatarul si Iranul impart un zacamint imens de petrol intre cele doua tari?

Cum vede Iranul apropierea si mai mult a sauditilor de zona iraniana, in contextul in care au comandat armament in cantitati nefiresti de la americani?

Financial Times, ne reaminteste un lucru extrem de important care trebuie sa fie serios luat in analiza actuala din zona si anume: “Dupa caderea Mosulului, Irak, in miinile ISIS, in 2014, fostul print saudit Saud al Faisal, care juca rol de Ministru de Externe in acea perioada, spunea la intilnirea cu John Kerry, Secretarul de Stat al SUA din perioada Obama: “ISIS este raspunsul nostru de tip Sunni pentru sustinerea de catre voi a Da’wa(partidul politic irakian sustinut de Teheran si de sorginte Shia)…”

http://newsrescue.com/saudi-arabia-told-john-kerry-created-isis-response-giving-shia-iraq/#axzz4jBQCgK6k

Ar mai fi ceva de spus? Va las pe dumneavoastra sa disecati fenomenul insa sint convins ca vom ajunge la acelasi rezultat.... Criza artificiala din Golf, generata de americani, ca deobicei, si in final valorificata de Moscova, care deocamdata tace si impune si Iranului tacere, ceea ce a pus pe ginduri chiar pe Secretarul de Stat american Rex Tillerson, care acum se afla in vizita la Sydney, Australia....

Americanii, ca deobicei, actioneaza in disperare si isi anuleaza sansele mergind pe mina regilor, emirilor, sultanilor si printilor camilari… De unde si vorba: “Spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa iti spun cine esti!”

Totul pare mai clar decit apa de izvor…

 

Adrian Cosereanu

 

 

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


Afacerile guvernului canadian cu indienii nativi din anumite provincii au scos la iveala sume fabuloase care sint platite sefilor de triburi pentru a acoperii o serie larga de matrapaslicuri ale guvernului.Seful tribului Peguis cistiga anual 220.000$ care nu sint taxabili.Un alt sef de trib,al Enoch Cree Nation cistiga 175.000$ pe an si asta comparabil cu salariul anual al unui rezident al zonei respective, care este de 15.000$ pe an.Seful tribului 543-person Piapot din Saskatchewan, este platit mai bine decit primul ministru al Provinciei.Trebuie spus ca, contribuabilii canadieni care platesc taxe uriase,ofera acestor triburi peste 7 miliarde de dolari pe an si nu au acces la nici o informatie pentru a vedea cum sint distribuiti bani lor.Canadieni s-au saturat de secretomania aceasta si au pus presiune pe guvern sa li se arate cum sint cheltuiti bani in acesta directie.Sa nu trezim in Romania cu sefii tiganilor ca li se acorda si lor salarii anuale de acest gen pentru a acoperii si vota un guvern uncapabil.