ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI LAS VEGAS – O noua farsa Americana in care au murit oameni nevinovati? De ce nu ni se spune adevarul iar Media Jwmericana nu doreste sa vorbeasca in amanunt despre acest subiect? Care sint intrebarile cruciale care domina acest subiect controversat?

LAS VEGAS – O noua farsa Americana in care au murit oameni nevinovati? De ce nu ni se spune adevarul iar Media Jwmericana nu doreste sa vorbeasca in amanunt despre acest subiect? Care sint intrebarile cruciale care domina acest subiect controversat?

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 
Este clar ca publicul American este obisnuit cu farsele si scenariile hollywoodiene, chiar si atunci cind este vorba de zeci de morti sau chiar mii. Foarte multi americani, dupa momentul atacului, au inceput sa isi puna intrebari legate de originea lui si daca in spatele lui stau forte care nu au nici o legatura cu terorismul international ci cu cel national. Discut cu multi canadieni si americani si marea lor majoritate au semne de intrebare. De ce? Pentru ca au fost “arsi” de prea multe ori si sint reticenti la orice afirmatie a Media si mai ales a politicienilor americani. 
Americanii nu pot uita ca liderii lor militari si politici au ordonat si experimentat bombele cu napalm in Vietnam si Coreea, omorind un numar impresionant de oameni…
Aceasi americani au utilizat experimental arma radiologica chiar impotriva poporului lor, distrugind sanatatea a zeci de mii sau chiar sute de mii de oameni, aruncind zone intregi in cancer….
Ba, chiar acesti americani “prietenosi” si loiali, au testat arme radiologice si in vestul Canadei, creind si in acea zona o multime de oameni cu cancere, de acelasi timp si cu mult mai multi decit in alte zone, ei fiind concentrati, dupa cum spun cerecetatorii canadieni in acea zona vestica a Canadei…
Au fost nenumarate episoade de acest fel in istoria malefica a Americii, care si-a batut joc si isi bate in continuare, de sute de milioane de oameni….
A venit timpul atentatelor, incepind cu cel din 11 Septembrie 2001, care a produs cele mai multe fatalitati din istoria moderna a Americii si care chiar si dupa 16 ani suscita intrebari ba chiar ofera oamenilor de stiinta date din ce in ce mai clare ca totul a fost un scenariu de un cinism greu de imaginat.
A venit timpul regretabil al atacului din Las Vegas, care este analizat pe toate fetele, insa nimeni nu spune legat de aceste arme in cantitati uriase in posesia populatiei, care este diferenta dintre a fi legal si a fi mult mai putin moral, in capitalism,  sau mai pe scurt, legatura dintre frauda care a imbogatit si imbogateste un grup de criminali agreati de guvernul capitalist american si moralitatea lor, care a lasat si lasa de dorit…
Dar sa o luam pe rind si sa vedem care ar fi semnele de intrebare si comentariile care se ivesc pe marginea acestui eveniment de un tragism greu de imaginat.
1.Cum a putut acest criminal asupra caruia planeaza o serie de intrebari, care nu cred ca vor fi elucidate, sa procure in mod legal intr-un singur an, din 2016 pina in 2017, un numar de 33 de arme, fara ca cineva sa sesizeze ca ceva nu este in regula….?
2.In camera de hotel din care se presupune ca a tras Paddock timp de cinci minute in sir asupra multimii adunate la concertul country din Las Vegas s-a gasit o scrisoare a sinucigasului. De ce nu a fost data publicitatii si de ce nu se discuta nimic pe marginea continutului ei real? Cui ii este frica de adevar?
3. Nimeni nu stie, dar presupune toata lumea, ca a existat un al doilea tragator cu citeva etaje mai jos sau din alta directie, dar Media Jewmericana nu spune nimic. Este extrem de greu de crezut ca Paddock a putut sa actioneze pe atitea fronturi si cu atitea arme si incarcatoare pentru a mentine un foc continuu asupra multimii. Un sofer de taxi a inregistrat un film in timpul derularii evenimentelor, in care se vede clar ca a fost un al doilea tragator cu un nivel mai jos, iar un video realizat de Dan Bilzerian confirma deasemenea, fara ca intre cei doi sa fie vreo legatura, ca o arma automata a tras de la un nivel mai jos fata de pozitia din care a tras Paddock si aveti mai jos dovezile…
