ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

STANGA REALA

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 

INFORMATIE IMPORTANTA!

Va invit cu deosebita placere pe noua pagina de facebook, Stanga Reala, unde sint un numar mult mai mare de informatii, insa acest site va ramine in continuare unul de analiza si dezvoltare logica a unor evenimente politice, economice si sociale, in detaliu. Pe aceasta noua pagina de facebook, Stanga Reala, veti putea citi informatii atit din viata politica a planetei, din America, Europa, Asia si America de Sud, dar si aspecte vitale ale economiei globale si vietii sociale. Va multumesc pentru permanentul interes fata de site si va promit in continuare informatii care sper sa va suscite interesul si sa fie altceva decit ceea ce se citeste in Romania si nu numai.

https://www.facebook.com/stangareala/

Last Updated on Monday, 06 November 2017 20:59  

Comments  

 
0 #1 A.D. 2017-10-19 22:21
Bună seara,

Pumnul din sigla „Stângii reale” este un pumn ... al mâinii drepte.
-------------------------------------------------------------------------
Adrian Raspunde
Sintem in situatia demolatoare pe care o putem da capitalismului este atut sa cunoastem ideologia "noii" drepte cit si sa lovim cu dreapta, pentru ca lovitura sa fie mai puternica. Buna remarca si ca deobicei, venita de la un om inteligent pe care il respect si care este atent mereu la detalii. sa ai o zi buna si hai sa ne dumirim cu ceea ce reprezinta capitalismul pentru a ne pregatii atacul.... Cu respect si multumiri.
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


Afacerile guvernului canadian cu indienii nativi din anumite provincii au scos la iveala sume fabuloase care sint platite sefilor de triburi pentru a acoperii o serie larga de matrapaslicuri ale guvernului.Seful tribului Peguis cistiga anual 220.000$ care nu sint taxabili.Un alt sef de trib,al Enoch Cree Nation cistiga 175.000$ pe an si asta comparabil cu salariul anual al unui rezident al zonei respective, care este de 15.000$ pe an.Seful tribului 543-person Piapot din Saskatchewan, este platit mai bine decit primul ministru al Provinciei.Trebuie spus ca, contribuabilii canadieni care platesc taxe uriase,ofera acestor triburi peste 7 miliarde de dolari pe an si nu au acces la nici o informatie pentru a vedea cum sint distribuiti bani lor.Canadieni s-au saturat de secretomania aceasta si au pus presiune pe guvern sa li se arate cum sint cheltuiti bani in acesta directie.Sa nu trezim in Romania cu sefii tiganilor ca li se acorda si lor salarii anuale de acest gen pentru a acoperii si vota un guvern uncapabil.