ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Europa mărșăluieste pe urmele lui Viktor Orban? Este el un lider autoritar de dreapta? Ce înseamnă dreapta autoritară și cum difera fata de "social democrația" capitalistă falsă?

Europa mărșăluieste pe urmele lui Viktor Orban? Este el un lider autoritar de dreapta? Ce înseamnă dreapta autoritară și cum difera fata de "social democrația" capitalistă falsă?

Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 
După acest articol, cunsiguranta, multi vor spune ca sunt adeptul ungurilor, ca îl laud pe Orban și dau "apa la moară" ungurilor în procesul creșterii personalității lor și nu în ultima instantă, voi fi criticat ca pot găsi aspecte pozitive în politica maghiară, comparativ cu calamitate politică de pe scena românească.
În Ungaria au avut loc alegeri, iar Viktor Orban și Fidesz au ieșit învingători, situația în Parlamentul maghiar fiind de departe favorabilă Fidesz și lui Orban, pentru a putea rescrie Constituția țării.
Pentru tarile occidentale, știrea a căzut ca o bombă pe care nu și-ar fi dorit-o în parohia lor, o veste care a perturbat întreg vestul. De ce? Pentru ca poate veni ceva care nu mai poate fi ușor controlat de vest sau nu mai poate fi deloc controlat. 
Dar mai mult, vestul este îngrijorat ca acest control prin Constitutie, poate fi preluat de alte forte, din afara zonei de influenta occidentale, deoarece Orban a arătat o abordare duplicitară în multe situații și chiar a "muscat mâna care l-a adus la putere" sau l-a creat, care se numește Soros și pe care pare sa încerce sa îl umilească în fata unui glob întreg, joc care poate fi din nou, unul de finețe politică, dar cu implicații majore pentru soarta politica a lui Orban. Ce se poate aștepta vestul de la un asemenea politician și om, cum este Orban?
Practic, campania lui Orban a fost una anti Soros, un globalist erijat în fals democrat socialist, de fapt un criminal și un sforar al politicii mondiale, care este la o vârstă de natură să nu mai aibă ce pierde și la care dorește sa arate lumii ca poate întoarce pe dos planeta.....Un boșorog criminal și fără scrupule în tot ce face, dar maghiar de origine....evreiască.
Revenind la Orban, trebuie sa spunem ca principala lui coordonată în alegeri, a fost sa oprească în totalitate procesul de cedare a suveranității și independentei Ungariei în favoarea UE, manifestând dorința de a lupta împotriva invaziei africane și islamice orientale în Ungaria. 
Vestul este surprins major de mișcarea lui Orban și a crezut mereu ca ceea ce a făcut el, este un refugiu politic pentru a câștiga electorat. Mișcarea lui Orban este un paradox european și mondial, venit de la liderul unui popor migrator, care a luptat sa își facă loc în Europa, care a luptat pentru existenta lui cu trupele  celei mai mari forte militare ale planetei din acea perioadă , Imperiul Roman.
Este paradoxal, faptul ca ulterior popoare din Europa, cu "state" vechi și chiar creatoare ale continentului european, nu au reactionat autoritar, în timp ce un popor migrator la origine, reacționează dur în fața unei migrații masive.
Dar întrebarea trebuie sa fie, în opinia mea: De ce autocrati de tip Orban se ridica masiv în preferințele electoratului național și nu numai, iar asa ziși liberal democrați creați de sistemul capitalist al "tuturor posibilităților", intra în disgratia acestor popoare capitaliste, în final acesti perverși "democrați liberali" capitaliști, formați de sistem ca un refugiu al criticilor capitaliste fata de propria construcție, fiind mărul discordiei.
Problema trebuie tratata de la origine și anume de la faptul ca autocrati, de gen Orban, se adresează în fata popoarelor lor prin punerea în evidență a fricii primare și existențiale a societăților civilizate. Ei pun în evidență extremele situației și anume moartea unei civilizații în care popoarele au fost născute și crescute și ai cărui oameni ii aparțin. Este corect? Se pare ca DA, în opinia popoarelor care votează ce gândesc .