4.De ce autoritatile, imediat dupa masacru discutau de un alt suspect care ar fi fost situat la etajul patru, cu mult mai jos decit Paddock care a fost la etajul 32…?  De ce Media Jewmericana nu discuta de acest aspect?
5.Dupa cum arata Jon Rappoport, ar fi fost practic imposibil ca Paddock sa omoare 58 de persoane si sa raneasca peste 573 altele in mai putin de cinci minute cit a durat focul continuu, fara ca el sa aiba gloante trasoare la indemina, el putind sa traga in rezervoarele de benzina si combustibil din apropiere si sa produca un dezastru de proportii, omorind tot ce misca in zona. Armele pe care el le-a folosit nu aveau cum sa duca la un asemnea numar de morti in acest timp… De ce FBI ul nu recunoaste acest lucru si nu vine cu aceasta ipoteza…?
6.Cum a putut Paddock sa acumuleze in camera de hotel, intr-unul dintre cele mai luxoase resorturi hoteliere din Vegas, cu peste 10.000 de angajati, un numar impresionant de arme de foc si mai multe mii de cartuse, din moment ce el a fost cazat la acest hotel pe data de 24 Septembrie 2017, deci cu citeva zile inainte. Chiar nimeni nu ar fi observat si nu ar fi analizat sutele de camere de luat vederi instalate in complexul hotelier? Femeia de serviciu care a facut curat in camera si personalul, nu au avut nici o suspiciune? Greu de imaginat…
7.Cum se poate ca cineva fara pregatire militara, asa cum anunta FBI si NSA legat de Paddock, sa opereze atitea arme simultan si sa aiba o asemenea “performanta” trista? Ceea ce spune Media Jewmericana nu are nici un sens…
Discutam de arme, cu totul altele decit cele folosite de drogatii si mizeriile care se impusca prin mall-urile americane sau pe strazile marilor orase si care nu trag sub nici o forma in peste 500 de oameni….. Fara discutie ca, pentru a actiona si activa aceste arme, este necesara o perioada de pregatire destul de mare, experienta si forta mentala criminala dar si forta fizica. Dupa trasaturile fizice ale lui Paddock, este imposibil de crezut ca el ar fi putut opera aceste arme sub o forma continua si sa traga fara oprire din mai multe unghiuri de la doua ferestre situate la citiva metri distanta una de alta.. el fiind un batrin care nu a urmat legal nici o pregatire militara, nu a fost Navy Seal sau in trupele speciale ale FBI, ci a fost contabil la guvern si jucator inrait la cazinouri, cu un fizic mai mult decit firav…un pensionar atit din punct de vedere a virstei cit si fizic…
8.Cum explica FBI, faptul ca in multime, dupa declaratiile mai multor martori, a existat o doamna, care cu numai 45 de minute inainte de atac a spus mai multor persoane din jur ca “vom murii cu totii”…?
9.Cum se poate sa dureze 72 de minute pina organele de securitate au intervenit si au intrat in camera de hotel unde l-au gasit pe Paddock mort?
10.Cum a putut Paddock sa trimita fara probleme 100.000 de dolari cash in Filipine, prin intermediul bancii, din moment ce la fiecare suma de peste 5.000 de dolari trimisa se ridica un steag rosu in dreptul fiecarui cetatean american sau canadian si esti chemat sa discuti si sa dai date exacte despre destinatar atit bancii cit si agentiei de colectare a taxelor. Nimeni nu poate trimite peste 10.000 de dolari sau nu poate depune in banca aceasta suma fara sa dea declaratii si sa fie plimbat cu toate actele si semnaturile, prevalindu-se de terorism si finantari ale gruparilor teroriste internationale, iar Paddock a fost in situatia in care a trimis …100.000 de dolari cash…Cum se poate sa nu fi existat un semn de intrebare cu putin timp inaintea atacului??? El a cistigat la cazinouri in 2015 peste 5 milioane de dolari…
