ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Va întrebaţi cine vrea să pună planeta pe foc şi care sînt adevaratii ”cavaleri” ai războiului? Numai 2% dintre politicienii din Congresul SUA, oficial, sînt în favoarea întreruperii finanţării de către America a grupărilor teroriste... De ce?

Va întrebaţi cine vrea să pună planeta pe foc şi care sînt adevaratii ”cavaleri” ai războiului? Numai 2% dintre politicienii din Congresul SUA, oficial, sînt în favoarea întreruperii finanţării de către America a grupărilor teroriste... De ce?

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 
 
Este stupefiantă această statistică, care este scoasă la vedere, deoarece nu mai poate fi nimic ascuns, după prăpădul generat de americani pe toate meridianele globului, care a dus la sute de mii de familii distruse, la ţări lăsate în paragină şi în sărăcie inimaginabilă, au “oferit” lacrimi copiilor fără părinţi şi oameni deformaţi fizic de un război care nu a fost, nu este şi nu va fi vreodată al lor şi naţiunii lor. 
Numai cîţiva, foarte puţini, dintre politicienii din Congresul American, au fost împotriva finatarii de către Guvernul American a grupărilor teroriste la nivelul Orientului Mijlociu, unde este foarte cunoscut acest aspect, dar şi la nivel global. Printre aceştia, care se opun finanţării terorismului mondial din banii contribuabililor americani, se numără democrata Tulsi Gabbard, care a fost prezenta în nenumărate misiuni în Irak şi a înţeles inutilitatea acestui război şi modul cum se cheltuiesc banii contribuabililor americani. O a doua figura marcantă a politicii americane, care se împotriveşte finanţării terorismului de către SUA, este Republicanul Rand Paul, care a fost şi candidat la preşedenţia SUA, ambii făcînd eforturi susţinute pentru a introduce o lege în Congres, care să interzică cu desăvîrşire finanţarea terorismului de către americani, alimentarea acestora cu armament şi pregătire militară, cu informaţii secrete şi îngrijire medicală. Rezultatul? Numai 2% dintre politicieni au fost de acord… 
 
Legea propusă de cei doi membri ai Congresului american, se numeşte The Stop Arming Terrorist Act şi este unică în istoria modernă şi perversă a SUA, şi care ar impune strict o eliminarea a oricăror finanţări a terorismului internaţional de către SUA, şi implicit ar informa contribuabilii americani, care îşi mîngîie copiii pe frunte, neştiind că banii lor sînt utilizaţi de grupările teroriste care ucid copii, femei şi bătrîni pe alte meridiane ale globului… 
Surpriza de proporţii a venit cînd această Lege a fost supusă dezbaterii Congresului şi cînd ruşinea mondială a învăluit demolată America…numai 13 membri ai Congresului au fost de acord cu această lege de încetarea finanţării de către America a grupărilor teroriste la nivel mondial şi a Arabiei Saudite, un alt stat terorist, dovedit. Deci, această LEGE are…aproape zero cosponsori în Congres… 
 
 
Mai poate fi ceva surprinzător, cînd analizăm reacţia celor mai multe state la nivel global faţă de SUA? Ne mai putem întreba, de ce Preşedintele Puţin conduce detaşat în popularitate pe întreg globul şi inceraca să aducă pacea şi colaborarea economică cu toate ţările şi liderii cu care intră în contact? Ne mai mirăm de ce America nu mai poate convinge la nivel mondial de bunele ei intenţii? Dar să vedem cine sînt diavolii acestui scenariu, cine profită şi cine este în spatele acestor politicieni mînjiţi şi cu mîinile pline de sînge. 
Mii de miliarde de dolari se duc în direcţia companiilor americane Boeing, Lockheed Martin şi chiar IBM, printre multe altele, companii care investesc masiv în crearea de conflicte peste tot pe glob, în sisteme de securitate cibernetică şi alte tehnologii care sînt folosite în mod preponderent în situaţii de război. Dacă un procent mai mare de 50% dintre mizeriile din Congresul American ar fi votat împotriva eliminării oricărui ajutor pentru grupările teroriste, aceste mari companii americane ar fi sucombat financiar şi economic…iar SUA ar fi trebuit să devină o naţiune care întradevăr ar dori pacea în America dar şi la nivel mondial, ceea ce NU este pe placul politicienilor americani şi vestici, în general. 
 
Acesta este motivul pentru care, însăşi Media din Peninsula Arabică, se încearcă a fi eliminată de către Arabia Saudită, un alt focar de terorism şi dorinţa de conflict militar. Ei vor la primul punct impus Qatarului, ca al Jazeera să fie total întreruptă şi să nu mai emită în Peninsula Arabică..... pentru a nu mai spune adevărul. Va fi foarte interesant este ceea ce se va întîmplă în cîteva zile, cînd saudiţii şi aliaţii lor vor trebui să ia o decizie legată de o potenţială invazie a Qatarului, care trebuia să aibă loc luni 3 Iulie 2017, însă a fost amînată in mods strategic si tendenţios de şeicii saudiţi. 
 
Aceste companii malefice ale războiului şi distrugerii, plătesc sume astronomice în alegerile politice pentru a crea unitate în lumea politică în vederea favorizării înarmării grupărilor teroriste la nivel mondial... 
 
