ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Atenţie la conturile bancare de la băncile din UE. Jocurile financiare ale disperării au început, iar căderea sistemului, pe care o dorim cu toţii, poate fi realitate doar dacă nu le facem jocul băncilor şi celor de la Bruxelles...

Atenţie la conturile bancare de la băncile din UE. Jocurile financiare ale disperării au început, iar căderea sistemului, pe care o dorim cu toţii, poate fi realitate doar dacă nu le facem jocul băncilor şi celor de la Bruxelles...

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

Primesc din ţară, de la persoane reapectabile şi apreciate de mine, materiale legate de difierite jocuri financiare în derulare şi care sînt propuse românilor sub o formă sau alta. Sînt surprins de infantilismul unora, care pot crede că acest sistem financiar capitalist al disperării şi jocurile din zona investiţiilor, mai poate reprezenta un succes personal pentru cei ce investesc într-un cadru financiar bancar atît de nociv.

Seychelles Island...paradis natural şi mizerie morală de proporţii planetare, unde se mişcă fonduri incredibile şi se fraudează un glob întreg... pare să fie o destinaţie dorită de mulţi români ce vor să investească....Prinţul William şi soţia lui Kate, au dus banii "cîştigaţi" cu "sudoarea" frunţii în Seychelles Island şi nu numai ei, pentru a-i înmulţii în tranzacţii speculative de moneda, care evident au făcut ca unii dintre participanţi să devină tot mai săraci sau în faliment, dictat de un sistem financiar vestic mizerabil....
https://www.icij.org/offshore/sun-and-shadows-how-island-paradise-became-haven-dirty-money

Mai sus, vedem cum a pierdut Khazastanul miliarde de dolari în Seychelles Island, Virgine Island and Cayman Island, acolo unde românii vor să cîştige individual şi să îşi asigure existenţa financiară. Candidatul la preşedenţia SUA, Mitt Romney is trage "seva" din Seychelles Island şi Cayman Island ......

De ce nu există paradisuri financiare ale oamenilor simpli, cu venituri decente cîştigate prin muncă, dacă aceste paradisuri nu sînt ale fraudei? De ce aceste paradisuri îşi atrag fondurile prin intermediul unor organizaţii financiare obscure sau jocuri financiare dubioase instrumentate de fonduri ascunse sau "shadow banks", cum le spun chiar aceşti bandiţi financiari si nu apar la vedere?
Evident că de aceste mecanisme nu pot fi străini....evreii, în Israel fiind "centrul de comandă" al multor fonduri de investiţii care se feresc de legile internaţionale, promiţînd clienţilor discreţie şi cîştig maxim, în final lăsîndu-i "dezbrăcaţi". Întotdeauna Israelul a ignorat un răspuns international, iar miliarde de dolari au fost jefuite via Seychelles şi Cipru, din banii amărîţilor care şi-au legat viitorul de aceste fonduri de investiţii mascate...De ce trebuie să fie mascate? Ei ştiu foarte bine de ce? De ce nu acţionează guvernele capitaliste? Ştiu şi ele de ce...
Vedem mai jos ce se întîmplă în aşa zisele fonduri de investiţii din Cipru....
http://www.timesofisrael.com/aş-israel-turns-blînd-eye-to-vast-binary-options-fraud-french-investigators-step-în/

....şi cum acţionează "Vulpile din Tel Aviv" în Cipru şi în multe alte locuri, lăsînd în lacrimi pe cei mai mulţi naivi participanţi la aceste "investiţii". O recunosc chiar ziarele de cel mai mare tiraj din Israel, dar rămîne o enigmă pentru ....români şi est europeni, care cred puternic în aceste mizerii...

http://www.timesofisrael.com/the-wolves-of-tel-aviv-israels-vast-amoral-binary-options-scam-exposed/

 

 

Este evident că băncile din UE îşi pregătesc falimentele în serie şi ar fi bine ca cei ce încă deţin fonduri în aceste bănci, să aibă în vedere fie retragerea lor, fie învestirea lor în mod personal şi nu prin bănci, în anumite bunuri.

