ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Media Jewmericana reprezinta racheta nucleara balistica a SUA si ataca fara ca America sa fie atacata. Un eventual razboi NU il va porni Kim Jong un, ci Media Jewmericana si raspindacii ei la nivel international….

Media Jewmericana reprezinta racheta nucleara balistica a SUA si ataca fara ca America sa fie atacata. Un eventual razboi NU il va porni Kim Jong un, ci Media Jewmericana si raspindacii ei la nivel international….

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 
Ascultam un interviu al lui Bashar al Assad, din 2015 la RT, in care el spunea si avea dreptate in totalitate, ca : “Propaganda vestica a fost si va fi intotdeauna cauza problemelor care au aparut si care, toate converg catre…presedinte sau un lider al unei tari. De ce ? Pentru ca ei concentreaza intreaga problema a Siriei in directia unui singur individ, presedintele tarii si in mod permanent, controleaza reactia a sute de milioane de oameni, aratindu-le prin diferite forme de exprimare, ceea ce nu este adevarat si nu este important si anume, faptul ca presedintele este mai important decit tara pe care o conduce. Ei promoveaza intotdeauna ideea ca alungarea presedintelui sau celui care nu este pe placul lor, rezolva problema inventata de ei a tarii respective….. Este modul lor de gindire si actiune subversiva…” 
Realitatea este ca Assad are dreptate, chiar in privinta Presedintelui Putin, care pina la lovitura de stat data cu ajutorul SUA, in Ucraina, era considerat prietenul lor cel mai bun, dupa care l-au transformat in dusmanul lor, caracterizindu-l ca fiind Tzar, criminal, autocrat, KGB-ist, criminal impotriva umanitatii si asa mai departe. Din acea perioada si pina in prezent, nu am auzit vreodata pe liderul rus sau guvernul de la Kremlin, sa aduca vreo jignire celor din Administratia Americana sau altor lideri americani, niciodata, absolut niciodata, insa americanii si-o permit. Jewmericanii din Media SUA, au gasit in cazul Ucrainei ca toata vina o poarta Presedintele Putin, iar o izolare a lui va rezolva problema ucrainiana, chiar daca inainte de lovitura de stat, Ucraina avea 35,4% din exportul ei cu Rusia si 34,8% din import tot cu vecinii rusi, iar dupa venirea Americii, Yankees au admis un comert cu Ucraina, in jurul valorii de 0,2% din exportul ucrainian iar de luat marfa din America, in afara armelor, nu a fost cazul pentru Kiev. Deci, izolarea Presedintelui Putin a “rezolvat” problema, lasind pe ucrainieni in Evul Mediu si imbogatind gasca lui Obama, Biden & Sons si complexul industrial militar bancar care le dadea ordine.
Acum, venim la situatia tensionata pe care raspindacii jewmericani din Media SUA, o creaza in jurul Coreei de Nord. Problema nord coreeana este mereu portretizata in Media Jewmericana ca fiind cauzata de …o persoana, Kim Jong un, lucru care elimina din tabloul general rolul Americii si aliatilor lor la criza actuala.
Privim in intreaga Presa Jewmericana si observam, in The Atlantic, cum se incearca crearea un scenariu in care problema nord coreeana este generata de Kim, iar rezolvarea ei este mereu un semn de intrebare, dupa ce arata cit de nociv este Kim si armele folosite de el si pe care mereu le pun in discutie ca fiind terminatoare pentru SUA si la final, chiar pentru aliatii americanilor. 
The New York Times titreaza cu litere de-o schioapa: “Ce poate face Trump cu problema Nord Coreeana?” Ei merg mai departe cu incitarea si evident ajung la situatia unei posibile interventii militare si eliminarea lui…Kim Jong un.
O alta publicatie Jewmericana, Huffington Post, aduce un nou titlu cu intrebare, evident, care sa arate dificultatea situatie si faptul ca exista o presiune si ceva trebuie facut, iar solutia este ca intotdeauna, eliminarea lui…Kim Jong un.
Revista de notorietate Time Magazin, care face parte din conglomeratul Media Jewmerican, vine si ea cu un titlu intrebare, dar de mare incarcatura emotionala, “Cum putem noi rezolva problema nord coreeana?”, incercind sa implice in solutie intreaga societate americana, evident in mod pervers si subversiv.
Pe de alta parte BBC, INTREABA, la fel, in mod pervers:”Nord Coreea – Ce poate face lumea din afara acestei tari?” implicind mereu populatia globului, ca si cum, daca ar incepe un razboi, ar fi fost dorit de populatia globului, care a raspuns deja negativ in acest sens…Asa arata propaganda mizerabila jewmericana!
Peste tot, aceasta Media Jewmericana raspindeste ideea eliminarii liderului nord coreean, ba chiar creaza articole in care anunta ca sint zvonuri din cercul interior al lui Kim, cum ca el va fi asasinat, pentru ca tara sa traiasca mai bine, iar daca nu va fi asasinat, vor incerca ei sa o faca, prin asasinarea lui rezolvind problema nord coreeana.
Dar vine o intrebare care nu apare in nici o publicatie jewmericana, dar al carei raspuns in putem gasi selectiv, analizind alte articole ale vremii: Ar putea moartea unui om, in speta Kim Jong un, sa elimine ostilitatea si ura unui popor fata de SUA, atita tmp cit cea mai mare parte a coreenilor stiu foarte bine despre masacrul care a fost instrumentat de americani la inceputul anilor 50, bombardind Coreea de Nord fara incetare si omorind ca deobicei, tot ce le-a iesit in cale, chiar fara sa fie tinta lor militara, perioada in care SUA a bombardat si omorit peste …20% din populatia civila nord coreeana???? Care ar fi raspunsul? De ce nu discuta jewmericanii de modul cum s-a construit acest sentiment in rindul populatiei nord coreene? Aveti mai jos articole care reflecta masacrul Americana supra populatiei civile nord coreene…
Daca Kim Jong un va fi eliminat fizic si evident nu ar mai fi presedintele tarii, ar putea nord coreeni sa uite masacrul care a  avut loc impotriva familiilor lor ,care au fost descompletate si desfigurate in anii 50 prin bombardarea fara incetare a Coreei de Nord de catre americani? Este imposibil, dupa atita rau care l-au indus americanii in Coreea de Nord, ca acesti coreeni sa uite, mai ales ca ei stiu ce s-a intimplat cu familiile si din familiile lor. Dar, din nou, jewemricanii nu spun nimic si merg pe eliminarea lui Kim Jong un.