De partea cealaltă, acesti asa zișii "democrați liberali progresisti", construiți de sistemul capitalist cu un design bazat pe falsitate, vad națiunile ca fiind tranzitorii, astăzi într-un loc, mâine într-alt loc.....ceea ce autocrati de tip Orban nu accepta și sint ancorați puternic la un nou curent de tip tribalism și naționalism.
Dar, atunci cind sistemul este în criză, asa cum se întâmplă acum, propavaduitorii minciunii capitaliste numita și înțeleasă de ei ca fiind "democrație", nu pot sa intre în competiție cu autocrati, aceștia din urma fiind, paradoxal, avantajați de mediul economic precar creat chiar de falși social democrați progresisti capitaliști.... Acești perversi social democrați construiți de capitaliști NU VAD CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN VEST CA FIIND O CRIZA ECONOMICA SI SOCIALA ENORMA, CI CA STARE DE NORMALITATE A UNUI CICLU CAPITALIST, ÎN REALITATE DEVASTATOR....... În același timp, autocratii, vad situația economica actuala ca fiind devastatoare, ei nefiind departe de realitate, ba chiar ancorați corect în ea.
Social Democrații capitaliști ne vad pe noi, oamenii de rând ca mărșăluind pe un drum care duce către o lume noua, unde democrația dorită de ei, diversitatea, tot dorită de ei, și egalitatea, promovata mincinos și fals de ei, vor fi celebrate pe întreg parcursul. Chiar asa sa fie?
Pentru a înțelege urcarea lui Orban in preferintele electoratului, noi trebuie sa vedem pe cei din fata noastră în mod obiectiv și sa ne vedem pe noi înșine asa cum ne vad cei din jurul nostru....ceea ce nu se ușor.
Ungaria este o țară cu un popor mic numeric, în jurul a 10 milioane de suflete cu un DNA propriu de sute de ani, poate chiar mai bine. Ei au propria lor limba pe care o vorbesc, au istoria lor, au eroii lor, asa cum ii gândesc ei, au cultura lor și nu în ultima instanta, identitatea lor. 
Ca și multe țări europene, mai ales est și central europene, peste 2/3 din teritoriul lor a fost călcat de războaie, chiar dacă  istoria arată că au fost duplicitari și uneori au pierdut în fata unei realități care nu le putea da dreptate. 
În schimb, ungurii doresc sa rămână asa cum sunt și sa îndure soarta lor sau sa își ducă singuri crucea, asa cum pot, o cruce comuna multor națiuni dar la care fiecare națiune se închina dorind altceva.
Ungurii nu vor sa deschidă granițele lor pentru alte popoare, dar nici nu vor sa lupte împotriva altor popoare care eventual i-ar invada cultural. Ei nu vor o migrație de masa în tara lor, care ar putea schimba Ungaria în ceva care sa nu le placă. Ei nu vor sa devina minoritate în țara lor și pentru asta, au ales un lider autocrat, care aidoma lui Trump, va pune "Hungary First".
Americanii perverși, asimilați în totalitate de capitalism, au votat pentru "America First", dar când vine vorba de munca și sclavagism, discuta de necesitatea "diversității etnice", punând problema unui "minunat" mozaic etnic, creând o cultură spontană, a locului, dorită de ei și globalistii perversi.
Ungurii își vad existenta în pericol și gândesc ca milioane de unguri, africani, arabi și islamiști de pe toate continentele, dacă ar locui în tara lor, ar însemna anihilarea în totalitate a culturii lor și a unei națiuni istorice pe care ei o îndrăgesc și vor sa o păstreze. Ceva rău până aici??? Se pare ca nu. 
Perversul și "naivul" Macron, un nimeni în ale diplomației și politicii mondiale, spune ca alegerile din Ungaria și unele tari europene, unde autocrati au preluat puterea, reprezintă o manifestare a "egoismului național". 