UE a anunţat faptul că va crea cadrul legal pentru îngheţarea conturilor şi depunerilor personale în băncile uniunii, pentru o eventuală "ieşire din peisaj" a marilor bănci ale UE si chiar a BCE, deci o falimentare a lor, care va trebui susţinuta de banii deponenţilor sub diferite forme şi grade de risc, dar foarte multă lume nu ştie, şi românii încă sînt entuziasmaţi de eficientă bancară a acestei uniunii a circului financiar si economic şi încă mai cred în şansă lor de a investii şi avea profit în mecanismele malefice capitaliste ale UE şi de pretutindeni din lumea capitalista.
Ba mai mult, românii încă mai cred în bazaconiile investiţionale din paradisurile financiare, care ar putea să le aducă liniştea lor şi a copiilor lor pe generaţii. Ce poate fi mai hilar, decît să crezi că, la celălalt colţ al planetei sau în alte paradisuri financiare, capitaliştii să aibe grijă de banii acestor amărîţi de la zeci de mii de kilometri distanţă, dar cei din ţară lor, acelaşi tip de capitalişti "umani", să îi jupoaie şi să îi muncească că pe nişte robi? Nu pare o utopie?
https://www.reuters.com/article/us-eu-banks-deposits-idUSKBN1AD1RS

Ce spune documentul eliberat de UE? "Statele europene din uniune, consideră în mod serios măsurile financiare care să le permită să oprească retragerea de fonduri de către deponenţi, din conturile bancare proprii, pentru a prevenii un faliment al băncilor la care sînt arondaţi..."