Aceasta Media Jewmericana “omoara si iar omoara” in fiecare zi, aratind ca cei care le stau in cale sint problema si ea poate fi rezolvata numai omorindu-i, pentru stabilitatea si pacea mondiala, care ei, americanii, o distrug zilnic…
Mergem in Libia si lasam la o parte pe Kim….Masacrul NATO-SUA, din 2011 din Libia a fost tratat ca o necesitate de Jewmericani, iar omorirea lui Gaddafi a fost si sfirsitul luptei, lasind tara in paragina, dupa promisiuni desarte, o tara care avea cel mai inalt standard de viata din intreaga Africa, dupa cum vedeti in raportul de mai jos…
Chiar jewmericanii mincinosi de la Time, au admis ca sistemul de sanatate al Libiei, era unul de invidiat in intreaga Africa si nu numai. Acum, tara este intr-un colaps total si fara posibilitate de revenire. In care peste doua milioane de copii au fost lasati in afara scolilor bombardate si fara posibilitatea de a evolua. Un numar impresionat de libieni care doresc sa fuga de saracia creata de America si NATO, sint inghititi zilnic de apele Mediteranei, cu copii si familii. Extremismul a ajuns politica de stat si fara posbilitatea cuiva de a-l elimina sau a incerca sa aduca tara intr-o situatie favorabila si in afara extremismului. Oamenii sint tranzictionati ca in tirgurile de sclavi, in “moderna Libia” creata de americani si aliatii lor, toate aceste aspecte fiind scoase in evidenta chiar in publicatiile de mai jos in perioade diferite…
Hai sa presupunem ca fiecare acuzatie adusa lui Gaddafi de catre americani si aliatii lor ar fi fost adevarata, ceea ce nu este posibil sub nici o forma. Cum se putea ca distrugind infrastructura tarii, lasind fara apa potabila milioane de oameni si asasinind liderul national, in totala lipsa de respect fata de legile internationale, sa fie rezolvata problema Libiei? Aveti mai jos analize pertinente ale acelei perioade din care se poate vedea clar jocul murdar al Jewmericanilor bolnavi dupa razbunare si razboi ( ca doar asta au dedus ei de la asa zisul Holocaust invocat mereu…).
Daca eliminam din gindirea noastra modul cum i-am perceput pe Saddam Husein, Gaddafi, Kim Jong un, Bashar al Assad, Vladimir Putin si Maduro, prin intermediul Mediei Jewmericane in zeci de ani, totul apare fara sens si ca un circ ieftin instrumentat de jewmericani. Niciodata nu va putea fi rezolvata problema unei natiuni (aici intra si Ceausescu), indieferent ca este Siria, Venezuela sau Coreea de Nord, prin eliminarea fizica prin forta a liderilor lor, niciodata, si lista poate continua, cu Yemen, Afanistan si altii, pe linga cele aratate mai sus… Vedem mai jos, cum Trump si mizeriile din jurul lui, arunca pastila “inevitabila” rezolvarii problemei venzuelene, prin solutia militara si eliminarea lui Maduro.
Este mai mult decit evident ca SUA, nu vrea sa resolve problemele popoarelor respective si nu le va rezolva niciodata ci americanii cauta sa creeze haos, sa elimine liderii tarilor care vor sa le puna pe butuci…
Ceea ce este interesant si ma frapeaza, este ca aceasi tactica, Jewmericanii o folosesc si in…SUA, in tara de unde scriu si arunca pastilele la nivel mondial….. Daca discutam de Donald Trump, incepind de la primele zile ale cursei ca Presesedinte al SUA, din Ianuarie 2017, Media si alti membri raspindaci, la comanda jewmericanilor din serviciile de inteligenta, au cautat sa gaseasca solutia prin eliminarea lui, prin discreditarea lui in vederea scoaterii lui din scena, chiar daca inca nu avusese posibilitatea sa arate ceva. Donald Trump era si este facut raspunzator pentru simptomul American si problemele SUA, lasindu-se mereu impresia ca odata ce va fi scos de la putere, totul va decurge normal. Deci aceasta modalitate si strategie de actiune a jewmericanilor, este aplicata peste tot, chiar si in America, pentru ca ei sa fie in controlul acestui joc murdar. In Romania ei fac un alt joc, de intretinere a sistemului creat de ei si anume induc o imagine proasta a supra unui mamut din politica romaneasca, dar au intotdeauna alternative de schimbare, ei ofera poporului o noua varianta, un alt timpit, pentru a prostii populatia Romaniei si a-i face sa nu se gindeasca la o eventuala schimbare de sistem. Deci strategia cu variantele functioneaza in cazul Romaniei, unde se doreste evitarea schimbarii sistemului, jewmericanii stiind ca Romania are o putere autodistructiva de proportii si asta este extrem de favorabil lor.
Daca Assad ar fi indepartat de la conducerea Siriei, credeti ca ar dispare extremismul sau vacumul politic ar fi compensat in mod constructiv si favorabil Siriei sau ar deveni un alt Irak…?
Se poate ca problemele actuale ale Siriei sa poata fi rezolvate prin indepartarea de la putere a lui Assad? Mai stiti vreo tara pe glob, in care americanii si aliatii lor au indepartat un lider de la putere si s-a incercat refacerea acelei tari pentru a o numii model pentru alte natiunii suverane, care inainte au fost in criza, asa cum doreste sa apara din relatarile jewmericanilor? Mizeriile din Media Jewmericana au apelat si la diversiuni prin care arata ca seceta si dereglarile climaterice sint vinovate pentru nereusita actiunii lor si razboaiele civile intretinute de americani si aliatii lor…sint datorate acestor anomalii climaterice…
Cu putin timp in urma, o parte infima a Mediei vestice, a inteles ca sistemul jewmerican de eliminarea unui lider in ideea falsa a rezolvarii problemelor care confrunta o tara, nu poate functiona, ba mai mult, aduce acea tara in sapa de lemn, ceea ce americanii vor, in cele mai multe situatii. Aveti mai jos, o abordare de curind, cu mult mai aproape de realitate a celor de la The Intercept, care poate face ca solutiile sa fie cit mai apropiate, dar deocamdata, “cu o floare nu se face primavara” si Media Jewmericana isi continua prosteste strategia. Atit in America cit si oriunde interesele ei se contopesc cu ale fratilor din complexul industrial militar bancar american.
Este o rusine pentru noi toti sa acceptam tacit acest joc mizerabil, fara finalitate si care pastreaza intreg globul, permanent, pe muchie de razboi, torpilat de “armele” care au adus pina in prezent sucess, ale Mediei Jewmericane. Sa speram ca ne vom trezi si presa, televiziunea si toate canalele lor de informatii le vom ignora, pentru binele nostrum si al copiilor nostrii.
 
