ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI “Tara Sfinta”, Israel, a caror inaintasi au “suferit” ororile Holocaustului, este condusa de un Prim Ministru nazist – Netanyahu. El este printre putinii lideri mondiali, care nu au raspuns la miscarile de extrema dreapta din America si Europa….

“Tara Sfinta”, Israel, a caror inaintasi au “suferit” ororile Holocaustului, este condusa de un Prim Ministru nazist – Netanyahu. El este printre putinii lideri mondiali, care nu au raspuns la miscarile de extrema dreapta din America si Europa….

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 
Am vazut pentru mai multe luni, miscari de extrema dreapta, in Europa si in America, culminind cu luptele de strada, raniti si un mort, la Charlottesville, in SUA. Am asteptat reactia liderilor mondiali si in special a lui Netanyahu, care a avut intotdeauna grija sa “prezideze” comemorarile evreilor ucisi in Holocaust si sa fie aproape de comunitatea evreiasca “suferinda”, in fata fostelor lagare de concentrare naziste de pe teritoriul Europei. El nu a spus nimic, nici de miscarile de extrema dreapta din Franta, nici de cele din Germania si mai ales de cele din SUA, care au fost si inca sint foarte violente si organizate. De ce nu a facut-o?
Cel mai probabil, Netanyahu a sacrificat in mod politic, memoria “holocaustilor”, preferind sa taca, pentru a nu pune in pericol relatia cu SUA si mai ales cu Trump, care a fost invinovatit de toata suflarea Media jewmericana de duplicitate si tratare cu dublu standard a evenimentelor tragice de la Chalottesville. Mai mult, Trump a fost gasit ca fiind adeptul extremei drepte, in urma pozitiilor destul de conciliante fata de acesti nazisti.
Netanyahu, este unul dintre cei mai perversi politicieni la nivel global si a gindit ca atita timp cit Trump aproba actiunile extremei drepte israeliene, care nu este de accord cu aprobarea unui stat Palestinian suveran, el poate fi tacut si in acord cu neo nazistii, care ii fac jocul, iar el nici usturoi nu a mincat si nici gura nu ii miroase. 
Netanyahu are nevoie ca de apa de Trump, in ceea ce priveste o atitudine razboinica si razbunatoare fata de Iran, care de departe poate fi elementul de start al unui razboi de proportii care poate degenera intr-unul la nivel global. Alaturi de zona de granita dintre India, China si Pakistan, unde o confruntare poate avea un impact enorm asupra pacii mondiale, Iranul ramine punctul favorit al evreilor pentru demararea unei conflagratii militare de proportii.
Lipsa unei reactii a lui Netanyahu la miscarile neo naziste din America si tarile vestice europene, are la baza doctrina lui de ocupatie, bazata pe distinctii entice si religioase intre populatia dominanta care este in control si o populatie care este sub ocupatie…
Netanyahu se detaseaza de o parte a evreilor care sint raspinditi la nivel global, pe care pina acum ii folosea pentru a putea avea acces la microfoanele marilor parlamente si a putea actiona in voie. Lucrurile s-au schimbat mult pentru acest bufon al politicii mondiale si vizitele in Rusia, arata ca a cam fost lasat sa isi rupa gitul singur…
In plan national, Netanyahu este subiectul a o serie de investigatii pentru frauda si coruptie de proportii, la fel ca si fostul Prim Ministru evreu, condamnat in final, pentru ca indiferent cit de evrei sint ei, nu pot eluda racilele sistemului capitalist si avantajele lui pentru mizeriile politice care isi subordoneaza interesele acestui sistem. Intreaga familie a lui Netanyahu este in cercetari in Israel, pentru coruptie la cel mai inalt nivel…iar el faca bravada si se erijeaza in clovn in fata Presedintelui Putin, pentru care a fost o prada usoara, chiar daca a mers la Soci cu toata echipa lui de generali…nazisti.
Netanyahu este dependent din punct de vedere politic, in Israel, de mentinerea unei coalitii, in care parti din ea sint chiar cu mult mai extremisti decit el in ceea ce priveste ocupatia zonei palestiene si dorinta de conflict permanenta.
Cu numai citeva saptamini in urma, Senatorul american Ben Cardin, din Congresul American, a introdus spre aprobare, o lege prin care este promovata de grupul evreilor din Congres, care lucreaza in favoarea guvernului israelian. Aceasta lege, de o stupiditate de neimaginat, statuteaza faptul ca trebuiesc aplicate pedepse “criminale” pentru orice sustine un boicot economic in mod pasnic si pacifist autorizat de UE si ONU si este legat de critica asupra activitatilor evreilor in teritoriile ocupate prin forta….. Cum poate fi o coalitie mai nazista decit in acest caz?
Imediat dupa cazul Charlotyesville, in care am asistat la demonstratiile violente ale extremei drepte neo naziste americane, vechile dezbateri au reaparut, legat de “free speech” si pina unde ar trebui sa mearga libertatea de exprimare in discutiile pe fond de ura….
Trebuie sa fim de acord cu faptul ca este inacceptabil sa fie impiedicata exprimarea libera a opiniilor cetatenilor, care nu are nimic de-a face cu ura, dar care este sub forma unor critici virulente la politicile partinice si distructive pentru popor, pe care le promoveaza politicienii. Fara discutie ca politicienii capitalisti si Netanyahu in special, vor promova pedepse majore pentru cei ce doresc sa se exprime, considerind actiunea lor ca ilegala.
Asa cum bine stim din istorie, nazistii originali pe care extremistii de la Charlottesville ii admira, pierderea libertatii de exprimare este un semn de referinta al aparitiei puterii miscarilor care urasc cu adevarat si abordeaza doctrine politice, sociale si economice extreme. 
 
