ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI În timp ce milioane de europeni luptă zilnic cu cheltuielile necesare existentei și sint dezamăgiți de fiecare zi care trece, angajații marii bănci elvețiene UBS, arunca bancnote de 500 de euro la toaletele acestei mari corporații bancare...

În timp ce milioane de europeni luptă zilnic cu cheltuielile necesare existentei și sint dezamăgiți de fiecare zi care trece, angajații marii bănci elvețiene UBS, arunca bancnote de 500 de euro la toaletele acestei mari corporații bancare...

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 
Asistam la o cruciadă declanșată de băncile capitaliste naționale și marile corporații bancare, care decid tot ce mișcă în lumea politica si economica capitalistă, prin care se dorește eliminarea banilor cash. Sint voci pro și contra în acest sens, însă este o încălcare grava a democrației și dreptului fiecăruia de a avea sumele de bani dorite si castigate cinstit la dispoziție sub o formă sau alta. 
Se discuta de terorism și chiar se crează de către serviciile de inteligenta capitaliste, o fobie în jurul acestui terorism și posibilității de finanțare a lui cu cash, căile de finanțare, după care cei mai multi dictatori financiari mondiali, decid ca banii cash trebuie sa dispară. Dar aceleasi mizerii din banci, nu discuta nimic atunci cind vine vorba de interesul lor de  atrata cu cartelurile de droguri si spalarea de bani asa cum fac multe mari corporatii bancare printer care HSBC…
A fost decisa de BCE și alte organisme internaționale infractoare de la Bruxelles, chiar și ordinea priorității bancnotelor care trebuie sa dispară de pe piață și s-a ajuns la concluzia ca este foarte important ca moneda de 500 de euro sa fie prima care paraseste piața. De ce? Pentru ca ea este denumita "Bancnota Bin Laden" de către bancheri și guvernele corupte capitaliste, pentru a crea un impact major în rândul populației și a face ca scoaterea ei de pe piața sa fie justificată.
Dar este evident că  ne întrebăm : Cei ce se spune ca folosesc aceste bancnote în scop terorist sint într-adevăr niște oameni care trebuiesc trimiși în lanțuri la cele mai grele pușcării chiar daca sumele folosite de ei pentru plata teroristilor sint extreme de mici comparabil cu fraudele teroristilor bancari, dar ce se întâmplă cu cei ce aduna aceste bancnote și cum le folosesc sau le întrebuințează ei și organismele abilitate financiare, dupa retragerea de pe piata? Oare aceștia nu sunt chiar mai infractori si teroristi decât teroriștii fanatici arabi și cu mai mare impact la publicul larg, nevinovat și sărac, european, numărat în sute de milioane de persoane?
 
Banca elvețiană UBS a decis sa participe in acest circuit de colectare și stocare banilor de pe piata, a bancnotelor de 500 de euro.... Dar noi știm foarte bine cine sunt cei de la UBS, știm ca este cea mai mare  banca de depozite personale, cea mai fraudulenta și unde își ascund banii, marii evazioniști ai globului, in special americani. Știm ca ea a fost amendată și are un trecut mai mult decât negru și pline fraude. Peste 52.000 de americani evazionisti de proportii, aici discutind de miliarde sau sute de milioane, si-au ascuns si isi ascund banii la UBS, iar Administratia Americana a “renuntat” sa mai ceara desconspirarea lor, dupa cum vedeti in ultimul site, din raportul prezentat de Reuters…
 