Adrian Cosereanu
Last Updated on Sunday, 17 September 2017 08:10  

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


The New York Times din 4 Septembrie 2010 prezinta in pagina "International" un articol in care se arata ca autoritatile italiene urmeaza exemplu Sarkozy si evacueaza tiganii din orasele peninsulare.Dar ceea ce este cel mai rau este ca se titreaza cu litere mari - "Actiunea de Reducere a Emigrantilor Romani se Imprastie in Toata Europa".Am crezut ca vor sa limiteze emigrarea doctorilor,specialistilor,tehnicienilor si inginerilor romani,dar nu a fost vorba despre aceste categorii care au umplut golurile lasate de prostia occidentala.In articol  trateaza ceea ce inseamna acesti tigani pentru Europa si provenienta lor,adica sint considerati ca fiind in totalitate romani.Se ofera chiar si o fotografie si multe detalii la modul cum traiesc si cit de saraci sint ei.Ceea ce nu se vede si nu se titreaza in paginile ziarului este de ce acesti tigani care nu pot fi nici pe departe confundati cu poporul roman,au ales ca destinatii preferate pe francezi si pe italieni.Oare nu sint aceste doua tari de destinatie a tiganilor cele mai apropiate din punct de vedere al caracterului,de acesti tigani? Oare faptul ca ei se simt bine, fura,violeaza,maninca din gunoaie si nu muncesc, sint atribute ale vietii franceze si italiene cotidiene? De fapt am vazut ce fac italieni in Romania,cit de infractori sint,caracterul lor "constructiv" si la fel francezii cu tiganii lor care se pare ca sint mai multi decit albii in acest moment in Franta.Deci spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa iti spun cine esti,iar pentru zeci de ani prietenia franco-tiganeasca si italo-tiganeasca a dainuit in pace si prosperitate reciproca.