Cînd posibilitatea unui nou conflict apare la oriziont, aceste companii încep o campanie de “investiţii” masive în politicieni… 
 
Oricum, aecst lucru nu este un secret, dar am vrut să va confirm că însăşi poporul american, care merge în sistem de turmă la vot, ştie exact ce se întîmplă şi nu are nici un dubiu asupra corupţiei generalizate din SUA… 
Acest “model” final al capitalismului american si international, denumit crony capitalism, în care statul este în cîrdăşie cu marile corporaţii private, iar unii măgării din presă şi Media în general, critică statul şi spun cu perversitate că o dictatură a statului poate duce situaţia la nivelul Venezuelei socialiste, comparînd statul socialist cu cel capitalist, ultimul întotdeauna în combinaţii cu corporaţiile şi în defavoarea omului de rînd… 
În 1961, Eisenhower, avertiza naţiunea americană asupra faptului că “un imens stabiliment militar şi o industrie militară enormă, vor devenii stăpînii politicii americane, dacă americanii nu vor conştientiza în timp acest lucru şi întreg poporul american va trăi prin a-şi riscă vieţile într-o stare de război permanentă….” 
 
Americanii însă, sînt suficienţi de ignoranţi, în tot ce trăiesc şi ei permit ca situaţia să degenereze sub această formă şi aceste gunoaie din complexul industrial militar bancar să decidă soarta ţării şi să distrugă în mod voluntar autoritatea liderilor politici, a poporului şi în final America. 
Orice conflict, cele mai multe fără nici o importantă pentru America şi care nu reprezintă nici o ameninţare la adresa SUA, este inflamat de către Media şi grupurile din industria militară, considerînd că fiind o ameninţare pentru poporul american…aşa cum se întîmplă cu Iranul, Coreea de Nord şi multe alte ţări. 
 
 
Imediat, Media americană aruncă pe prima pagină:”Ei ne urăsc pentru libertatea din ţară noastră..”. Pentru contribuabilii americani care nu îşi pot hrăni familiile, chiar mergînd la muncă zi lumina, această libertate nu reprezintă nimic, pentru că o realizează din poziţie de sclavi şi nu se pot bucura de ea. Americani ar dori să arate fiecărui om de pe Terra, cum arată democraţia ”reală”...dar din păcate au eşuat lamentabil în ultimii 25-30 de ani... 
Dacă aceste ”echipe” de oameni bogaţi şi influenţi din America, NU vor stă în spatele păcii şi realismului prin care trebuiesc abordate factorul geopolitic, relaţiile internaţionale şi diplomaţia si vor fi pro razboi permanent, vor pune America în situaţia unor datorii financiare imense, în urma unor războaie fără rost şi cu o singură finalitate, şi anume, distrugerea planetei şi autodistrugerea SUA... 
https://www.theatlantic.com/internaţional/archive/2016/09/cost-wars-iraq-afghanistan/499007/
 
FĂRĂ UN STAT CAPITALIST DE TIP AMERICAN, TOTAL CORUPT, COMPANIILE ŞI MARILE CORPORAŢII VOR TREBUI SA FIE LĂSATE SĂ LUPTE ECONOMIC SINGURE, ASA CUM ESTE NORMAL, ŞI SĂ STEA ÎN ECHILIBRU FINANCIAR, MENŢINÎNDU-ŞI CLIENŢII ŞI PRODUCÎND NOI CLIENŢI, CARE VOR FI FERICIŢI ŞI VOR FI PARTE A UNUI CIRCUIT FINANCIAR SĂNĂTOS. NU EXISTĂ NICI UN SISTEM ECONOMIC CAPITALIST SAU DE ALTĂ NATURĂ, CARE SĂ ÎŞI FACĂ CLIENŢII FERICIŢI ÎN INTERACŢIUNE CU COMPANIILE SAU CORPORAŢIILE PRIVATE, DACĂ ELE OFERĂ PERSPECTIVA PERMANENTĂ A RĂZBOIULUI, AŞA CUM SE ÎNTÎMPLĂ ÎN ACEST MOMENT IN SUA….. ESTE UN FAPT ŞI O LEGE NESCRISĂ A ORICĂREI SOCIETĂŢI…. 
 
Adrian Coşereanu 
 
Last Updated on Monday, 03 July 2017 18:15  

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


In urma cu citeva zile Mugur Isarescu,asa zisul Guvernator al BNR declara cu nonsalanta unui bolnav mental ca este ingrjorat de modul cum tinerii ii vor acoperii pensia lui de batrinete atunci cind va iesii din cimpul muncii.Poate ca era beat, dar pentru un Guvernator BNR, chiar si beat fiind nu este o scuza a spune asemena enormitati.Nu este nici prima si nici ultima prostie debitata de reputatul specialist bisnitar de la BNR ancorat la corabia chiorului.

Cum poate el crea imaginea muncii lui in cadrul BNR care a reprezentat si reprezinta o pirghie importanta in economia nationala,lovind in tineri?

Atit a facut el,incit sa nu aiba incredere in tineretul roman? Pai atunci de ce a stat acolo si de ce mai cere pensie daca nu crede in ei si in ceea ce a facut?

Merita el pensie dupa ca e a trimsi tineretul la cules capsuni pentru a acoperii gaurile produse in bugetele de familie de o guvernare a BNR falimentara?

Oare nu este el un produs al unui sistem(capitalist) care ne ignora si ne sfideaza chiar si prin declaratii de acest fel? Halal sistem !!