ALTERNATIVA ROMANIEI

Este CAPITALISMUL o alternativa viabila pentru ROMANIA ?

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ȘTIRI si ACTUALITĂȚI Israel a intins momeala, iar Netanyahu este distrus daca Siria si Rusia nu vor musca momeala lui si a americanilor. Este evident ca nu au cum sa o faca….

Israel a intins momeala, iar Netanyahu este distrus daca Siria si Rusia nu vor musca momeala lui si a americanilor. Este evident ca nu au cum sa o faca….

E-mail Print
User Rating: / 0
PoorBest 
Faptul ca Israel a lovit Siria, invocind tot felul de absurditati, nu este ceva nou si se intimpla de zeci de ani de zile, pentru ca evreii sa mentina tensiunea in zona. Dar, ceea ce este interesant si izbitor in ultimul atac evreiesc asupra Siriei, este faptul ca evreii duc minciuna in zona in care considera o intreaga opinie publica de o prostie inimaginabila si ca pot spune orice si sub orice forma, pentru a fi victimizati si compatimiti… Ei au anuntat ca rachetele iraniene, a caror lansare provocativa nu o pot dovedii evreii sub nici o forma si chiar nu am vazut nici o palma de pamint afectata, au lovit teritoriul lor….din Inaltimile Golan… care de fapt nu este si nu a fost niciodata teritoriul evreiesc, NICIODATA. 
Acest teritoriu, a fost anexat de Israel, in mod ilegal si abuziv si apartine in totalitate Siriei. Deci, in final, evreii au “uitat” sa spuna ca exista posibilitatea ca Iranul sa fi lovit provocativ…. Siria, ceea ce era 100% imposibil, pentru ca iranienii fac parte din coalitia creata cu Rusia si Siria.
Mai mult, Jewmericanii din Media din UK, s-au repezit sa spuna ca Iranul si Israelul sint la limita unui posibil razboi, dupa ce Israelul a  raspuns unui atac fara precedent venit din Siria asupra Inaltimilor Golan….”. Dar exista, dragi jewmericani, vreun act care sa ateste proprietatea Israelului asupra Inaltimilor Golan? Unde este si cine l-a semnat? Exista la ONU vreo decizie prin care sa se recunoasca legalitatea acestui teritoriu in granitele statului evreu? Pai si atunci, acest titlu vine ca si intreaga poveste, tesuta cu ata alba pe un fond negru creat de evrei.. 
De ce ar fi lansat Iranul rachete asupra vreunui teritoriu, chiar si, in acest caz, asupra teritoriului abuziv si illegal detinut de Israel? Este inexplicabil tactic, fara nici o ratiune strategic sau politic, iar credibilitatea Israelului scade continuu, daca nu este chiar la zero, in tot ce discuta presa despre ei si capacitatea lor de a crea pace in zona… Este mai mult decit clar ca Israelul este provocatorul cu aprobarea americana de la Washington, care doreste prin orice mecanism sa atace Siria si sa il indeparteze pe Assad de la putere, asa cum Trump a promis sauditilor si altor asa zis aliati ai americanilor…dar Media Jewmericana lucreaza intens la fabricarea de minciuni.
Vom vedea mai jos o dovada oficiala a faptului ca de ani de zile membri Congresului American, au elaborat documente din care reiese ca America doreste in mod special schimbarea de regim in Siria si mai ales in Iran si cauta sa provoace un razboi care sa duca la bun sfirsit dorinta lor, dupa cum vedeti in documentele oficiale ale Brooking Institute, ai carui sponsori sint producatorii mari de armament american, corporatiile petroliere, bancile si contractorii americani din industria de aparare…..Documentul a fost eliberat in 2009, insa foarte multi analisti politici nu stiu despre existenta lui sau nu discuta referitor la el…
De data aceasta, americanii au considerat ca Israelul trebuie sa puna momeala in cirlig, pentru ca Siria si Rusia sa o muste… ceea ce nu numai ca nu s-a intimplat, ci a dus la o reactie extreme de inteligenta a coalitiei din jurul Rusiei….
In document, vedem ce propuneau si inca propun americani pentru demolarea regimului de la Teheran. Sponsorizarea protestelor de strada in tandem cu finantarea gruparilor teroriste de catre Washington, care sa ii reprezinte mascat in acest razboi impotriva Teheranului, iar mai departe, sugestia este ca totul sa se desfasoare aidoma evenimentelor din Siria si Libia. Dar aceiasi oameni de la Brooking Institute admit faptul ca sistematic, Iranul evita confruntarea militara chiar daca verbal, iranieniii incearca sa ii duca pe evreii la limita acceptabilului.