Adrian Cosereanu
 
 
 
 
Last Updated on Monday, 04 September 2017 19:12  

Comments  

 
0 #1 Albu de serviciu 2017-09-04 21:45
Domnule Adrian va citesc de vreo 2 ani articolele si analizele pe teme economice pe care le gasesc foarte bune. Sunteti o privire lucida prin ceata si fumul corporatist. Am gasit multe lamuriri la "intamplari" economice mondiale mai greu de inteles. Insa nu acelasi lucru pot spune si despre interpretarea ideologica a unor manifestari ce sunt prezentate partinitor si tendentios de mainstream media. Ma refer aici la infierarea "extremismului dreptei" pe care il comentati in articolul de mai sus.Ati vazut dreapya dar de stanga sponsorizata de Soros&co ati uitat. Nu cred ca "dreapta" este usa de biserica dar ar trebuii sa luati in considerare si alte cateva informatii(asta daca nu le stiati si faceti acest lucru din alte motive) asa cum sunt prezentate in articolele de mai jos.
-----------------------------------------------------------------------
Adrian Raspunde
In primu rind vreau sa va multumesc Domnule Eugen pentru aprecierile facute la articolele mele si chiar pentru aspectul critic iterat de dumneavoastra, insa a-si raspunde printr-o intrebare :Ce va face sa credeti ca gasca lui Soros si Clinton sint socialisti? V-as ruga sa imi dati un singur exemplu prin care ei au dovedit acest lucru. In al doilea rind, as vrea sa va spun ca dreapta capitalista, la putere, a construit un esdafodaj politic in care au integrat un tip de stinga care le convine si pe care o pot compromite la comanda, chiar cu stiinta "stingacilor". Pentru mine, nu exista stinga in capitalism si de aceea nu am discutat de stinga politica. Asa zisa stinga capitalista, personal nu o pot denumi stinga, din moment ce este legata ombilical si imprumuta bani pentru existenta, de la bancile capitaliste private. Exista in America un Bernie Sanders, care se doreste socialist, insa a lasat de dorit atunci cind a fost vorba daca accepta sa o sustina pe Hillary sau nu. A facut-o si a pierdut, iar daca va uitati acum, in aceseste zile ce se intimpla intre el si Hillary, este mai mult decit deprimant. Sper ca am raspuns la intrebare si o voi face de cite ori credeti ca am facut o eroare. Exista posibilitatea sa o fac, fara discutie, insa de data asta a fost ceva voluntar, pentru ca stinga nu exista si nu va exista in capitalism niciodata. Va multumesc pentru comentariu si apreciez interesul dumneavoastra pentru site-ul meu. Va doresc multa sanatate si o zi minunata si va astept cu comentarii si daca doriti, chiar articole sau comentarii mai largi pe care va asigur ca le voi posta. Cu respect.
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


Afacerile guvernului canadian cu indienii nativi din anumite provincii au scos la iveala sume fabuloase care sint platite sefilor de triburi pentru a acoperii o serie larga de matrapaslicuri ale guvernului.Seful tribului Peguis cistiga anual 220.000$ care nu sint taxabili.Un alt sef de trib,al Enoch Cree Nation cistiga 175.000$ pe an si asta comparabil cu salariul anual al unui rezident al zonei respective, care este de 15.000$ pe an.Seful tribului 543-person Piapot din Saskatchewan, este platit mai bine decit primul ministru al Provinciei.Trebuie spus ca, contribuabilii canadieni care platesc taxe uriase,ofera acestor triburi peste 7 miliarde de dolari pe an si nu au acces la nici o informatie pentru a vedea cum sint distribuiti bani lor.Canadieni s-au saturat de secretomania aceasta si au pus presiune pe guvern sa li se arate cum sint cheltuiti bani in acesta directie.Sa nu trezim in Romania cu sefii tiganilor ca li se acorda si lor salarii anuale de acest gen pentru a acoperii si vota un guvern uncapabil.