Este exact ce va spuneam cu cîteva luni în urmă, despre cum ar putea fi demolat acest sistem capitalist şi o pîrghie importanta prin care oamenii pot riposta dur, dur de tot, faţă de sistem şi exponenţi lui, fără să iasă în stradă ci doar mergînd pînă la banca sau scoţînd o suma din banca pe internet, dar toţi odată sau în aceaşi zi, pentru a crea instabilitate în sistemul financar şi teama acestor mizerii pentru ziua de mîine. Atunci, românii şi alţi încrezători în aceste mecanisme financiare capitaliste, ar înţelege exact ce se întîmplă cu banii lor şi cît de siguri sînt ei pe investiţiile care le fac şi care cred că le vor acoperii o parte mai delicată a vieţii..
Deci, măgării de la Bruxelles au în vedere salvarea marilor bănci ale UE şi chiar a celor mici şi medii, care sînt în cădere liberă, cu banii amărîţilor munciţi pînă la extenuare şi care au dorit să aibă şi ei un mic colac de salvare financiară.
Aceşti măgari, fac acest gest în disperare de cauza, ştiind şi ei că vor submina increderea depunătorilor în aceste bănci, dar mai ştiind că violenţa şi fraudă la toate nivelele vieţii sociale, îndeamnă omul de rînd către bănci, unde crede că este mai sigur, din păcate adevărul nefiind acesta, iar ei, aceşti mici "investitori" trebuind în final să piardă pentru refacerea sistemului bancar care i-a furat tot timpul.
Este o perioada în care auzim de fonduri de investiţii, fără să ne gîndim că această globalizare trîmbiţată de Soros şi gaşcă lui de infractori internaţionali, este una care se referă în general la finanţe, la interconectarea dintre fondurile de investiţii şi banii depuşi de noi pe toate meridianele globului, care sînt furaţi cu nonşalanţă.
Vedem ca fondurile de invesţii ale pensionarilor, în mai mult de opt state americane, sînt în faliment, iar românii se gîndesc să investească pentru a cîştiga... Nu este o glumă prea amară? Vedem fondurile de investiţii ale personalului medical de la mama furatului legalizat, America, în faliment şi ele....
Fără discuţie că nu este un zvon ci o realitate, faptul că băncile din UE, Japonia şi SUA sînt în mare dificultate, generată din interiorul lor şi de fraudele de proporţii admise de sistemul financiar capitalist, în plus faţă de riscul major la care conducerile acestor bănci şi marile instituţii financiare pe care îl acceptă în disperarea de a face bani.
Această propunere a UE de a bloca conturile persoanelor fizice care depun bani în băncile uniunii, a fost pusă pe "tapet" la Bruxelles, de la începutul anului 2017, cînd colpasul Banco Popular, una dintre cele mai mari bănci spaniole, a pus în real pericol şi încă pune, întreg sistemul financiar european.
Nu va exista niciodată un sistem financiar capitalist corect şi nimeni nu va putea crede în el, atîta timp cît aceaşi banca capitalistă are în componentă ei atît departamentul investiţional cît şi cel al operaţiunilor bancare tradiţionale. Separarea acestor departamente şi crearea de bănci specifice de investiţii cit şi cele "comunitare", care să aibă grijă de banii deponenţilor, să îi împrumute pentru diverse activităţi economice şi să trăiască din diferenţa de dobîndă şi nu din specula şi risc ridicat, în ideea că vor putea acoperii totul cu banii deponenţilor sau cu un eventual bail out oferit de guvernele capitaliste generoase cu bancile, tot din banii celor ce muncesc şi nu înţeleg cît rău le face acest system capitalist, trebuie să fie primul criteriu care este necesar să fie avut în vedere de deponenţi, în perspectiva.
Este la fel de adevărat că ţările UE sînt divizate în acceptarea acestui plan draconic de blocare a banilor contribuabililor, dar el este promovat şi "cosmeticizat" de...Germania, iar cam tot ce doresc nemţii, se cam întîmplă în zona financiară europeana, că să nu mai spunem că odată cu ieşirea UK din uniune, axul financiar al UE este la...Frankfurt, deci germanii au tot interesul să pună în aplicare acest mecanism, ştiut fiind că băncile ţărilor de la periferie sînt în dificultate, iar cineva trebuie să acopere aceste "găuri" date în colaborare cu Frankfurtul... De cine pot fi acoperite? De amărîţii din ţările UE de la periferie şi de guvernele lor, care îi vor încarcă pe contribuabili cu taxe la orice mişcare fac.
În acest caz, România a tăcut că deobicei şi liderii din ţară şi cei romani din parlametul european, au lăsat să se înţeleagă că merg pe mina germanilor, deci în direcţia distrugerii financiare a poporului român. Cei mai vocali se pare că au fost estonienii, care au propus o nouă rundă discuţii în Septembrie 2017, pentru că îşi văd economia în faliment şi o pierdere a puterii politice de către cei de la putere, dacă ar acceptă aşa ceva, care va mai mult o erodare totală a încrederii în instituţiile statului estonian.
Propunerea este că în prima faza, deponenţilor să nu li se permită să îşi retragă nici o suma de bani decît după cinci zile lucrătoare de la solicitare, în care banii deponentului respectiv vor fi blocaţi şi perioada să poată fi extinsă funcţie de suma cerută, cu pînă la 20 de zile...după cum arată un document estonian, dar lucrurile stau cu mult mai rău în realitate...
O încălcare gravă a democraţiei, respectului faţă de banul cetăţeanului şi o încălcare flagrantă a regulamentelor financiare internaţionale, dar care va fi pusă în scenă de bandiţii din băncile capitaliste europene. În al doilea rînd, depunătorul poate avea nevoie de fonduri pe loc, pentru situaţii de urgenţă, care de fapt au fost scopul acestor depuneri. Ce poate face în acest caz? Doar să renunţe şi să înţeleagă faptul că aceşti bani sînt ai lui, dar total controlaţi şi la dispoziţia altora, dar românii încă mai cred în îmbogăţirea în baza derulării unor mecanisme financiare capitaliste în interesul lor... O glumă, nu?
De ce o fac băncile şi de ce o fac acum?
Foarte simplu. Pentru că în disperarea lor şi sub imboldul unei corupţii de nedescris, de tip capitalist pur, aceste bănci din UE, au dat loan-uri total neperformante, în valoare de peste 1.000 de miliarde de euro..... Suma imensă indiferent cum am gîndi-o. Cam aşa au "gîndit" finanţiştii europeni capitalişti oferirea de împrumuturi în disperare, în ideea că vor scoate castenele financiare din foc, cu mînă altora, dar bonusurile şi comisioanele s-au luat deja şi bogăţia s-a dispersat, acum rămînînd că amărîţii să participe la împărţirea "găurilor" date....după cum vedeţi mai jos, prin mecanisme financiare ajustate la furat şi volumul de furat dorit....
https://mishtalk.com/2017/07/28/over-1-trillion-nonperforming-eu-loans/