11.Cum se face ca asa zisa prietena a lui Paddock a fost in Filipine in momentul atacului pentru primirea banilor, iar acum a revenit in America si autoritatile spun ca a declarat ca nu stie nimic, insa alta informatie nu mai transpira de acolo…
12.Nu ni se spune nimic de medicatia pe care eventual Paddock o ingurgita, pentru ca imi este greu sa cred ca atit el cit si fratele lui (vazindu-l la interviul de dupa crima) erau in afara medicamentelor, cel putin antidepresante. Care este istoria medicala a lui Paddock si de ce nu se discuta de ea?
13. Cum se face ca ISIS a revendicat imediat atentatul, iar FBI nu a stat pe ginduri nici cinci minute si l-a infirmat? Cum putea FBI sa fie atit de sigura pe rezultat, mai ales ca terorismul domestic in SUA, in care sint implicati americani, nascuti crescuti in SUA, este promovat de ISIS? De ce a sarit asa de repede FBI-ul la concluzie?
14. Declaratiile autoritatilor arata ca Paddock a cistigat de-a lungul timpului la cazinouri, milioane de dolari….Daca el era atit de bogat si avea atitea proprietati, cum se face ca a dorit sa termine cu viata in acest mod lamentabil, lasind in urma o avere? 
15. De ce se muta el permanent dintr-o locatie intr-alta, avind pina in prezent, in viata de adult, peste 27 de resedinte?
16. Una dintre cele mai grele intrebari, care nu a fost luata in considerare niciodata, este: De ce aproape toate iesirile de pe terenul unde se desfasura spectacolul au fost blocate complet si nu s-a putut iesi de acolo?
Deci, autoritatile au blocat tinerii in acea zona si au fost macelariti fara posibilitea de a scapa si intr-un haos total…..nelasindu-le tinerilor nici o posibilitate de scapare in fata ploii de gloante, dupa cum vedeti mai sus?
17.De ce a fost ales ca tinta, acest concert de muzica country, unde foarte multi tineri proveneau din mediul rural si erau majoritar suporteri ai lui Trump? Nu se discuta nimic despre o posibila afiliere a lui Paddock la Antifa…
Dupa cum arata NBC, investigatorii sint prinsi intre doua aspecte foarte importante: In camera de hotel a lui Paddock a fost gasit un incarcator de telefon mobil care nu apartine nici unui telefon mobil care a fost si era in proprietatea lui, insa el a fost singurul care a inchiriat aceasta camera de hotel… In al doilea rind, inregistrarile video si audio din garajul hotelului au aratat ca in perioada cind automobilul lui Paddock a iesit din garaj, una dintre “cheile carduri” folosite pentru intrarea in camera a fost folosita pentru deschiderea camerei, el fiind exact in acel timp in automobil si iesind din garajul hotelului….
Cine l-a ajutat pe Paddock in aceasta actiune criminala bine pregatita si instrumentata, care nu are cum sa fie opera unui ageamiu…??????
Ce stie FBI-ul si noi nu stim sau poate nu vom afla niciodata?
 
Adrian Cosereanu
Last Updated on Tuesday, 10 October 2017 20:33  

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


In urma cu citeva zile Mugur Isarescu,asa zisul Guvernator al BNR declara cu nonsalanta unui bolnav mental ca este ingrjorat de modul cum tinerii ii vor acoperii pensia lui de batrinete atunci cind va iesii din cimpul muncii.Poate ca era beat, dar pentru un Guvernator BNR, chiar si beat fiind nu este o scuza a spune asemena enormitati.Nu este nici prima si nici ultima prostie debitata de reputatul specialist bisnitar de la BNR ancorat la corabia chiorului.

Cum poate el crea imaginea muncii lui in cadrul BNR care a reprezentat si reprezinta o pirghie importanta in economia nationala,lovind in tineri?

Atit a facut el,incit sa nu aiba incredere in tineretul roman? Pai atunci de ce a stat acolo si de ce mai cere pensie daca nu crede in ei si in ceea ce a facut?

Merita el pensie dupa ca e a trimsi tineretul la cules capsuni pentru a acoperii gaurile produse in bugetele de familie de o guvernare a BNR falimentara?

Oare nu este el un produs al unui sistem(capitalist) care ne ignora si ne sfideaza chiar si prin declaratii de acest fel? Halal sistem !!