ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Presedintele Putin – Netanyahu, o intilnire intre intre cel mai important element al unui potential echilibru si stabilitate internationala, Presedintele Putin si un criminal de razboi, Netanyahu erijat in “porumbel al pacii”. Partea a I a

Presedintele Putin – Netanyahu, o intilnire intre intre cel mai important element al unui potential echilibru si stabilitate internationala, Presedintele Putin si un criminal de razboi, Netanyahu erijat in “porumbel al pacii”. Partea a I a

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 
 
 
nety2Sa nu uitam ca Netanyahu este un urmas al celor ce au pierit in Holocaust, dar dornic de razboi si razbunare…pentru bani, evident.  
 
Am asistat cu doua zile in urma la o intilnire pe care multe publicatii vestice o vedeau mai mult decit importanta pentru pacea globului si a regiunii Orientului Mijlociu. Imi venea greu sa cred asa ceva si in final, s-a dovedit ca temerile mele au fost intemeiate. Intilnirea de la Soci, din Rusia, a fost o intilnire intre un politician de clasa planetara si un pion al razboiului bagat in fata de complexul industrial militar bancar american, care are nevoie de razboi mai mult decit oricind. 
Exact cind eram la inceputul unui process de stabilizare a situatiei din Orientul Mijlociu si cind multe orase siriene incepusera sa isi revina la viata, multi dintre refugiati revenind si incercind sa isi regaseasca fostele locuinte, cind Presedintele Putin impreuna cu liderul sirian Assad, incercau sa faca posibila reintoarcerea sirienilor acasa pentru reconstructia tarii, Netanyahu s-a gindit ca acest proces nu il avantajeaza si vrea sa recreeze o noua Sirie, care ii poate fi pe plac si care poate fi calcata in picioare sau lovita din aer de armata evreiasca, netrebuind, in opinia lui, sa respecte statului unei tari suverane.
Pentru Netanyahu si oficialii lui militari deplasati la Soci, stind in fata unui strateg al politicii mondiale, extrem de relaxat la convorbiri, cea mai importanta ingrijorare a evreilor nu erau americanii cu capete taiate de ISIS, nici crimele de pe strazile marilor orase europene cu zeci de morti si raniti si o degringolada sociala si economica de proportii produsa de jihadistii ISIS, nici teama europenilor de a iesii din case pentru a nu fi ucisi de automobile conduse de membri sau sustinatori ISIS, ci pentru ei, cel mai important a fost ca acesti extremisti Sunny, care se definesc ca fiind ISIS, un diavol de altfel, sa fie promovat si lasat in pace, pentru ca evreii sa isi desfasoare programul lor de destabilizare in Siria si sa puna la conducerea tarii o marioneta a lor, care in final sa isi aduca aportul in raport cu banii investiti de evrei in demolarea Siriei si in final, evreii sa poata decide impreuna cu alti criminali si teroristi internationali, sauditii, cum sa traga conductele de gaze si petrol minjite cu singe, din Arabia Saudita si alte tari arabe bogate, catre vestul si sudul Europei, finantati evident de jewmericani…
Ce pretext putea fi mai bun pentru Netanyahu, decit…Iranul, pe care il uitase in ultima perioada, dar jewmericanii neo conservatori din Congresul American nu avea cum sa ii uite pe iranieni, pentru ca averile lor depend existential si proportional de un razboi devastator in Orientul Mijlociu, impotriva Iranului, acesta fiind ales ca un dusman de marime rezonabila pentru ca masina jewmericana a complexului industrial militar bancar american sa poata fi destelenita si sa imbogateasca niste criminali internationali, lasind in urma milioane de morti, familii distruse si tari extreme de sarace…si datoare jewmericanilor.
Cu putin timp in urma, Netanyahu declara ca “vom actiona cind va fi necesar, impotriva Iranului, in concordanta cu liniile noastre rosii de demarcare ale situatiei”. Deci acest “trubadur al pacii” si plingacios la monumentele Holocaustului, si-a creat propriile lui “linii rosii de demarcare a pacii de conflict”, fara sa tina cont de opinia internationala si de principala amenintare la nivelul pacii si stabilitatii vestului si anume, ISIS. Tot acest criminal international, a mai spus ca el prefera prezenta ISIS in zona Siriei, ca oponent al Iranului si al lui Assad, la granita dintre Israel si Siria. 
Evident ca, Presedintele Putin nu a putut decit sa zimbeasca, stiut fiind ca ceea ce spunea Netanyahu era contrar jocului antiterrorist pe care tarile europene si Rusia, in special, il duc si incearca sa elimine acest pericol care se numeste ISIS. Mai mult, Netanyahu a devenit un comic, propunind liderului de la Kremlin sa perceapa ISIS ca o organizatie terorista necesara Israelului, pentru a lupta impotriva a doua state suverane, ceea ce incalca orice principii ale ONU, iar in al doilea rind, Netanyahu a “uitat” ca zona de granita dintre Israel si Siria, este controlata de trupele ruse, iar acolo, in Inaltimile Golan, se afla cele mai bogate zacaminte de gaze si petrol din Orientul Mijlociu, chiar mai mult decit detine Arabia Saudita, fiind o zona pe care rusii o protejeaza, fiind teritoriu sirian…dar evreii in frunte cu Rothschild, Larry Summers si Dick Cheney, deja au creat in New Jersey o corporatie pentru exploatarea petrolului si gazelor din acea zona, chiar daca nu au primit niciodata acordul Siriei….
