ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

STANGA REALA

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

INFORMATIE IMPORTANTA!

Va invit cu deosebita placere pe noua pagina de facebook, Stanga Reala, unde sint un numar mult mai mare de informatii, insa acest site va ramine in continuare unul de analiza si dezvoltare logica a unor evenimente politice, economice si sociale, in detaliu. Pe aceasta noua pagina de facebook, Stanga Reala, veti putea citi informatii atit din viata politica a planetei, din America, Europa, Asia si America de Sud, dar si aspecte vitale ale economiei globale si vietii sociale. Va multumesc pentru permanentul interes fata de site si va promit in continuare informatii care sper sa va suscite interesul si sa fie altceva decit ceea ce se citeste in Romania si nu numai.

https://www.facebook.com/stangareala/

Last Updated on Monday, 06 November 2017 20:59  

Comments  

 
0 #1 A.D. 2017-10-19 22:21
Bună seara,

Pumnul din sigla „Stângii reale” este un pumn ... al mâinii drepte.
-------------------------------------------------------------------------
Adrian Raspunde
Sintem in situatia demolatoare pe care o putem da capitalismului este atut sa cunoastem ideologia "noii" drepte cit si sa lovim cu dreapta, pentru ca lovitura sa fie mai puternica. Buna remarca si ca deobicei, venita de la un om inteligent pe care il respect si care este atent mereu la detalii. sa ai o zi buna si hai sa ne dumirim cu ceea ce reprezinta capitalismul pentru a ne pregatii atacul.... Cu respect si multumiri.
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


Inchiderea Canalului Suez,care este probabila in urma a ceea ce se intimpla in Egipt,ar crea un dezechilbru mondial.Navigarea din Arabia Saudita pina in Texas ar dura cu 12 zile mai mult decit acum, pentru tancurile petroliere.Peste 8% din trasportul maritim mondial se desfasoara prin Canalul Suez.Parcurgearea lui, de catre petroliere in general,din Peninsula Aarabica pina la New York scuteste 30% din drum,la fel o reducere de 57% o pot realiza in cazul unui transport de petrol catre Franta si peste 42% pentru Olanda.In fiecare zi,prin Canalul de Suez trec peste 2,2 milioane de barili de petrol catre tarile lumii.In 2009,prin Canal au trecut 17.228 nave comerciale si tancuri petroliere.Impactul inchiderii lui il vom simti fiecare dintre noi in buzunar.