In aceasta situatie, americanilor nu le-a mai ramas decit sa “fabrice” o provocare iraniana, pentru a justifica un atac al evreilor impotriva trupelor iraniene masate in Siria cu acordul guvernului sirian. Atita timp cit Rusia este in Siria, iranienii nu vor raspunde la provocarile mizerabile ale aliantei criminale SUA-Israel.
Iranului ii convine deocamdata sa joace rolul victimei pentru a-si indeplinii obiectivul si a fi cit mai aproape de coalitie si in teritoriul sirian.
Realitatea este ca bombardamentele asupra Iranului sau pozitiilor iraniene, de catre evrei, nu rezolva de departe nici unul din obiectivele urmarite de SUA si Israel, daca Iranul nu reactioneaza.
Mai mult, in alt document oficial al lui Brooking Institute, din 2012, se arata faptul ca Israelul este stat invadator care a confiscat Inaltimile Golan, pentru a crea presiune constanta pe Siria si a pregati schimbarea de regim…., chiar prin intermediul alimentarii unor forte externe care sa lupte pentru obiectivului evreu si american…. Evreii, dupa cum vedem in document, au in vedere coruperea oficialilor militari sirieni, in scopul asasinarii lui Assad.
Presiunea pusa pe evrei prin racolarea elementelor interne in guvernul sirian, in vederea rasturnarii lui, a  esuat lamentabil, iar teroristii sponsorizati de alianta US, NATO si tarile bogate din Golf, care sponsorizeaza terorismul, au pierdut controlul situatiei, din moment ce aceste grupari teroriste sint cu mare usurinta distruse de militarii rusi la sol sau din aer…. 
Acum, rolul Israelului este schimbat, si anume, evreii trec de la presiunea pe Siria si de la provocarea Iranului cu atacuri in teritoriul Iranian, in a provoca razboi in Siria si a implica pe aliatii Siriei, Rusia si Iranul, lansind atacuri in Siria.
Ceea ce este mai mult decit paradoxal si paroxismul minciunii si fatarniciei evreesti si americane, este faptul ca de ani de zile atacurile evreesti asupra teritoriului sirian, a fost privite de Media Jewmericana ca fiind o modalitate de APARARE a evreilor impotriva agresiunii guvernului lui Assad, deci de natura defensiva…. De ani de zile “Tara Sfinta”, se “apara” de…Siria, daca poate exista cel putin un singur copil de gradinita care sa creada asa ceva… Acum, evreii au schimbat tactica si daca au vazut ca Siria nu raspunde provocarilor, au intrat pe “fagasul” Iranian….pentru ca Siria nu a servit momeala evreiasca…
In 2006, razboiul evreilor cu libanezii a dus la folosirea de catre “Tara Sfinta” a armelor de atac extins, in final evreii neputind sa isi indeplineasca obiectivul, ba mai mult, au creat un Hezbolah si mai puternic care a condus si conduce tara, iar Americanii considera aceasta forta politica si militara ca fiind un grup…terorist…Deci, nici libanezii nu au luat momeala…pentru ca nici ei nu cred absolute nimic din ce spun americanii si evreii.
Venind la atitudinea extrem de diplomata si inteligenta a Rusiei, putem spune ca refuzul rusilor de a raspunde atacurilor evreesti si refuzul(greu de dovedit dar favorabil Rusiei), ca Rusia sa NU furnizeze Siriei rachetele mortale S-300, care ar face ca Isarelul sa esueze lamentabil, ne face sa intelegem cit bine a facut Presedintele Putin Siriei, prin lipsa de implicare si promisiuni in fata opiniei publice si a lui Netanyahu, care acum este din nou in situatia de a schimba jocul… 
Un eventual raspuns militar al rusilor ar deschide usa confruntarii catastrofice, care ar putea sa schimbe situatia geopolitica in zona, chiar daca un raspuns militar al liderului de la Kremlin ar fi insemnat o crestere a pretului petrolului la cote favorabile Moscovei. 
Rusia a gandit perfect, intelegind ca orice arme avansate nu pot valora in aceasta confruntare psihologica mai mult decit pasivitatea, in acest moment, care ii duce pe americani si evrei la disperare.
Siria deja a cistigat, eliminind alaturi de Rusia, o serie de forte teroriste afiliate coalitiei malefice a americanilor cu evreii,  de la sol, alimentate in vederea destabilizarii de catre americani, evrei si sauditi, lasind aceste forte in degringolada in zonele abuziv ocupate de americani si aliatii lor, in estul Siriei. 