Toata aceasta tevatura si vizita lui Netanyahu, vine intr-un moment foarte dificil si al disperarii pentru ISIS, in care multe tari europene isi pun eforturile in joc pentru eliminarea acestei grupari atit de draga evreilor. Aceasta intilnire ceruta de Netanyahu, vine intr-un moment cind liderii mondiali au lasat deoparte pe Assad si Siria si isi indreapta atentia asupra celor ce le pun popoarele in pericol. Netanyahu vine cu propunerea de a ataca Iranul si Siria, doua state suverane, unde intreaga opinie internationala a realizat ca guvernele si presedintii au fost alesi democratic…..
Insasi vestul admite ca Assad a iesit victorios din aceasta confruntare de peste 6 ani. Chiar Trump a decis inchiderea operatiunilor CIA in Siria si zonele aferente de razboi din apropierea Siriei, care aveau ca tinta indepartarea de la conducerea Siriei a lui Assad. Dar in acest moment, jewmericanii din Congresul American, total nemultumiti cu decizia lui Trump si acordul semnat de el cu Rusia privind inceputul procesului de stabilizare si pace in zona siriana si in Orientul Mijlociu, acesti jewmericani isi vad in pericol buzunarele si au trimis “porumbelul pacii” la Soci, la intilnirea cu liderul rus.
Turcia, un jucator extreme de important in zona si membru NATO, si-a schimbat major pozitia fata de Siria si Assad si a trecut in totalitate de partea Rusiei, in vederea derularii unui program de refacere economica a Siriei si trimiterea milioanelor de refugiati sirieni din taberele de refugiati din Turcia, inapoi la casele lor si crearea unui coridor al pacii la granite Turciei cu Siria.
Se stie foarte bine ca Turcia a fost un aliat al evreilor si americanilor, in lupta impotriva lui Assad si Siriei, fiind o perioada lunga alaturi de ISIS, insa intilnirile de la Moscova si St. Petresburg au aratat lui Erdogan ca nu poate avea nici o colaborare economica favorabila si legala in zona si nu poate fi vorba de stabilitate si pace, atita timp cit nu este respectat dreptul la suveranitate a lui Assad in Siria si crearea unei zone fara conflict, in care refugiatii sirieni din Turcia sa revina acasa. Dar, este mai mult decit clar ca Netanyahu este total impotriva acestui process de pace si reconstructie, pentru ca el incalca toate acordurile internationale si doreste razboiul mai mult decit oricind si oricit, in stil “holocaustic” si razbunator.
La Soci, sub privirile atente si degajate ale liderului rus, Netanyahu a dorit sa arate ca nu va tolera prezenta iraniana in Siria, prezenta care este agreata de Rusia ca fiind in sensul exterminarii ISIS, iranienii fiind Shia iar fanaticii ISIS intretinuti de Isarel si aliatii lor, fiind Sunni extremisti. Mai mult, cu un tupeu greu de imaginat, Netanyahu  a “amintit” liderului de la Kremlin ca Iranul este in control in Yemen, unde stim cu totii ca “macelarii” sauditi, aliatii evreilor, omoara cu miile, femei, copii si batrini nevinovati, infometindu-I si creind cea mai mare criza umanitara la nivel global. La fel, Netanyahu a amintit liderului rus, faptul ca Iranul conduce din umbra Irakul, practic aducind un afront armatei de glumeti ai SUA, care dupa atitia ani, nu au fost in stare sa stabilizeze situatia in Irak. Mai mult, Netanyahu a amintit Presedintelui Putin ca Iranul a amenintat Israelul cu disparitia. Presedintele Putin l-a asigurat pe Netanyahu ca atita timp cit va exista o coalitie si un acord militar de creare a pacii, intre Siria, Iran, Hezbolah si Rusia, Israelul nu va fi niciodata amenintat militar sau economic, pentru ca se doreste o zona a pacii si colaborarii.
Fara discutie ca a fost un “sah mat” diplomatic dat de Presedintele Putin, adeptul politicii de “Soft Power” la nivel diplomatic international, lui Netanyahu, care venise la Soci cu lectia invatata de la vulturii bosorogi ai razboiului din Congresul American.
Cu siguranta, liderul rus se asteapta la tot felul de diversiuni din partea lui Netanyahu si crearea unei tensiuni prin diferite metode, in zona de la granita siriana cu Israelul, dar la fel de sigur este scenariu in care Rusia va detasa masiv trupe acolo la granita dintre Siria si Israel, pentru a indeparta temerile evreilor si evident a tine sub control zona, impingind trupele iraniene si Hezbolahul, sper zona centrala a Siriei, acolo unde la Raqqa, se pare ca este unul din putinele puncte de sprijin ramase ale ISIS si la care Isarelul ar fi dorit sa ajunga pentru a intretine atit teroristii ISIS cit si al Nusra si asa zisa Armata de Eliberare, asa cum a facut-o mereu.
Evident, dupa intilnirea cu liderul rus, Netanyahu si-a dat in petec din nou si s-a intilnit cu reporterii…israelieni, care au fost refuzati in mod politicos de Presedintele Putin, lasindu-i sa inteleaga ca mai sint si alte lucruri de rezolvat, asa cum de altfel si meritau.
 