Chiar asa sa fie și Franța să își dorească sa devină o Mother Theresa a tuturor națiunilor? Are dreptul perversul Macron sa considere dorința de supraviețuire culturala a unui popor ca fiind "egoism național"? 
Dar întrebarea mea pentru Macron ar fi: Ce ai face Monsieur Macron, dacă alți 5 milioane de refugiati de religii diferite, culturi diferite și atitudini diferite fata de viata, familie și muncă, chiar veniți din Imperiul Francez ar veni în Franța în acest moment și ar profita de altruismul fals arătat de tine? Cu siguranță, Le Pen ar fi câștigătoarea alegerilor anticipate și ar fi pe scaunul de la Palatul Elysee.
America "democrată" trebuie sa privească în urma, când discuta de lideri ca Orban și țări ca Ungaria și sa perceapă sacrificiul și pierderile la care au fost dispuse populațiile native de pe continentul Nord American, pentru a-și apăra cultura lor în fata invaziei europene, iar Europa trebuie sa gândească invers și anume, la o invazie a lumii a treia pe bătrânul și civilizatul continent european...... Fenomen care nu trebuie scăpat unei analize profunde...
 Ma uit la americani și încerc sa ma gândesc unde a greșit Orban. Americani proslăvesc Amendamentele unei Constituții de care se prefac ca sunt mândrii și ne pun tuturor în fata Primul Amendament, în care discută de exprimare libera(Free Speech), care nu există, de libertatea presei, care nu exista, și este total ancorata statului crony capitalist și corporatist american, despre libertatea unei Media jewmericane care protejează blasfemia, pornografia(pentru a o specula când le convine), limbajul murdar, tot când le convine și asupra celor ce le convine și chiar libertatea de a arde propriul drapel national. Aceasi Constituție promovează dreptul femeilor sa aleagă dacă vor sa accepte un avort, dar și căsătoria intre homosexuali..... 
 Asta ar fi exemplul pe care ar trebui sa îl urmeze Orban? Asta este Constitutia care ar aduce succes maghiarilor? Asta este cultura pe care maghiari și europenii ar dori sa călăuzească popoarele lor? Poate ca nu, dar încă mai exista trădători de țară și milogi la Poarta Washingtonului și Poarta Bruxelles lui, de teapa lui Iohannis, cel mai german președinte dintre romani....
Washingtonul oferă în mod pervers lumii, existenta unei societății cu mai multi Dumnezei, pronunțându-se pentru libertatea religiei care interzice copiilor creștini integrarea într-un cadru de respect și chiar călcarea în picioare a unor percepte religioase care au creat o civilizație, liderii americani încălcând în mod flagrant codul moral necesar în școlile din SUA, doar pentru promovarea unui imperiu de carton și umplerea buzunarelor unor mizerii... ASTA VĂD ELITELE AMERICANE CA FIIND UN PROGRES SOCIAL CARE POATE LĂSA ÎN URMA TRECUTUL....... ASTA REPREZINTA EVOLUȚIE ȘI CIVILIZAȚIE?
America perversitatii, a devenit cea mai secularizată și decadentă societate de pe planetă și doreste ca țări de genul Ungariei sa o ia de exemplu și sa implementeze acest gunoi adus de jewmericani, pe care chiar ei, cioclii societăților vestice, nu îl urmează, dar îl doresc pentru alții, punând problema globalizării, dar acești jewmericani se globalizarea umplându-si buzunarele, după care ii gonesc de la ei din țară pe eritreeni și africanii, în general, care au muncit la evrei, în Țara Sfântă, în domeniile cele mai decandente. 
Dacă acești jewmericani din Media, promovează diversitatea etnică, de ce își bat joc de eritreeni și etiopienii creștini ortodocși care a muncit pe rupte în Țara Sfântă, Israel, ajuntându-i?????
Când iranieni spun despre America ca este "Great Satan", nimeni nu s-a intrebat de ce o fac.....ci Media jewmericană a spus ca este o ofensă imposibil de acceptat de către cea mai dezvoltată "democrație". 