Raminerea Rusiei in Siria si in cartile geopolitice ale zonei, face ca pretul acestor trupe de fanatici dezaxati teroristi sa creasca si atit evreii cit si americanii si sauditii, sa trebuiasca sa plateasca inutil…total inutil, pentru ca aceste forte de descurajare teroriste nu au cum sa penetreze in zonele de interes din Siria datorita Rusiei, ceea ce arata clar ca deocamdata Siria a cistigat conflictul.
Pozitionarea in teritoriul sirian a armatei guvernamentale si a structurilor ei, ofera speranta Damascului ca este momentul disperarii pentru evrei si americani, in care acestia din urma sa poata pierde controlat de ei, teritorii din Siria pe care acum le ocupa si sarabanda pierderilor materiale continua pentru ei, intr-o actiune pe care nu o pot duce la bun sfirsit in ceea ce ii priveste. 
Pe linga aceasta strategie siriana, guvernul de la Damasc va pregatii alaturi de Rusia, in viitorul apropiat, solicitarea de redobindire a teritoriului ocupat abuziv de Israel(Inaltimile Golan), care, chiar daca nu va fi pentru moment returnat, Rusia il va pregatii pe Assad pentru a cere elemente compensatorii, agitind si mai mult spiritele in Tel Aviv si al Washington si ducind ambele guverne in zona colapsului, pentru ca atit evreii cit si americanii au probleme enorme in interior si o potentiala implozie a ambelor regimuri politice este mai mult decit posibila…
Rusia a procedat cu o inteligenta politica bazata pe cunostiinte profunde de natura umana si o psihologie fanrastica a conflictului. Este un element bazal al naturii umane ca oamenii sa devina furiosi de esecurile in atacuri care nu au fost provocate si care insa nu isi ating tinta. Pentru Siria si Rusia, rabdarea pe o perioada mai lunga, le va aduce o victorie cu mult mai de durata si mai evidenta in fata opiniei publice decit una a confruntarii militare.
Chinezii au o doctrina militara care face diferenta enorma intre reactia gindita si cea instinctiva(in urma evaluarii sentimentale a situatiei).  Ei spun, in doctrina lor militara, ca o armata nu trebuie mobilizata pe baza unui sentiment de ura sau dusmanie, iar liderii militari nu trebuie sa provoace un razboi bazat pe ura si in afara unei gindiri profounde. Chinezi spun:”actioneaza cind este benefic si renunta daca nu este. Supararea poate intoarce in mod defavorabil satisfactia unei victorii, iar o natiune distrusa nu se mai poate curind intoarce la existenta, asa cum mortul nu mai poate fi inviat….”.
Americanii inca mai cred, si sint lasati sa creada de catre Rusia, ca detin suprematia militara in zona, dar rusii, evitind conflictul nu fac decit in stil “soft power”, caracteristic liderului de la Kremlin, sa demoleze total suprematia militara americana prin efectul de inutilitate, iarprin valorificarea lui, Siria si Rusia vor cistiga fara dubiu. Deocamdata, balanta puterii in zona ii favorizeaza masiv atit pe rusi,cit si pe sirieni si iranieni. Vom vedea reactia Israelului, care cu siguranta vor amlplifica conflictul in teritoriile palestiniene si vor omori ca deobicei mii de copii, femei, batrini si oameni schiloditi in ultimele atacuri evreesti, care nu se pot apara sin u pot fugii din fata prigoanei evreesti.
 
Adrian Cosereanu
 

Add comment


Security code
Refresh


Toamna - Tudor Ghe.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Cum ar putea exista o lume fara Romania?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


Inchiderea Canalului Suez,care este probabila in urma a ceea ce se intimpla in Egipt,ar crea un dezechilbru mondial.Navigarea din Arabia Saudita pina in Texas ar dura cu 12 zile mai mult decit acum, pentru tancurile petroliere.Peste 8% din trasportul maritim mondial se desfasoara prin Canalul Suez.Parcurgearea lui, de catre petroliere in general,din Peninsula Aarabica pina la New York scuteste 30% din drum,la fel o reducere de 57% o pot realiza in cazul unui transport de petrol catre Franta si peste 42% pentru Olanda.In fiecare zi,prin Canalul de Suez trec peste 2,2 milioane de barili de petrol catre tarile lumii.In 2009,prin Canal au trecut 17.228 nave comerciale si tancuri petroliere.Impactul inchiderii lui il vom simti fiecare dintre noi in buzunar.