Aceste loan-uri neperformante arată măsură în care finanţele UE sînt "pregătite" şi faza jafului financiar la care s-a ajuns....

De la băncile mari germane, franceze şi altele din UE, statisticile arată că Spania, Grecia, Italia şi Portugalia, au împreună, peste 606 miliarde de euro în loan-uri neperformante.... Cine le-a dat şi ce ne poate spune meşterul Draghi, care a "ghicit" în globul lui de cristal, că aceste împrumuturi vor fi plătite înapoi băncilor din UE...
Din ce dezastrul financiar părea mai evident, de aceea Draghi tipărea mai mulţi bani şi îi aruncă pe piaţă, în loc să creeze mecanisme de stabilizare şi direcţii bine definite ale acestor bani, în special către zona productivă.
Un lucru este clar: UE este în insolvenţă, America este falimentară, iar toate mecanismele lor financiare sînt destinate jafului de ultim moment şi "curăţirii" de pe fundul sacului. Au voie românii să creadă în functionaliateta unui astfel de sistem? Pot crede ei că cei care i-au jupuit zeci de ani, sînt înteresaţi în bunăstarea acestor depunători amărîţi sau investitori existenţiali?
Să ne mai gîndim şi să lăsăm să investească alţii banii lor pe mînă acestor şacali, iar deocamdată să coborîm simbolic la Eminescu, care a fost şi economist, în ceea ce priveşte sistemul financiar şi să spunem: "Eu îmi apar sărăcia şi nevoile şi neamul...", pentru că deocamdată nu ni le-a aparat nimeni, ba din contra, ne-au făcut să devenim din ce în ce mai săraci şi mai creduli....

Adrian Coşereanu

Last Updated on Wednesday, 02 August 2017 08:16  

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


In urma cu citeva zile Mugur Isarescu,asa zisul Guvernator al BNR declara cu nonsalanta unui bolnav mental ca este ingrjorat de modul cum tinerii ii vor acoperii pensia lui de batrinete atunci cind va iesii din cimpul muncii.Poate ca era beat, dar pentru un Guvernator BNR, chiar si beat fiind nu este o scuza a spune asemena enormitati.Nu este nici prima si nici ultima prostie debitata de reputatul specialist bisnitar de la BNR ancorat la corabia chiorului.

Cum poate el crea imaginea muncii lui in cadrul BNR care a reprezentat si reprezinta o pirghie importanta in economia nationala,lovind in tineri?

Atit a facut el,incit sa nu aiba incredere in tineretul roman? Pai atunci de ce a stat acolo si de ce mai cere pensie daca nu crede in ei si in ceea ce a facut?

Merita el pensie dupa ca e a trimsi tineretul la cules capsuni pentru a acoperii gaurile produse in bugetele de familie de o guvernare a BNR falimentara?

Oare nu este el un produs al unui sistem(capitalist) care ne ignora si ne sfideaza chiar si prin declaratii de acest fel? Halal sistem !!