Dar cum se face ca aceasta democrație impusa de SUA sutelor de milioane de americani și altor populații, a dus chiar în SUA, la izolarea socială a milioane și milioane de americani? De ce alte națiuni ar fi dornice sa îmbrățișeze perversitatea capitalistă a "democrației" americane promovata de mâna lunga a politicii americane, jewmericanii din Media????
Washington Post, publicația minciunii "social liberal democrate" americane, scrie pe prima pagina, legat de alegerile din Ungaria: "Naționalismul și autoritarismul marșează pe străzile europene..." Sau, ca sa se "umfle" și mai mult, continuă :"Democrația ca ideal și practica, pare sa fie sub asediu....". Chiar asa dragi jewmericani? Dar ceea ce faceți voi, nu este un asediu agresiv, violent, asupra respectului pe care oamenii doresc sa îl prezinte raportat la societatea lor?
Oare nu sunt rațiuni pe care chiar jewmericanii din Media și politica celei mai mari "Democrații" la nivel mondial le-a creat și urmarea cărora Orban a acces la putere?
Constituția americană a fost construită pentru oameni cu o conduita de respect fata de religie și moralitate, dar aceste atribute nu mai pot fi găsite nicăieri în societate, schimbată agresiv și valorificând natura umană, chiar de jewmericani de tip Soros, deci societatea în sine, nu mai există...
În acest moment, în capitalismul la comanda creat pentru a fi valorificat de o mână de criminali, termenul DEMOCRAȚIE nu mai poate conține în definiția lui, termeni pozitivi care sa poată face față forțelor cărora cu adevărat nu le place democrația, dar o trâmbițează....și care transforma cuvântul democrație în ceea ce doresc ei, care nu au nici religie și nici credința în oameni. 
Iar dacă nu au credința și nu cred în Dumnezeu, atunci ei ar trebui sa aibă un respect deosebit pentru Hitler, dar uite ca nici acest respect nu îl au..... Și atunci, ce respecta acești propovăduitori ai capitalismul "înfloritor" din Media celei mai mari “democrații" de pe Planetă?
Mincinoșii din Media jewmericană și politica SUA, și a vestului în general, nu trebuie sa uite, atunci când iau decizii, ca Hitler a fost ales...democratic, de poporul german, în cadrul unor alegeri democrate.
În momentul actual, democrația și-a pierdut masiv din conținut, iar ca sistem politic, nu mai are la baza INIMA, sentimentul.....
Ceea ce vestul trebuie sa înțeleagă, este faptul că, în momentul în care popoarele europene și in special est și central europene, vor vedea liderii lor ca fiind adepții unei UE transnationale, care va duce la pierderea granițelor naționale, acești oameni vor folosi democrația pentru a-si inlocui liderii cu oameni de acțiune.....
 
Adrian Cosereanu
Last Updated on Saturday, 21 April 2018 21:17  

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


In urma cu citeva zile Mugur Isarescu,asa zisul Guvernator al BNR declara cu nonsalanta unui bolnav mental ca este ingrjorat de modul cum tinerii ii vor acoperii pensia lui de batrinete atunci cind va iesii din cimpul muncii.Poate ca era beat, dar pentru un Guvernator BNR, chiar si beat fiind nu este o scuza a spune asemena enormitati.Nu este nici prima si nici ultima prostie debitata de reputatul specialist bisnitar de la BNR ancorat la corabia chiorului.

Cum poate el crea imaginea muncii lui in cadrul BNR care a reprezentat si reprezinta o pirghie importanta in economia nationala,lovind in tineri?

Atit a facut el,incit sa nu aiba incredere in tineretul roman? Pai atunci de ce a stat acolo si de ce mai cere pensie daca nu crede in ei si in ceea ce a facut?

Merita el pensie dupa ca e a trimsi tineretul la cules capsuni pentru a acoperii gaurile produse in bugetele de familie de o guvernare a BNR falimentara?

Oare nu este el un produs al unui sistem(capitalist) care ne ignora si ne sfideaza chiar si prin declaratii de acest fel? Halal sistem !!