ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Trump ia o decizie care divide puternic occidentul, creaza posibilitatea intaririi pozitiei Presedintilor Putin si Xi si duce la o noua reasezare in strategia geopolitica.

Trump ia o decizie care divide puternic occidentul, creaza posibilitatea intaririi pozitiei Presedintilor Putin si Xi si duce la o noua reasezare in strategia geopolitica.

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 
Occidentul European se dezice de Trump si nu este de acord cu neratificarea acordului nuclear cu Iranul…
O intreaga suita de politicieni europeni au incercat sa intoarca o decizie periculoasa si prosteasca Americano – Evreiasca, de anulare a Acordului Nuclear semnat de SUA cu Iranul. Nu s-a putut si lucrurile merg in directia dorita de America, adica a razboiului cu orice chip, pentru ca americanii sa scape de saracia si rusinea care a acoperit o economie artificiala si destinata profitului unui grup de infractori care nu se mai satura cu miliardele facute si nu au scrupule cind este vorba de o saracie lucie si oameni care traiesc cu doi dolari pe zi in America.
Merkel, May, Macron, Presedintele Putin, Lavrov si multi altii au iesit la rampa sa denunte neratificarea Acordului Nuclear semnat intre Obama si Rouhani. Mai mult, cu citeva ore in urma, Ferderica Mogherini, de altfel o pierduta a politicii externe a UE, dar sefa a acestui department in cadrul UE, dadea un raspuns la nerozia lui Trump, in care spunea ca pina in prezent au avut loc 8 inspectii internationale, iar Iranul a trecut cu bine toate testele si se supune acordului incheiat – “Nu au fost nici un fel de violare ale acordului nuclear incheiat intre liderii iranieni si liderii americani iar iranienii s-au achitat de toate obligatiile contractuale…”. Ce se mai poate spune si ce mai pot sa creada europenii? Un singur lucru, si anume ca Trump si Administratia Americana vor din nou sa traga Europa intr-un razboi fara relevanta pentru batrinul continent, insa foarte important pentru America, care doreste ca europenii sa cheltuie cit mai mult, sa aiba cit mai multe pierderi si sa devina sclavii financiari ai dolarului american si Americii. 
Mai departe Mogherini anunta ca “Acordul a fost respectat si a indepartat Iranul de la o eventuala dezvoltare a armelor nucleare, care este vitala intregii omeniri..” . Mai mult, aceasi Mogherini spunea cu citeva ore in urma ca, “Trump are multe puteri in mina lui dar nu exista nici o singura persoana sau o singura tara, care are autoritatea sa declare acest Acord Nuclear nul, iar UE va continua sa considere Acordul in functiune si nu va tine cont de opinia lui Trump, care este in afara legilor internationale prin minciunile proferate…”.
Rusia a exprimat cu citeva ore in urma acelasi sentiment fata de decizia lui Trump, prin intermediul super politicianului Serghei Lavrov, spunind la un interviu al RIA, ca “ar trebui ca toate partile interesate in pace sa fie in unanimitate favorabile mentinerii Acordului, pentru ca principala sarcina acum, este prevenirea ca un astfel de acord nuclear sa nu colapseze…”
Vedem mai jos articolele editate cu citeva minute in urma, legat de evenimentul de importanta planetara, tratat de Trump in stil Hollywoodian, care poate avea consecinte extrem de grave pentru economia si pacea mondiala…..
Cu numai doua ore in urma, Rusiia a anuntat, via The Independent, ca nesemnarea acordului cu Iranul de catre Trump, va aduce dupa sine o eroare majora a americanilor in perspectiva imediat urmatoare….
Ca o ironie a sortii, comunitatea internationala si Presedintele Rouhani au amintit SUA ca acest accord NU este unul UNILATERAL si ca nu are cum sa ia decizii de unul singur fara sa treaca prin labirintul compromisurilor si negocierilor internationale, dar Trump este o batjocura de politician si va merge inainte, pentru ca este mult prea personalizat si in afara oricarui act politic..
Trump vorbeste de terorism la adresa Iranului, fara sa tina seama ca cei mai mari sponsori al terorismului sint….. Arabia Saudita si Israelul. 
Netanyahu s-a grabit sa puna pe facebook  cu citeva ore in urma, o cuvintare a lui de multumire fata de decizia lui Trump, felicitindu-l pentru decizia curajoasa luata si oportunitatea de a schimba acest acord care nu ii permitea infractorului Netanyahu sa ameninte Iranul cu un razboi in zona… 
Evreii, urmasii holocaustilor, sint inebuniti dupa detonarea unei bombe nucleare si sa vada in jurul lor morti si tari distruse ca doar asa trebuie sa fie opinia celor din Tara Sfinta, pentru a imprumuta bani si pentru a controla resursele altor state, insa de data asta, ei sint in barca cu un vislas fara nici o veleitate si considerat de un glob intreg un clovn si caz patologic… Israelul joaca o carte proasta si de cacealma care  ar putea sa ii duca cu multi, multi ani in urma, in istorie… Evreii nu se mai pot baza pe compasiunea comunitatii internationale, atita timp cit doresc un razboi terminator care va devasta un glob intreg… Presedintele Putin este cu ochii pe acesti urmasi ai holocaustilor din Tara Sfinta…
 
Adrian Cosereanu 
Last Updated on Wednesday, 25 October 2017 21:30  

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


In urma cu citeva zile Mugur Isarescu,asa zisul Guvernator al BNR declara cu nonsalanta unui bolnav mental ca este ingrjorat de modul cum tinerii ii vor acoperii pensia lui de batrinete atunci cind va iesii din cimpul muncii.Poate ca era beat, dar pentru un Guvernator BNR, chiar si beat fiind nu este o scuza a spune asemena enormitati.Nu este nici prima si nici ultima prostie debitata de reputatul specialist bisnitar de la BNR ancorat la corabia chiorului.

Cum poate el crea imaginea muncii lui in cadrul BNR care a reprezentat si reprezinta o pirghie importanta in economia nationala,lovind in tineri?

Atit a facut el,incit sa nu aiba incredere in tineretul roman? Pai atunci de ce a stat acolo si de ce mai cere pensie daca nu crede in ei si in ceea ce a facut?

Merita el pensie dupa ca e a trimsi tineretul la cules capsuni pentru a acoperii gaurile produse in bugetele de familie de o guvernare a BNR falimentara?

Oare nu este el un produs al unui sistem(capitalist) care ne ignora si ne sfideaza chiar si prin declaratii de acest fel? Halal sistem !!