Și, cu toate fraudele enumerate mai sus, care ar putea încăpea numai într-un singur an în mai multe cărți, acești măgari cu sediul în Elveția, plătesc toate amenzile și penalizările impuse și merg mai departe.... cu furatul. 
Dar sa revenim la dispariția bancnotelor de 500 de euro de pe piața și la ceea ce se intimpla cu aceste bancnote scoase de pe piata de teroriștii financiari de la UBS....
În ultimele săptămâni, procurorii elvețieni se confrunta cu un caz de o gravitate deosebită, însă și cu dificultatea de a lua vreo decizie, pentru că discutăm de băncile elvețiene, un adevărat mister, ei încercând sa își facă o imagine a modului cum "cineva" a aruncat la toaletele marii bănci elvețiene și internaționale, din Geneva, zeci de mii de euro, în bancnote de 500 de euro. 
Au fost hoții în grabă? Au furat ei banii sau este o practică comuna bancherilor incoltiti, în cazul în care nu pot fi scoși în afara băncii sau este o filiera a celor care colectează aceste bancnote, după care le "triază" intre ei și nu le-a ieșit pasenta? Greu de spus, dar dacă au scos banii de pe piața sau sint în curs de derularea procesului, fără ca Bin Laden sa lucreze la UBS, exista posibilitatea ca acești angajări ai băncii sa fie mult mai teroriști chiar decât Bin Laden, cu toata pleiada lor de sforării, în cârdășie cu guvernele capitaliste.
Problema este ca aceste toalete(WC-uri), ale marii bănci elvețiene UBS, au fost înfundate de mai multe ori cu bancnote de 500 de euro... Ce se întâmplă și cine sint teroriștii? Cine sunt cei care arunca în toalete și trag apa, bancnote de 500 de euro, într-o situație în care multi europeni ar dori sa facă o fotografie cu aceste bancnote prețioase in mina, sau nu câștiga după o lună de munca grea acești bani? 
Prima dată, acum citeva luni au fost descoperiți în toaletele aceleași bănci UBS, foarte aproape de depozitul supersecurizat al băncii, care conține cutii cu valori imense, un număr impresionant de bancnote de 500 de euro, care infundasera canalizarea toaletei respective, după cum arata în raport, Tribune de Geneva și confirmat de procurorii elvețieni.
Dupa numai citeva zile, Bloomberg ne anunta ca  un numar impresionant de banknote de 500 de euro au infundat toaletele a trei restaurante din apropierea marii banci UBS de la Geneva, fiind necesara interventia instalatorilor de apa si canalizare, pentru a debloca reteaua de canalizare a acestor restaurante. Imediat dupa acest eveniment, agentia de stiri AP, anunta ca la o pizzeria din preajma UBS din Geneva, politia a fost anuntata datorita faptului ca toaleta de la barbati a fost infundata cu bancnote de 500 de euro si rezidurile din toalete a refulat….
 
In total, acolo unde au fost chemati, pentru ca ne putem inchipui ca pentru multi patroni de mici restaurante a fost mana cereasca si nu au anuntat si nici nu au dat nici un ban inapoi, gasind ca introducerea miini in toaleta, chiar murdara, este un motiv sa creada cit de norocosi pot fi, in total, politia a descoperit zeci de mii de euro care infundau toaletele unitatilor economice din vecinatatea UBS si ale marii banci elvetiene, infractoare la nivel mondial. Ceea ce arata raportul politiei, este ca o parte a lor fusesera taiati cu foarfeca in doua, cel mai probabil in fuga…. Cine sint teroristii, care vor sa scoata de pe piata cashul si mai ales “bancnota lui Bin Laden”? Sa fie teroristii islamici inflitrati la UBS? Nu prea imi vine sa cred….
In Elvetia, distrugerea de bancnota nu este tratata juridic ca fiind o crima. Politia a declinat orice subpozitie si inca nu a prezentat o analiza detailata…dar cel mai interesant este ca, conducerea UBS a refuzat orice declaratie in fata presei sau pe alte canale de informatii……
Acestia sint cei care vor sa interzica cash-ul pe piata…. Pregatiti-va de “aterizare” economica, buzunarele unora s-au umplut si dau pe afara, aruncind din surplusul de bani la WC… Ce minunat capitalism, in care cei ce fura dicteaza regulile dupa care noi functionam si saracia noastra care este indusa si se doreste sa ni se explice ca este stare de normalitate…. Sa fie oare acesta motivul pentru care romanii din tara, inca mai doresc o tara ca afara? Spera ei sa imbratiseze in masa meseria de instalatori de apa si canalizare, pentru a-si primi salariul de pe funcul toaletelor? Capitalism…..
 
Adrian Cosereanu
Last Updated on Monday, 18 September 2017 20:44  

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


Inchiderea Canalului Suez,care este probabila in urma a ceea ce se intimpla in Egipt,ar crea un dezechilbru mondial.Navigarea din Arabia Saudita pina in Texas ar dura cu 12 zile mai mult decit acum, pentru tancurile petroliere.Peste 8% din trasportul maritim mondial se desfasoara prin Canalul Suez.Parcurgearea lui, de catre petroliere in general,din Peninsula Aarabica pina la New York scuteste 30% din drum,la fel o reducere de 57% o pot realiza in cazul unui transport de petrol catre Franta si peste 42% pentru Olanda.In fiecare zi,prin Canalul de Suez trec peste 2,2 milioane de barili de petrol catre tarile lumii.In 2009,prin Canal au trecut 17.228 nave comerciale si tancuri petroliere.Impactul inchiderii lui il vom simti fiecare dintre noi in buzunar.