Adrian Cosereanu
Last Updated on Thursday, 24 August 2017 22:37  

Comments  

 
0 #1 virgil 2017-08-25 01:53
crezi ca repatrierea aurului in Geramania ascunde ceva?
http://adevarul.ro/international/europa/germania-isi-repatriaza-aurul-1_599ee37f5ab6550cb846d3bd/index.html
-------------------------------------------------------------------------
Adrian Rspunde
Cu ceva timp in urma, am scris detailat despre subiectul asta si de aurul care se afla in subteranul Rezervelor Federale din New York si apartine nemtilor. Este evident ca un avocat rebel a generat acest scandal si a mers foarte departe. Dar, ceea ce trebuie sa intelegi este ca exista o problema imensa pentru care acest aur va subiectul unor investigatii si va fi mult tam tam in presa germana, pentru ca americanii au...topit aurul german pentru a se preta standardelor lor de depozitare, dar acest aur era marcat cu coduri care aratau si familia de la care a fost confiscat, insa se pare ca evreii de la Rezervele Federale au convenit ca este mai bine sa creeze ceata de care sa profite ei cu acte contrafacute si sa isi insuseasca cea mai mare parte a aurului. O parte va fi repatriat si nimeni nu va sti cit, dar in posesia lui nu vor intra adevaratii proprietari, pentru ca nu se mai poate dovedi nimic... Acest aspect va alimenta o ura si mai mare a europenilor si nemtilor in general impotriva americanilor si diviziunea va continua. Sa speram ca Romania va profita de acest moment, daca nu vor mai fi acesti lideri mizerabili care conduc acum tara. Exista posibilitatea ca politic Romania sa profite si sa crezee propriul sistem de compensare. In primul rind sa spuna romanilor unde sint depozitate actualele rezerve de aur ale tarii. Sint curios ce va raspudne Isarescu, pentru ca acest magar cioclu al economiei Romaniei, stie foarte bine legatura dintre FMI-aurul romanesc-Viena....
Sa ai o seara si o zi minunata. Multumesc pentru intrebare.
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


Afacerile guvernului canadian cu indienii nativi din anumite provincii au scos la iveala sume fabuloase care sint platite sefilor de triburi pentru a acoperii o serie larga de matrapaslicuri ale guvernului.Seful tribului Peguis cistiga anual 220.000$ care nu sint taxabili.Un alt sef de trib,al Enoch Cree Nation cistiga 175.000$ pe an si asta comparabil cu salariul anual al unui rezident al zonei respective, care este de 15.000$ pe an.Seful tribului 543-person Piapot din Saskatchewan, este platit mai bine decit primul ministru al Provinciei.Trebuie spus ca, contribuabilii canadieni care platesc taxe uriase,ofera acestor triburi peste 7 miliarde de dolari pe an si nu au acces la nici o informatie pentru a vedea cum sint distribuiti bani lor.Canadieni s-au saturat de secretomania aceasta si au pus presiune pe guvern sa li se arate cum sint cheltuiti bani in acesta directie.Sa nu trezim in Romania cu sefii tiganilor ca li se acorda si lor salarii anuale de acest gen pentru a acoperii si vota un guvern uncapabil.